TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Ποιον βοηθητικό χαρακτήρα θα αφαιρούσατε;
+8
ariel
papirous
nansecrets
Dalia
ΜΙΜΙ
souka
eva
libra
12 απαντήσεις
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ποιον βοηθητικό χαρακτήρα θα αφαιρούσατε;
Αν μπορούσατε να διαγράψετε έναν βοηθητικό χαρακτήρα από το μάνγκα, ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Απ: Ποιον βοηθητικό χαρακτήρα θα αφαιρούσατε;
αν δεν μπορώ να αφαιρέσω τη σουζάνα, αρνούμαι να λάβω μέρος στο γκάλοπ!!!
βρε δεν θα είχε νόημα τότε η ερώτηση... όλες τη Σουζάνα θα διαγράφαμε
Σουζάνα...
Αλλιώς θέλει σκέψη...
Αλλιώς θέλει σκέψη...
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
^Συμφωνώ με τη Μιμί + την σπαστικιά Άννυ, και τον κοκέτη Άρτσυ
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Ωραιο διλημα Λιμπρακο!!!
Λοιπον....δεν μπορουμε να αφαιρεσουμε την ξανθια κατσαριδα ουτε τον ξενερωτο ξανθομπαμπουρα ε...?....ναι αλλα με τα στοιχεια που μας εδωσες μπορουμε να κανουμε οτι δικα μας σεναρια θεμε...ε? ε?ε?!!!!
(οχι πες τωρα οχι αν μπορεις!!!..... )
Εγω το λοιπον...θα αφαιρουσα την μανα της Σουζανας!!! και θα το αιτιολογησω παρακαλω !!!
βασικοι χαρακτηρες Κ, Τ, Σ ,Α --------> συμφωνα με αυτα τα στοιχεια για να υπαρξει Σουζανα ως βασ.χαρακτηρας σημαινει οτι η Ελιζα δεν γινεται να αφαιρεθει!( παγιδα-----> χωρισμος-----> νεα υορκη------> ο τερρυ γνωριζει την κατσαριδα! )
ολο αυτο γινεται γιατι μας εβαλες την σουζανα ως βασικο παιχτη!!!! η μανουλα της ομως δεν ειναι!!!!
Η κατσαριδομανα για μενα επαιξε μεγαλο ρολο στην τροπη της ιστοριας...αν η Σουζανα ηταν μονη δεν θα μπορουσε να ασκισει τοση μεγαλη πιεση στον Τερρουκο μας!!!
Η μανα ηταν αυτη που πιεσε τοσο πολυ την κατασταση!!! Ο Τερρυ ναι μεν θα την φροντιζε την κουτση, αλλα δεν θα της εταζε γαμο και θα του ηταν πιο ευκολο να το ομολογησει στην Καντυ μας τι ειχε γινει, αν δεν τον καταπιεζε μανιωδως η στριγγλα η μανα της!!!!
Συν οτι χωρις μανα πατερα κτλ θα ηταν ακομη πιο ευκολο για την κουτσεγκο να κανει εκεινο το μοιραιο αλμα στο κενο...και να μας αφησει στην ησυχια μας μια ωρα αρχυτερα!!!
ναι οκ το ρανγκανεικο ειναι οι βασικοι κακοι της ιστοριας....αλλα πολλες φορες οι πιο κακοι ειναι αυτοι που τοσο υπουλα και παρασκηνιακα και κυριως ψυχολογικα, καταδειναστευουν τους καλους!!!
Οποτε Μανα Μαρλοου στην πυρα!!!!!!!!!
Λοιπον....δεν μπορουμε να αφαιρεσουμε την ξανθια κατσαριδα ουτε τον ξενερωτο ξανθομπαμπουρα ε...?....ναι αλλα με τα στοιχεια που μας εδωσες μπορουμε να κανουμε οτι δικα μας σεναρια θεμε...ε? ε?ε?!!!!
(οχι πες τωρα οχι αν μπορεις!!!..... )
Εγω το λοιπον...θα αφαιρουσα την μανα της Σουζανας!!! και θα το αιτιολογησω παρακαλω !!!
βασικοι χαρακτηρες Κ, Τ, Σ ,Α --------> συμφωνα με αυτα τα στοιχεια για να υπαρξει Σουζανα ως βασ.χαρακτηρας σημαινει οτι η Ελιζα δεν γινεται να αφαιρεθει!( παγιδα-----> χωρισμος-----> νεα υορκη------> ο τερρυ γνωριζει την κατσαριδα! )
ολο αυτο γινεται γιατι μας εβαλες την σουζανα ως βασικο παιχτη!!!! η μανουλα της ομως δεν ειναι!!!!
Η κατσαριδομανα για μενα επαιξε μεγαλο ρολο στην τροπη της ιστοριας...αν η Σουζανα ηταν μονη δεν θα μπορουσε να ασκισει τοση μεγαλη πιεση στον Τερρουκο μας!!!
Η μανα ηταν αυτη που πιεσε τοσο πολυ την κατασταση!!! Ο Τερρυ ναι μεν θα την φροντιζε την κουτση, αλλα δεν θα της εταζε γαμο και θα του ηταν πιο ευκολο να το ομολογησει στην Καντυ μας τι ειχε γινει, αν δεν τον καταπιεζε μανιωδως η στριγγλα η μανα της!!!!
Συν οτι χωρις μανα πατερα κτλ θα ηταν ακομη πιο ευκολο για την κουτσεγκο να κανει εκεινο το μοιραιο αλμα στο κενο...και να μας αφησει στην ησυχια μας μια ωρα αρχυτερα!!!
ναι οκ το ρανγκανεικο ειναι οι βασικοι κακοι της ιστοριας....αλλα πολλες φορες οι πιο κακοι ειναι αυτοι που τοσο υπουλα και παρασκηνιακα και κυριως ψυχολογικα, καταδειναστευουν τους καλους!!!
Οποτε Μανα Μαρλοου στην πυρα!!!!!!!!!
παπι respect
τέτοια ανάλυση μόνο η νίνα θα έκανε....
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Μπράβο!
Εγώ τους Ράγκαν θα τους άφηνα... Είχαν να προσθέσουν κάτι σε όλο το στόρυ... Αυτός που μου φαίνεται πλήρως περιττός είναι ο Άρτσυ! Ειλικρινά δεν τον συμπάθησα και δεν τον "είδα" ποτέ αυτόν τον χαρακτήρα
τέτοια ανάλυση μόνο η νίνα θα έκανε....
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Μπράβο!
Εγώ τους Ράγκαν θα τους άφηνα... Είχαν να προσθέσουν κάτι σε όλο το στόρυ... Αυτός που μου φαίνεται πλήρως περιττός είναι ο Άρτσυ! Ειλικρινά δεν τον συμπάθησα και δεν τον "είδα" ποτέ αυτόν τον χαρακτήρα
Πάπι κι εγω την κατίνα Μάρλοου, σκέφτηκα, αλλά πολύ χαίρομαι που με πρόλαβες και έδωσες τόση ανάλυση. Αψογη, άψογη!!!!!!
Κια τώρα με έβαλες σε σκέψεις ποιόν άλλο δεν θα ήθελα στο μάνγκα.....
Κια τώρα με έβαλες σε σκέψεις ποιόν άλλο δεν θα ήθελα στο μάνγκα.....
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
σωστή η πάπι!!!
όσο για τον Άρτσυ, δεν θα τον αφαιρούσα γιατί έχει χρησιμότητα στην ιστορία. Είναι αυτός που καταλήγει με την Αννυ, και παίζει και καταλλητικό ρόλο στο να ξαναβρουν την παλια φιλία τους τα κορίτσια, ή μάλλον, στο να βρει λόγο η αννυ να ξεπεράσει τους περιορισμούς της και να ξαναγίνει η καλύτερη φίλη της Κάντυς. Νομίζω ότι όλα αυτά, αν δεν είχαμε τον αρτσυ, και με τον τρόπο που τον είχαμε κιόλας, δεν θα μας τα είχε δώσει η Μιζούκι, γιατί δεν θα είχε με ποιον να τη ζευγαρώσει. Όπως επίσης, ο Άρτσυ ήταν ο πρώτος που έπρεπε να "βγάλει από τη μέση" ο Τέρρυ για χάρη της Κάντυ, κάτι που έδενε με τον χαρακτήρα και των δύο. από τη μία του Αρτσυ γιατί ήταν λίγο στον κόσμο του, από την άλλη με τον Τέρρυ, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην παλέψει με κάποιον ο ήρωας για την καρδιά της ηρωήδας, πόσο μάλλον σε τέτοια μάνγκα όπου ο χαρακτήρας της κοπέλας "ζήτα" harem για να δείξει το πόσο σπουδαία ήταν.
όσο για τον Άρτσυ, δεν θα τον αφαιρούσα γιατί έχει χρησιμότητα στην ιστορία. Είναι αυτός που καταλήγει με την Αννυ, και παίζει και καταλλητικό ρόλο στο να ξαναβρουν την παλια φιλία τους τα κορίτσια, ή μάλλον, στο να βρει λόγο η αννυ να ξεπεράσει τους περιορισμούς της και να ξαναγίνει η καλύτερη φίλη της Κάντυς. Νομίζω ότι όλα αυτά, αν δεν είχαμε τον αρτσυ, και με τον τρόπο που τον είχαμε κιόλας, δεν θα μας τα είχε δώσει η Μιζούκι, γιατί δεν θα είχε με ποιον να τη ζευγαρώσει. Όπως επίσης, ο Άρτσυ ήταν ο πρώτος που έπρεπε να "βγάλει από τη μέση" ο Τέρρυ για χάρη της Κάντυ, κάτι που έδενε με τον χαρακτήρα και των δύο. από τη μία του Αρτσυ γιατί ήταν λίγο στον κόσμο του, από την άλλη με τον Τέρρυ, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην παλέψει με κάποιον ο ήρωας για την καρδιά της ηρωήδας, πόσο μάλλον σε τέτοια μάνγκα όπου ο χαρακτήρας της κοπέλας "ζήτα" harem για να δείξει το πόσο σπουδαία ήταν.
θα ελεγα ακριβως το ιδιο με την παπι....
Πολλοι βοηθητικοι χαρακτηρες επειρεασαν καποιον βασικο και τον εκαναν να κανει οτι κανει...
Ενα παραδειγμα η Σουζανα και η μητερα της....
Ιδιο πραδειγμα θεωρειται και η μητερα της Ελιζας και του νηλ
Αλλα ενταξει αυτο ηταν λεπτομερια
Πιστευω θα αφερουσα την μητερα της σουζανας και εγω οπως και την μητερα της Ελιζας με στοχο την μη υπαρξη της κιολας!!
Πολλοι βοηθητικοι χαρακτηρες επειρεασαν καποιον βασικο και τον εκαναν να κανει οτι κανει...
Ενα παραδειγμα η Σουζανα και η μητερα της....
Ιδιο πραδειγμα θεωρειται και η μητερα της Ελιζας και του νηλ
Αλλα ενταξει αυτο ηταν λεπτομερια
Πιστευω θα αφερουσα την μητερα της σουζανας και εγω οπως και την μητερα της Ελιζας με στοχο την μη υπαρξη της κιολας!!
κοριτσακια χαιρομαι που σας αρεσε η αναλυση μου !! αλλα πραγματικα η κατσαριδομανα ηταν για μενα καταλυτικος/βοηθητικος χαρακτηρας στην εξελιξη της ιστοριας!!!
απο την αλλη μου δημιουργηθηκε μια απορια μετεπειτα....λιμπρακο γιατι εβαλες τον αντονυ ως βασικο χαρακτηρα απο την στιγμη που γνωριζουμε οτι φευγει ουτως η αλλως νωρις σχετικα απο την ιστορια.....
μηπως ειχες κατα νου καποιο σεναριο οτι δεν πεθαινει δλδ.... γιατι αν ειναι ετσι η αναλυση θα ηταν διαφορετικη και τα σεναρια ποικιλα!!!!
απο την αλλη μου δημιουργηθηκε μια απορια μετεπειτα....λιμπρακο γιατι εβαλες τον αντονυ ως βασικο χαρακτηρα απο την στιγμη που γνωριζουμε οτι φευγει ουτως η αλλως νωρις σχετικα απο την ιστορια.....
μηπως ειχες κατα νου καποιο σεναριο οτι δεν πεθαινει δλδ.... γιατι αν ειναι ετσι η αναλυση θα ηταν διαφορετικη και τα σεναρια ποικιλα!!!!
Πάπι μου, όταν έβαλα την ερώτηση το μόνο που είχα υπόψη μου, ήταν να μην διαλέξουμε τις εύκολες απαντήσεις. Οπότε, δεν ήθελα να αφαιρεθούν οι εύκολοι στόχοι (και ο Άντονυ για τον φόβο των Ιουδαίων), αλλά οι βοηθητικοί. That's all
κριμα....... και ειχα κανει τοσα σεναρια στο μυαλο μου.......
τωρα να σκασετε θα μεινετε με την περιεργεια!!!!
τωρα να σκασετε θα μεινετε με την περιεργεια!!!!
Θ ήθελα να φύγουν και τα φιλαράκια του Νηλ. Με χαλαει η φάτσα τους αφάνταστα! Κια της Ελίζας αν γίνετε. Χειρότερα απο τους κακούς, τα τσιράκια τους!
ariel- Terry Total Freak
βασικα για μενα ολα τα ασχετα ειναι πολυ κουραστικα.. οπως εκει με το ορυχειο, ή στο νοσοκομειο με το παιδακι και το φαντασμα και τεσπα ολα τα ασχετα καταλαβατε...οποτε θα ηθελα να λειπουν αυτα τα κομματια.και στην θεση τους να ειχαμε πιο πολυ τερρυ - καντυ φυσικα
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Τόπος : neverland
Τώρα να μη συμφωνήσω με Νουι; Εχει απόλυτο δίκιο. Τι να κάνεις τοσα φίλερ και να χάνεις Τέρρυ Κάντυ;
ariel- Terry Total Freak
ΑΣΚΟΠΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΙ ΟΡΦΑΝΑ
Νομιζω θα αφαιρουσα μερικους απο τους ασθενεις και καποια aπο τα παιδακια στο ορφανοτροφειο που χωρις να παρουσιαζουν ενδιαφερον η να επηρεαζουν την πλοκη μονοπωλησαν επεισοδια ολοκληρα,επιβραδυνοντας ασκοπα την εξελιξη.
Αντιθετως θα εδινα εμφαση σε καποιους αλλους δευτερευοντες κ καλοδομημενους χαρακτηρες (ΝΤΟΡΟΘΙ,ΦΛΑΝΝΥ,Γιατρο ΜΙΣΕΛ) που ηταν προσφορο υλικο για συναρπαστικα επεισοδια ,εστω και περα απο το επιμαχο...Ζευγος ΚΑΝΤΥ ΤΕΡΡΥ,που μας εκανε καρδιακους απο την αγωνια και μας αφησε " με το γνωστο ανεπουλωτο τραυμα που δεκαετιες κ με δεκαδες ...fun fic προσπαθουμε να ξορκισουμε.
Αντιθετως θα εδινα εμφαση σε καποιους αλλους δευτερευοντες κ καλοδομημενους χαρακτηρες (ΝΤΟΡΟΘΙ,ΦΛΑΝΝΥ,Γιατρο ΜΙΣΕΛ) που ηταν προσφορο υλικο για συναρπαστικα επεισοδια ,εστω και περα απο το επιμαχο...Ζευγος ΚΑΝΤΥ ΤΕΡΡΥ,που μας εκανε καρδιακους απο την αγωνια και μας αφησε " με το γνωστο ανεπουλωτο τραυμα που δεκαετιες κ με δεκαδες ...fun fic προσπαθουμε να ξορκισουμε.
1οΒασικα σ'αυτην την ερωτηση θα απαντησω τελευταια σαν καινουριο μελος πειραζει?εγω προπαντων το πιο σημαντικο χαρακτηρα που θα αφαιρουσα απο την ιστορια της καντυ θα ηταν η σκυλα ελρου που ηταν στριμμενη προς την καντυ.2ο τα βλαμμενα τα αδερφια Νηλ και Ελιζα 3οτην απαισια την Σουζανα που δεν ειχε κανενα δικαιωμα να μπει αναμεσα στον Τερρυ και την Καντυ.την ΜΙΣΩ!!!ενω γνωριζε οτι ο Τερρυ αγαπαει αλλη.
peny- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 73
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2015
Τόπος : λαρισα
Χιούμορ : φαντασιας
Αλλα τωρα που το σκεφτομαι αν δεν ηταν και αυτοι οι απαισιοι χαρακτηρες δεν θα ειχε ενδιαφερον η ιστορια της Καντυ.Γι αυτο σε κατι βολεψαν και αυτοι.
peny- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 73
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2015
Τόπος : λαρισα
Χιούμορ : φαντασιας
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες :: Υπόλοιποι Χαρακτήρες
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia