TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Τρίτος Χρόνος Λειτουργίας
+8
eva
stavroylaki
souka
Lizzy Cullen
ariel
libra
nansecrets
Terrence Grandchester
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 10
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Τρίτος Χρόνος Λειτουργίας
6/11/2010 - 6/11/2013
Αυτή την εβδομάδα γιορτάζουμε τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του Terrence Grandchester Forum.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας, η οποία κρατάει αυτό τον ιστοτόπο ζωντανό.
Απ: Τρίτος Χρόνος Λειτουργίας
Περασαν 3 χρονια...
3 χρονια παρεα μαζι σας! Μια παρεα αναντικαταστατη αφου οι στιγμες εδω μεσα (κι εξω απο δω μαζι σας παλι) ειναι ανεκτιμητες.
Δεν μπορω να ανεχτω μερα που να μη σας πω εστω ενα γεια.
Καθε μερα οπως κι αν ειμαι, με το που θα μπω στο Τερρυ φορουμ θα αλλαξω διαθεση παντα προς το καλυτερο.
3 Χρονια Λειτουργιας, 3 χρονια διαδικτυακης και οχι μονο παρεας με στιγμες απο ολα!
Δεν το αλλαζω με κατι αλλο.
να ειμαστε ολοι καλα και να συνεχισουμε να φλυαρουμε.
3 χρονια παρεα μαζι σας! Μια παρεα αναντικαταστατη αφου οι στιγμες εδω μεσα (κι εξω απο δω μαζι σας παλι) ειναι ανεκτιμητες.
Δεν μπορω να ανεχτω μερα που να μη σας πω εστω ενα γεια.
Καθε μερα οπως κι αν ειμαι, με το που θα μπω στο Τερρυ φορουμ θα αλλαξω διαθεση παντα προς το καλυτερο.
3 Χρονια Λειτουργιας, 3 χρονια διαδικτυακης και οχι μονο παρεας με στιγμες απο ολα!
Δεν το αλλαζω με κατι αλλο.
να ειμαστε ολοι καλα και να συνεχισουμε να φλυαρουμε.
Πέρασαν 3 χρόνια και είμαστε ακόμα εδώ... Αντίθετα σε όλες τις κακές προβλέψεις
Νιώθω για μια ακόμα χρονιά τόσο τυχερή που όλοι οι δρόμοι οδήγησαν την κάθε μία από μας στο φόρουμ και όλες μπήκαμε η μία στη ζωή της άλλης. Για αυτό και μόνο θα ευγνωμονώ την Κάντυ-Κάντυ και τον Τέρρυ-Τέρρυ της.
Νιώθω επίσης συγκινημένη, γιατί μπορεί κάποια πράγματα να φαίνονται μικρά, αλλά κάποια άλλα είναι μεγάλα. Είναι μεγάλο στα μάτια μου να γνωρίζεις τη ντάλια ένα μικρό κοριτσάκι και να βλέπεις σιγά-σιγά πόσο μεγάλωσε και πόσο ωρίμασε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Να ακούς το σταυρουλάκι μας να μεγαλώνει και τώρα να παρακολουθείς και τη Λίζζυ να χαράζει πορεία στη ζωή της. Εντάξει... Σε μας τις μεγαλύτερες (βάσει ταυτότητας) οι αλλαγές δεν είναι τόσο εμφανείς γιατί η κάθε μια μας έχει χαράξει το χαρακτήρα της και την πορεία της, αλλά στα μικρά μας η διαφορά μου φαίνεται πολύ έντονη.
Σε όλες εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και για την παρέα σας.
Και του χρόνου με υγεία όλες μαζί και πάλι
Νιώθω για μια ακόμα χρονιά τόσο τυχερή που όλοι οι δρόμοι οδήγησαν την κάθε μία από μας στο φόρουμ και όλες μπήκαμε η μία στη ζωή της άλλης. Για αυτό και μόνο θα ευγνωμονώ την Κάντυ-Κάντυ και τον Τέρρυ-Τέρρυ της.
Νιώθω επίσης συγκινημένη, γιατί μπορεί κάποια πράγματα να φαίνονται μικρά, αλλά κάποια άλλα είναι μεγάλα. Είναι μεγάλο στα μάτια μου να γνωρίζεις τη ντάλια ένα μικρό κοριτσάκι και να βλέπεις σιγά-σιγά πόσο μεγάλωσε και πόσο ωρίμασε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Να ακούς το σταυρουλάκι μας να μεγαλώνει και τώρα να παρακολουθείς και τη Λίζζυ να χαράζει πορεία στη ζωή της. Εντάξει... Σε μας τις μεγαλύτερες (βάσει ταυτότητας) οι αλλαγές δεν είναι τόσο εμφανείς γιατί η κάθε μια μας έχει χαράξει το χαρακτήρα της και την πορεία της, αλλά στα μικρά μας η διαφορά μου φαίνεται πολύ έντονη.
Σε όλες εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και για την παρέα σας.
Και του χρόνου με υγεία όλες μαζί και πάλι
συγκινήθηκα μ αυτά που έγραψαν τα κορίτσια γιατί είναι αλήθεια!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που σας έχω γνωρίσει (άλλες κι από κοντά) και να φανταστείτε οτι όπως έγραψε και η λιμπ κάποιες λέγανε οτι θα το διαλύσουμε αμέσως το παρεάκι μας. Ποτέ δεν περίμενα οτι σ αυτή την ηλικία θα έχω μια τόσο μεγάλη και ωραία παρέα, όπως είπε και η ναν δεν μπορώ να μην μπω να πω έστω ένα γεια. Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ανοίξω τον υπολογιστή είναι να μπω εδώ. Ποτέ δεν περίμενα οτι η αγάπη μου για την Κάντυ, τον Τέρρυ, τον Άντονυ και όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ο λόγος για να σας έχω στη ζωή μου
Να τα εκατοστήσει το φορουμάκι μας
Να τα εκατοστήσει το φορουμάκι μας
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Τι να γράψω τώρα εγω;
Θα γράψω οτι κάνω πιρουέτες στο φόρουμ με τον Τέρρυ και γελάω μόνη μου. Οτι είδα τις τούρτες και τα μπαλονάκια και μου ανεβάσετε τη διάθεση στα ύψη. Κυρίως θα γράψω ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γγια όλες τις στιγμές που ζήσαμε και μοιραστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια. Σε μικρά και μεγάλα, χαρες και λύπες, ποτε δεν ήμουν μόνη μου. Πάντα σας είχα κοντά και πάντα με στηρίζατε. Ευχομαι να είμαστε μαζί πολλά πολλά χρόνια ακόμα
Νανούκα και Λιμπ, και πάλι μπράβο για την εμφάνιση του φόρουμ!
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Θα γράψω οτι κάνω πιρουέτες στο φόρουμ με τον Τέρρυ και γελάω μόνη μου. Οτι είδα τις τούρτες και τα μπαλονάκια και μου ανεβάσετε τη διάθεση στα ύψη. Κυρίως θα γράψω ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γγια όλες τις στιγμές που ζήσαμε και μοιραστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια. Σε μικρά και μεγάλα, χαρες και λύπες, ποτε δεν ήμουν μόνη μου. Πάντα σας είχα κοντά και πάντα με στηρίζατε. Ευχομαι να είμαστε μαζί πολλά πολλά χρόνια ακόμα
Νανούκα και Λιμπ, και πάλι μπράβο για την εμφάνιση του φόρουμ!
Και για να μην ξεχνιόμαστε
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16944
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Ειμαι στο φορουμ 1,5 χρονο. Το μισο του χρονου λειτουργιας του... Ενα εχω να πω... δεν εχω δει τοσο δεμένη και ενεργη παρέα. Και νιωθω υπεροχα που ειμαι μερος αυτης της παρεας. Αυτο το φορουμ ειναι η απαντηση σε οσους λενε οτι οι σχεσεις απο το διαδικτυο ειναι απροσωπες. Οι σχεσεις μας εδω μονο απροσωπες δεν ειναι. Σας ευχαριστω, σας ευχαριστω για ολα
Α και πολλα μπραβο στα κοριτσια για τις αλλαγες!!
Α και πολλα μπραβο στα κοριτσια για τις αλλαγες!!
Κι εγώ συγκινήθηκα...
Εγώ γράφτηκα στο φόρουμ περίπου 5 μήνες μετά τη δημιουργία του, σε μια ζόρικη περίοδο για μένα όπου σχεδόν τα πάντα στη ζωή μου είχαν έρθει τα πάνω κάτω...οι αλλαγές στην καθημερινότητά μου ήταν πολλές και σχεδόν καμιά από αυτές καλοδεχούμενη και αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια "σταθερά". Εντελώς απροσδόκητα, βρήκα αυτήν τη σταθερά στο φόρουμ και σε όλες εσάς. Ήσασταν εκεί κάθε φορά που ήθελα να ξεχαστώ από τα καθημερινά προβλήματα αλλά και κάθε φορά που ήθελα να μοιραστώ κάτι που με απασχολούσε. Πλέον, αν τύχει κάποια στιγμή να λείψω για μεγάλο χρονικό διάστημα από το φόρουμ, μου λείπει πραγματικά...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για όλες τις στιγμές και τις τρέλες που μοιραστήκαμε!!!!!!!
Ελπίζω και εύχομαι να πολλαπλασιαστούν!!!!!!!!!
Υ.Γ. Οι σημερινές αλλαγές του φόρουμ είναι υπέροχες, μπράβο Ναν και Λιμπ!!!!!!!!!!
Εγώ γράφτηκα στο φόρουμ περίπου 5 μήνες μετά τη δημιουργία του, σε μια ζόρικη περίοδο για μένα όπου σχεδόν τα πάντα στη ζωή μου είχαν έρθει τα πάνω κάτω...οι αλλαγές στην καθημερινότητά μου ήταν πολλές και σχεδόν καμιά από αυτές καλοδεχούμενη και αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια "σταθερά". Εντελώς απροσδόκητα, βρήκα αυτήν τη σταθερά στο φόρουμ και σε όλες εσάς. Ήσασταν εκεί κάθε φορά που ήθελα να ξεχαστώ από τα καθημερινά προβλήματα αλλά και κάθε φορά που ήθελα να μοιραστώ κάτι που με απασχολούσε. Πλέον, αν τύχει κάποια στιγμή να λείψω για μεγάλο χρονικό διάστημα από το φόρουμ, μου λείπει πραγματικά...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για όλες τις στιγμές και τις τρέλες που μοιραστήκαμε!!!!!!!
Ελπίζω και εύχομαι να πολλαπλασιαστούν!!!!!!!!!
Υ.Γ. Οι σημερινές αλλαγές του φόρουμ είναι υπέροχες, μπράβο Ναν και Λιμπ!!!!!!!!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
Ρεμαλια, με πηραν τα κλαματα πρωινιατικα
Εγω ημουν εδω τα δυο χρονια που δημιουργηθηκε το φορουμακι και μπορω να πω πως ηταν η πιο ωραια εμπειρια μου στο ιντερνετ...
Πραγματικα χαιρομαι ΠΑΡΑ πολυ που μπηκα εδω, ειστε ολες υπεροχες, εφηβο35χρονες
(Καλα οι μικροτερες μην με φατε εγω εβαλα τον *λεμε τωρα* μεσο ορο )
Ειστε η αφορμη για να χαμογελαει καποιος οταν βλεπει το "καλημερα-καλησπερα"
Ειστε οι συμβουλατορες οταν λεει καποιος τα προβληματα του στο "πανω-κατω"
Και φυσικα ειστε για γελια *με την καλη εννοια εε * οταν μιλατε για τους ηθοποιους π λατρευετε
Σας λατρευω ολεεεεεεεεεεεεεες!!!!!
Να στε παντα καλα ολες, και να συνεχισουμε και για επομενα χρονια
Εγω ημουν εδω τα δυο χρονια που δημιουργηθηκε το φορουμακι και μπορω να πω πως ηταν η πιο ωραια εμπειρια μου στο ιντερνετ...
Πραγματικα χαιρομαι ΠΑΡΑ πολυ που μπηκα εδω, ειστε ολες υπεροχες, εφηβο35χρονες
(Καλα οι μικροτερες μην με φατε εγω εβαλα τον *λεμε τωρα* μεσο ορο )
Ειστε η αφορμη για να χαμογελαει καποιος οταν βλεπει το "καλημερα-καλησπερα"
Ειστε οι συμβουλατορες οταν λεει καποιος τα προβληματα του στο "πανω-κατω"
Και φυσικα ειστε για γελια *με την καλη εννοια εε * οταν μιλατε για τους ηθοποιους π λατρευετε
Σας λατρευω ολεεεεεεεεεεεεεες!!!!!
Να στε παντα καλα ολες, και να συνεχισουμε και για επομενα χρονια
ελάτε πείτε μου κι εσείς τώρα... πως γίνεται να μπήκαμε οι περισσότερες και να γραφτήκαμε σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την καθεμία και να φτιάξαμε ένα φόρουμ που τον μισό καιρό είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν; ε; ε; ε;
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
τρία μόνο!!! μωράκι είναι ακόμα!!! φανταστείτε τι έχει να γίνει, και τι θα έχει γίνει εδώ μέσα, όταν φτάσει τα ....35 χρόνια!!! το μέσο όρο μας, όπως είπε και το σταυρουλάκι!!!!!!
να τα εκαταστήσει το φορουμάκι μας, και να συνεχίσει να μας κάνει τόσο καλή παρέα!
να τα εκαταστήσει το φορουμάκι μας, και να συνεχίσει να μας κάνει τόσο καλή παρέα!
Η πλειοψηφια θα ειναι 65-70. Θα παραπονιομαστε για καταρρακτες και δεν ξερω και γω τι αλλο
α μπα!!! θα είμαστε οι γιαγιάδες που θα του κάνουν αφιέρωμα blogs και sites σαν τις δραστήριες και προοδευτικές γιαγιάδες της εποχής μας!!! σαν τη γιαγιά που την είχαν δείξει τα κανάλια όταν έπεσε με αλεξίπτωτο!!!!!
Αχ, Ευάκι, με αλεξίπτωτο θα ζοριστώ να πέσω στα 70 μου! Μπορώ να πιλοτάρω το αεροπλάνο αν θέλετε! Μέχρι τότε, προλαβαίνω να μάθω
ariel- Terry Total Freak
το "αεροπλάνο" το "πιλοτάρεις" ήδη!!! τώρα αν θες να συμμετάσχεις στην εμπειρία των "επιβατών" εμείς δεν θα πούμε όχι!!!
ariel- Terry Total Freak
ρε σεις εδώ πολλές φορές λέω πράγματα που δεν τα λέω παραέξω ούτε στους πιο κοντινούς μου. Έξω είμαι μια μαμά 35άρα που τρέχει και δεν φτάνει και που έχει λίγο πλάκα όταν έχει κέφια. Εδώ είμαι μια έφηβη λίγο μεγαλύτερη βέβαια από τη λιμπ (το σωστό να λέγεται ) που είναι τρελή για τον Ντιν και για τα υπόλοιπα αρσενικά που κυκλοφορούν κατά καιρούς εδώ μέσα , εννοείται οτι είμαι φανατική της Κάντυ και με ότι συνεπάγεται, μου αρέσει να διαβάζω φικάκια τρελά και ερωτικά και να είμαι εντελώς αυθόρμητη.
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Σελίδα 1 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia