TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
ΑΝ Ο ΑΝΤΟΝΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ
+3
papirous
nansecrets
titika
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΑΝ Ο ΑΝΤΟΝΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ
Αν το αλογο ηταν πιο...ψυχραιμο και ζουσε ο Αντονι...
...Πως πιστευετε πως θα εξελισσονταν τα γεγονοτα
Στο Κολλεγιο
Στις μερες του Πολεμου?
Για ΚΑΝΤΥ-ΑΝΤΟΝΙ-ΑΛΜΠΕΡΤ
Για τον Τερρυ?
Την Ελιζα
Το αισθημα του ΝΗΛ
Τη Σουζαννα
Και οποιον αλλον,θεωρειτε σκοπιμο να να αναφερθει.
??
Τεκμηριωνουμε καλυτερα με βαση τον ηδη δοθεντα χαρακτηρα καθε ηρωα κι οχι την ενδεχομενη δικη μας επιθυμια...
...Πως πιστευετε πως θα εξελισσονταν τα γεγονοτα
Στο Κολλεγιο
Στις μερες του Πολεμου?
Για ΚΑΝΤΥ-ΑΝΤΟΝΙ-ΑΛΜΠΕΡΤ
Για τον Τερρυ?
Την Ελιζα
Το αισθημα του ΝΗΛ
Τη Σουζαννα
Και οποιον αλλον,θεωρειτε σκοπιμο να να αναφερθει.
??
Τεκμηριωνουμε καλυτερα με βαση τον ηδη δοθεντα χαρακτηρα καθε ηρωα κι οχι την ενδεχομενη δικη μας επιθυμια...
Απ: ΑΝ Ο ΑΝΤΟΝΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ
ενα θεμα που το εχουμε σκεφτει ολοι πολλακις και προσπαθουμε να δουμε το πιο πιθανο σεναριο...
θα επανελθω..
θα επανελθω..
λοιπον εχτες στο καφεαδακι που ειχαμε με την Μαριλου η κουβεντα το εφερε σε αυτο ακριβως το ερωτημα που εθεσε η Τιτικα και που σιγουρα εχει συζητηθει και αναρωτηθει κτλ κτλ..
Περιττο να πω οτι η κουβεντα που καναμε με την Μαριλου οδηγησε κατα καποιο τροπο σε ενα φικ! αλλα πριν αρχισουμε να το γραφουμε και αν τελικα το γραψουμε...( οχι παρωδια αλλα drama!!! ναι ναι πιστεψτε το!!! ) θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... που ειναι πολυ βασικη για την υποτιθεμενη εξελιξη της ιστοριας , αν ο Αντονυ δεν σκοτωνοταν,
Οκ περνουμε σαν αρχη οτι δεν γινεται το ατυχημα.... γινεται το κυνηγι αλεπους και ολα πανε καλα, ο Αντονυ κανει δωρο και ενα γουναρικο στην Καντυ κανουν και μια μεγαλη γιορτη υστερα και ολα πανε ροδι! Μετα τι πιστευετε οτι θα γινιοταν? Ο Αλμπερτ πηρε την αποφαση και τους εστειλε στο Λονδινο για να ξεχασουν την θλιψη τους για τον Αντονυ... θα τους εστελνε ακομη? Ολους μαζι? Ειναι πολυ σημαντικο για την συνεχεια της ιστοριας γιατι αλλιως η Καντυ πως θα γνωριζε τον Τερρυ? Και θα μπορουσε αληθεια να γινει η συναντηση τους στο πλοιο ενω συνταξιδευει μαζι με τον Αντονυ?!!
Περιττο να πω οτι η κουβεντα που καναμε με την Μαριλου οδηγησε κατα καποιο τροπο σε ενα φικ! αλλα πριν αρχισουμε να το γραφουμε και αν τελικα το γραψουμε...( οχι παρωδια αλλα drama!!! ναι ναι πιστεψτε το!!! ) θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... που ειναι πολυ βασικη για την υποτιθεμενη εξελιξη της ιστοριας , αν ο Αντονυ δεν σκοτωνοταν,
Οκ περνουμε σαν αρχη οτι δεν γινεται το ατυχημα.... γινεται το κυνηγι αλεπους και ολα πανε καλα, ο Αντονυ κανει δωρο και ενα γουναρικο στην Καντυ κανουν και μια μεγαλη γιορτη υστερα και ολα πανε ροδι! Μετα τι πιστευετε οτι θα γινιοταν? Ο Αλμπερτ πηρε την αποφαση και τους εστειλε στο Λονδινο για να ξεχασουν την θλιψη τους για τον Αντονυ... θα τους εστελνε ακομη? Ολους μαζι? Ειναι πολυ σημαντικο για την συνεχεια της ιστοριας γιατι αλλιως η Καντυ πως θα γνωριζε τον Τερρυ? Και θα μπορουσε αληθεια να γινει η συναντηση τους στο πλοιο ενω συνταξιδευει μαζι με τον Αντονυ?!!
Πάπι, ο Αλμπερτ θα τους έστελνε στα σίγουρα Λονδίνο, δεδομένου οτι και ο ίδιος Λονδίνο είχε σπουδάσει. Δεν ξέρουμε αν ο Αλμπερτ είχε πάει στον Αγιο Παυλο, αλλά δεν είναι και απίθανο, αν σκεφτείς οτι για να σε δεχτούν σε καλά κολέγια χρειάζονται συστατικές ή χρηματικές εγγυήσεις. Οι αγγλοι και οι αμερικάνοι μέχρι και σήμερα θεωρούν σημαντική την οικογενειακή παράδοση στα κολέγια. Η συνάντηση στο πλοίο, με προβληματίζει λιγάκι..... Θεωρητικά, είναι πάρα πολύ πιθανή. Γιατί να μην ξεγλιστρήσει λίγο μόνη στο κατάστρωμα; Απλά είναι πιθανότερο να διέκοπτε ο Αντονυ, αντί του Τζορτζ. Δραματουργικά, χάνει πολύ όμως. Όταν διάβασα τη νουβέλα, είχα την εντύπωση οτι ο ίδιος ο Αντονυ σαν φύλακας-άγγελος, την έκανε να δει τον Τέρρυ.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Πολύ συγκινητικό Άριελ! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι...
Πράγματι θα πήγαιναν όλοι πακέτο στο Λονδίνο.... εκτός...... λέω εγώ τώρα... αν η θεία Ελρόυ ήθελε να απομακρύνει την Κάντυ από τον Άντονυ... θυμάστε ότι ένα διάστημα είχε στείλει μακρυά τον Άντονυ γιατί θεωρούσε την Κάντυ κακή επιρροή για εκείνον......
Πράγματι θα πήγαιναν όλοι πακέτο στο Λονδίνο.... εκτός...... λέω εγώ τώρα... αν η θεία Ελρόυ ήθελε να απομακρύνει την Κάντυ από τον Άντονυ... θυμάστε ότι ένα διάστημα είχε στείλει μακρυά τον Άντονυ γιατί θεωρούσε την Κάντυ κακή επιρροή για εκείνον......
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
και για να κανω τον δικηγορο του διαβολου χαχαχαχα και επειδη εχω στον νου μου παντα το σεναριο που καναμε χτες με την μαριλου.....
Δλδ δεν ειχε κολεγια στην Αμερικη για να τους στειλει? Θα επρεπε ντε και καλα να τους ξενυτεψει? οκ ας πουμε οτι τους στελνει ολους πακετακι και ταξιδευουν με το ιδιο πλοιο παραμονη πρωτοχρονιας... το μεγαλο προβλημα που προκυπτει αυτοματα ειναι οτι ακομη και αν ξεγλυστρισει η Καντυ στο καταστρωμα, δεν θα εχει την ιδια συναισθηματικη φορτιση που ειχε οταν γνωρισε τον Τερρυ υπο τις συνθηκες που ολες ξερουμε! Το πιο πιθανο σεναριο.....
------> να γνωριζε απλως εναν αγενη νεαρο ( σιγουρα το μυαλο της δεν πηγαινε στο οτι μοιαζει του Αντονυ, καθοτι αυτος ειναι μεσα και πινει σαμπανια!! )
επισης αντι να την αναζητησει ο Τζορτζ θα την εβρισκε καποιος αλλος, αν οχι ο ιδιος ο Αντονυ σιγουρα ο Αρτσυ ο Στιαρ... οποτε αυτοματα η πρωτη γνωριμια μαλλον καταστρεφετε!!
Εγω θα ηθελα ενα σεναριο του τυπου------>
κυνηγι αλεπους τελειωσε. τι γινεται την επομενη μερα ή μερες? αν δεν σταλουν στην Αγγλια?
Δλδ δεν ειχε κολεγια στην Αμερικη για να τους στειλει? Θα επρεπε ντε και καλα να τους ξενυτεψει? οκ ας πουμε οτι τους στελνει ολους πακετακι και ταξιδευουν με το ιδιο πλοιο παραμονη πρωτοχρονιας... το μεγαλο προβλημα που προκυπτει αυτοματα ειναι οτι ακομη και αν ξεγλυστρισει η Καντυ στο καταστρωμα, δεν θα εχει την ιδια συναισθηματικη φορτιση που ειχε οταν γνωρισε τον Τερρυ υπο τις συνθηκες που ολες ξερουμε! Το πιο πιθανο σεναριο.....
------> να γνωριζε απλως εναν αγενη νεαρο ( σιγουρα το μυαλο της δεν πηγαινε στο οτι μοιαζει του Αντονυ, καθοτι αυτος ειναι μεσα και πινει σαμπανια!! )
επισης αντι να την αναζητησει ο Τζορτζ θα την εβρισκε καποιος αλλος, αν οχι ο ιδιος ο Αντονυ σιγουρα ο Αρτσυ ο Στιαρ... οποτε αυτοματα η πρωτη γνωριμια μαλλον καταστρεφετε!!
Εγω θα ηθελα ενα σεναριο του τυπου------>
κυνηγι αλεπους τελειωσε. τι γινεται την επομενη μερα ή μερες? αν δεν σταλουν στην Αγγλια?
@Μαριλού, αν προσέξεις στη νουβέλα, λέει ξεκάθαρα οτι ο Τέρρυ και ο Αντονυ δε μοιάζουν καθόλου φυσιογνωμικά. Ήταν η αυρα του Τέρρυ και η μοναχική ματιά του που της θυμισε τον Αντονυ. Αυτο σε συνδυασμό με το αεράκι που έδειξε τον Τέρρυ, μου έφερε στο νου τον Αντονυ να γνέφει χαμογελώντας.
@Πάπι, υποθέσεις κάνουμε για φικ, όλα μέσα είναι! Θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί στην αμερική, ακόμα και σε κολέγιο. Αν η Ελινορ ειχε δεχτεί τον Τέρρυ εκείνο το χειμώνα;
@Πάπι, υποθέσεις κάνουμε για φικ, όλα μέσα είναι! Θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί στην αμερική, ακόμα και σε κολέγιο. Αν η Ελινορ ειχε δεχτεί τον Τέρρυ εκείνο το χειμώνα;
ariel- Terry Total Freak
μα δεν καταλαβες τι κανω τοση ωρα βρε αριελακι?.....ψαρευω να δω αποψεις για να δω τι θεωριες εχει η καθε μια στο μυαλουδακι της και αν συμπιπτει με οτι σκεφτηκαμε με την Μαριλου για το φικ!!!
πολυ καλο ερωτημα!!!! αλλα αν το μονο που μπορουμε να αλλαξουμε στην αρχη της ιστοριας ειναι μονο ο θανατος του Αντονυ και ολα τα αλλα μενουν ως εχουν! τουτεστιν... ο τερρυ οδευει προς αγγλιας πρωτοχρονια.... η καντυ που ειναι?
οεο?!!!
@ μαριλου ξεκινα γραφε!!!! αυτα που δημιουργησαν χτες τα σατανικα μυαλα μας δεν νομιζω να τα μαντεψουν!!
αριελ έγραψε: @Πάπι, υποθέσεις κάνουμε για φικ, όλα μέσα είναι! Θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί στην αμερική, ακόμα και σε κολέγιο. Αν η Ελινορ ειχε δεχτεί τον Τέρρυ εκείνο το χειμώνα;
πολυ καλο ερωτημα!!!! αλλα αν το μονο που μπορουμε να αλλαξουμε στην αρχη της ιστοριας ειναι μονο ο θανατος του Αντονυ και ολα τα αλλα μενουν ως εχουν! τουτεστιν... ο τερρυ οδευει προς αγγλιας πρωτοχρονια.... η καντυ που ειναι?
οεο?!!!
@ μαριλου ξεκινα γραφε!!!! αυτα που δημιουργησαν χτες τα σατανικα μυαλα μας δεν νομιζω να τα μαντεψουν!!
κοριτσάκια θερμή παράκληση μόνο γιατί ξέρω οτι στο φικάκι σας σίγουρα η Κάντυ θα παρατήσει τον Άντονυ για τον Τέρυ, μη μου το πληγώσετε το αγόρι μου σας έφαγα βρείτε τρόπο να μη το πάρει κατάκαρδα!!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
εγω θεωρω οτι η αλλαγη θα ηταν οτι ο Αντονι μενει ζωντανος και παρολα αυτα η παρεα παει ολη στο Λονδινο για σπουδες καθοτι οι Αγγλοι φημιζονταν για τους καλους τους τροπους συμπεριφορας και ευγενειας εξου και το κολλεγιο του Αγιου Παυλου παραμενει, αλλα η δευτερη αλλαγη ειναι οτι η συναντηση με τον Τερρυ δεν θα ηταν πανω στο πλοιο, οχι με τον τροπο που ξερουμε αλλα στο κολλεγιο.
τωρα το τι και το πως..
αν υποθεσουμε οτι η Καντυ με τον Αντονυ ηταν παρεα τοτε την περιοδο που ολοι πηγαν στο σπιτι στο Λονδινο αλλα η Ελρου δεν ηθελε την καντυ το σκηνικο θα επαναλμβανοταν και θα εμενε πισω στο κολλεγιο μονη με παρεα τον Τερρυ...
κι εκει θα τον εβλεπε να καπνιζει κρυφα και...καπως ετσι θα ξεκινουσε η γνωριμια..
αν δεν ειχαν παει Αγγλια και εμεναν αμερικη δεν ξερω πως θα ηταν...
τωρα το τι και το πως..
αν υποθεσουμε οτι η Καντυ με τον Αντονυ ηταν παρεα τοτε την περιοδο που ολοι πηγαν στο σπιτι στο Λονδινο αλλα η Ελρου δεν ηθελε την καντυ το σκηνικο θα επαναλμβανοταν και θα εμενε πισω στο κολλεγιο μονη με παρεα τον Τερρυ...
κι εκει θα τον εβλεπε να καπνιζει κρυφα και...καπως ετσι θα ξεκινουσε η γνωριμια..
αν δεν ειχαν παει Αγγλια και εμεναν αμερικη δεν ξερω πως θα ηταν...
ΜΙΜΙ έγραψε: κοριτσάκια θερμή παράκληση μόνο γιατί ξέρω οτι στο φικάκι σας σίγουρα η Κάντυ θα παρατήσει τον Άντονυ για τον Τέρυ, μη μου το πληγώσετε το αγόρι μου σας έφαγα βρείτε τρόπο να μη το πάρει κατάκαρδα!!!!
μην ανυσηχεις μιμικα μου! στην τελικη για να μην τον πληγωσουμε θα τον σκοτωσουμε και μεις!
παντως αυτο που ειπε η ναν οκ θα μπορουσε να γινει.... αλλα ρε κοριτσια... εξηγηστε μου πως θα ερωτευοταν τον τερρυ ενω θα ειχε διαρκως μεσα στα ποδια της τον αντονυ και φυσικα ενω ηταν ηδη στην αρχη ενος ροματζου? δεν θα επρεπε να γινει κατι συνταρακτικο για να πεσει στην αγκαλια του τερρυ? τι ετσι απλα θα ελεγε στον αντονυ byeeeee παω στο λονδινο να γινω γυναικα με τον τερρυ!!!?
Χμ...... και συνταρακτικό θες και ρομάντζα θες και την Ελρου να μη τη χωνευει! Ολα δικά σου τα θες κοπελιά!
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ο θάνατος του Αλμπερτ! (το φουκαρά! μια ζωη αυτός την πληρώνει τη νύφη!!!) Αν στέλνατε τον Αλμπερτ στους ουρανούς, η θεία θα την είχε γκαντέμω και δεν θα ήθελε να τη δει! Θα την έδιωχνε άνετα στα Λονδίνα! Η Κάντυ θα ήταν καταρρακωμένη απο το χαμό του Αλμπερτ, αλλά γιατί να κόψει με τον Αντονυ; Επειδή, δεν θέλω να σκέφτομαι οτι κάποιος απο τους δυο επιπόλαια θα αλλάξει, μόνο μια λύση έχω πάλι και τώρα που το σκέφτομαι, την προτιμώ, για να γλιτώσω και τον Αλμπερτ!!!! Η Κάντυ πρέπει να είναι κόρη της Ροζμαρυ! Ετσι μπαίνει στη μέση η συγγένεια και μας χαλάει το ρομάντζο. Αλλά έτσι, χαλάει η Ροζμαρυ..... ουφ.... να την βάλουμε κόρη του Αλμπερτ να τελειώνουμε; Ετσι είναι ξαδέλφια και η σχέση δέχεται ενα σοκ που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό. Σε βραζιλιάνικο ή σε κορεάτικο το πάω;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ο θάνατος του Αλμπερτ! (το φουκαρά! μια ζωη αυτός την πληρώνει τη νύφη!!!) Αν στέλνατε τον Αλμπερτ στους ουρανούς, η θεία θα την είχε γκαντέμω και δεν θα ήθελε να τη δει! Θα την έδιωχνε άνετα στα Λονδίνα! Η Κάντυ θα ήταν καταρρακωμένη απο το χαμό του Αλμπερτ, αλλά γιατί να κόψει με τον Αντονυ; Επειδή, δεν θέλω να σκέφτομαι οτι κάποιος απο τους δυο επιπόλαια θα αλλάξει, μόνο μια λύση έχω πάλι και τώρα που το σκέφτομαι, την προτιμώ, για να γλιτώσω και τον Αλμπερτ!!!! Η Κάντυ πρέπει να είναι κόρη της Ροζμαρυ! Ετσι μπαίνει στη μέση η συγγένεια και μας χαλάει το ρομάντζο. Αλλά έτσι, χαλάει η Ροζμαρυ..... ουφ.... να την βάλουμε κόρη του Αλμπερτ να τελειώνουμε; Ετσι είναι ξαδέλφια και η σχέση δέχεται ενα σοκ που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό. Σε βραζιλιάνικο ή σε κορεάτικο το πάω;
ariel- Terry Total Freak
ναιιιι κορη του Αλμπερτ!!! likeee
και αδελφη του Αντονυ επισης θα μου αρεσε.
κορεατικο οχι σε βραζιλιανικο μαλλον..!
και αδελφη του Αντονυ επισης θα μου αρεσε.
κορεατικο οχι σε βραζιλιανικο μαλλον..!
οκ με στειλατε και οι δυο!!!!! χαχαχαχχαχ
αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!
Εμένα επειδή με νοιάζει το αγόρι μου, μπορείτε να βρείτε μια στον Άντονυ που θα την ερωτευτεί παράφορα και η Κάντυ πληγωμένη τρέχει στο λόφο του κολεγίου να κλάψει με την ησυχία της και πέφτει στον Τέρρυ
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
papirous έγραψε:
οκ με στειλατε και οι δυο!!!!! χαχαχαχχαχ
αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!
Πάπι και με ανησυχείς και με ιντριγκάρεις!!!!!!!!
Εμένα επειδή με νοιάζει το αγόρι μου, μπορείτε να βρείτε μια στον Άντονυ που θα την ερωτευτεί παράφορα και η Κάντυ πληγωμένη τρέχει στο λόφο του κολεγίου να κλάψει με την ησυχία της και πέφτει στον Τέρρυ
Απαπα!!!! Καθόλου δε σε νοιάζει για την τιμή και την υπόληψη του Αντονυ; Ετσι, θα το δώσεις σε μια τυχαία, ή μήπως έχεις κάποια συγκεκριμένη μοιραία στο μυαλό σου; Ονόματα δε λέμε, αλλά υποθέτω οτι το ονοματάκι αρχίζει απο Μ και τελειώνει σε Μ;
ariel- Terry Total Freak
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Λοιπον κοπελουδες ουτε να ανυσηχειτε ουτε τπτ !!!
Το φικακι με την Μαριλου το βγαλαμε!!!!!
Μενει τωρα να το γραψουμε!!! και να προσευχηθουμε μην φαμε....
Το φικακι με την Μαριλου το βγαλαμε!!!!!
Μενει τωρα να το γραψουμε!!! και να προσευχηθουμε μην φαμε....
εχουμε να περιμένουμε δλδ!!!!!!!!
Πάπι, πολλές προειδοποιήσεις δίνεις και με έχεις σε αναμμένα κάρβουνα
Πάπι, πολλές προειδοποιήσεις δίνεις και με έχεις σε αναμμένα κάρβουνα
ariel- Terry Total Freak
ξερουμε τι κανουμε... δινουμε προειδοποιησεις για να μην λεμε μετα εμεις σας προειδοποιησαμε!!! χαχαχαχχα
και σταματαω να λεω αλλα γιατι η Μαριλου θα με δειρει!!!!
μου ειπε οτι ηδη σας εχω πει πολλα!!!! ( την εδωσα στεγνα ε?!!! )
και σταματαω να λεω αλλα γιατι η Μαριλου θα με δειρει!!!!
μου ειπε οτι ηδη σας εχω πει πολλα!!!! ( την εδωσα στεγνα ε?!!! )
μου ειπε οτι ηδη σας εχω πει πολλα!!!! ( την εδωσα στεγνα ε?!!! lol! )
Φτου σου!!!
Από τη μια κάνεις στα κορίτσια ένα σωρό σπόιλερ για το φικάκι, και από την άλλη κάνεις σπόιλερ αυτά που σου λέω!!!
Μην την ακούς Ναν! Αυτή ήθελε να κάνει την Κάντυ σουρτουκοτραγουδιάρα και με το ζόρι τη συγκράτησα!
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
marilou έγραψε:μου ειπε οτι ηδη σας εχω πει πολλα!!!! ( την εδωσα στεγνα ε?!!! lol! )
Φτου σου!!!
Από τη μια κάνεις στα κορίτσια ένα σωρό σπόιλερ για το φικάκι, και από την άλλη κάνεις σπόιλερ αυτά που σου λέω!!!
Μην την ακούς Ναν! Αυτή ήθελε να κάνει την Κάντυ σουρτουκοτραγουδιάρα και με το ζόρι τη συγκράτησα!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia