TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
My viddy for Terry’s B-day ^^
+9
libra
stavroylaki
souka
juliet
nansecrets
Dalia
ΜΙΜΙ
ariel
nina
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
My viddy for Terry’s B-day ^^
Hello girls! Επιτελους αξιωθηκα να το μεταφορτωσω! Το ετοιμαζα για τις γιορτες αλλα αφου περασαν ας είναι και για τα γενεθλια του Τερρυ που πλησιαζουν.
Για το κομματι μη με βρισετε … δεν ξερω πως μου ρθε να βαλω ελληνικο(και δη Ροκκο) αλλα μολις το ακουσα μου φωναζε Τερρυ! Anyway… νομιζω ότι οι στιχοι ταιριαζουν πολύ με την ψυχολογια του στα πετρινα χρονια και δινουν τον τονο για το happy end που ξερουμε
Το αποτελεσμα δεν είναι super αλλα το WMM είναι περιορισμενων δυνατοτητων … υποσχομαι ένα καλυτερο στο μελλον μολις μαθω το καινουριο μου προγραμμα … till then…
Enjoy ^^
Για το κομματι μη με βρισετε … δεν ξερω πως μου ρθε να βαλω ελληνικο
Enjoy ^^
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
Απ: My viddy for Terry’s B-day ^^
Νινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχεις αλλάξει πίστα, darling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλειο, μοναδικό, υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλειο, μοναδικό, υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
πολύ καλό Νίνα!!!!!!! Εμένα μου αρέσει αυτό το τραγούδι το είχα και αρκετό καιρό σαν ήχο κλήσης
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ...θα αφήσω τα ειμότικον να μιλήσουν από μόνα τους...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
τωρα το μπανισα εγω αυτο!!!
το τραγουδι δεν το ειχα ακουσει αλλα τολμω να πω οτι οι στιχοι ειναι υπεροχοι! και ναι φωναζουν Τερρυ.
στο συνολο με το βιντεο δενουν απιστευτα!
βγαινει τοσο συναισθημα!
μπραβο νινα!!!!
το τραγουδι δεν το ειχα ακουσει αλλα τολμω να πω οτι οι στιχοι ειναι υπεροχοι! και ναι φωναζουν Τερρυ.
βγαινει τοσο συναισθημα!
μπραβο νινα!!!!
Πω. πω τι video είναι αυτό!!! Έλιωσα, τι στίχοι και τι εικόνες μοναδικό δέσιμο και φοβερές μεταβάσεις από σκηνή, σε σκηνή χάζεψα...Νίνα έφυγα με το τραγούδι, μπράβο για την επιλογή και τον κόπο σου (είναι και μεγάλο) !!!
Έλα χειροκρότημα !!!!!
Έλα χειροκρότημα !!!!!
Ουάου!!!!!
Τέλειο!!!!! Καταπληκτικό!!!!!
Μπράβο Νίνα, πολλά μπράβο!!!!
Έχεις δίκιο, ταιριάζουν πολύ στον Τέρρυ οι στίχοι και το αποτέλεσμα σε ταξιδεύει!!!
Τέλειο!!!!! Καταπληκτικό!!!!!
Μπράβο Νίνα, πολλά μπράβο!!!!
Έχεις δίκιο, ταιριάζουν πολύ στον Τέρρυ οι στίχοι και το αποτέλεσμα σε ταξιδεύει!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
ΣΤΕΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ......
ΤΕΛΕΙΑ ΕFFECTS ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Τ Ε Λ Ε Ι Ο ΒΙΝΤΕΟ !!!!!!!!!!
τα σπάει νινάκο!!!!
θεϊκό!!! πολύ καλή και τεχνική δουλειά και καλλιτεχνική... σε έχει κάνει ο κάναμε έξπερτ εσένα!!!!
μπράβο νινάκο μου. Είναι εξαιρετικό!!!!
θεϊκό!!! πολύ καλή και τεχνική δουλειά και καλλιτεχνική... σε έχει κάνει ο κάναμε έξπερτ εσένα!!!!
μπράβο νινάκο μου. Είναι εξαιρετικό!!!!
Thanks girls!!!!
Aχ ειχα ένα αγχος με την επιλογη του κομματιου… το εδειξα στον Δημ. πριν το ανεβασω και μου λεει… ‘’καλο το βιντεο αλλα βρηκες κομματι να βαλεις!’’ και μου εριξε το ηθικο *sniff*
Αλλα αφου κι εσας σας αγγιξε – που ειστε και του ξενου ρεπερτοριου- πηρα τα πανω μου παλι χαχαχαχα
@Αριελ … τι εννοεις μωρο μου ότι αλλαξα πιστα? Εγινα του λαικου?
@Stavroylaki το βιντεο το εκανα με το Movie Maker των Windows απλα εχει βιντεο μεσα σε βιντεο (overlays with motion), gifs και εφε (ετοιμα loops & flares) που τα κατεβασα από το youtube.
Χαχαχαχα … ναι ναι ΕΡΩΤΑΣ είναι η αιτια για όλα!!!!! Αααααααααααααχχχχχχ
ΧΟ ΧΟ
Souka έγραψε: Έχεις δίκιο, ταιριάζουν πολύ στον Τέρρυ οι στίχοι και το αποτέλεσμα σε ταξιδεύει!!!
Nan έγραψε: το τραγουδι δεν το ειχα ακουσει αλλα τολμω να πω οτι οι στιχοι ειναι υπεροχοι! και ναι φωναζουν Τερρυ.
βγαινει τοσο συναισθημα!
Jul έγραψε: Νίνα έφυγα με το τραγούδι, μπράβο για την επιλογή και τον κόπο σου
Aχ ειχα ένα αγχος με την επιλογη του κομματιου… το εδειξα στον Δημ. πριν το ανεβασω και μου λεει… ‘’καλο το βιντεο αλλα βρηκες κομματι να βαλεις!’’ και μου εριξε το ηθικο *sniff*
Αλλα αφου κι εσας σας αγγιξε – που ειστε και του ξενου ρεπερτοριου- πηρα τα πανω μου παλι χαχαχαχα
@Stavroylaki το βιντεο το εκανα με το Movie Maker των Windows απλα εχει βιντεο μεσα σε βιντεο (overlays with motion), gifs και εφε (ετοιμα loops & flares) που τα κατεβασα από το youtube.
Lib έγραψε: σε έχει κάνει ο κάναμε έξπερτ εσένα!!!!
Χαχαχαχα … ναι ναι ΕΡΩΤΑΣ είναι η αιτια για όλα!!!!! Αααααααααααααχχχχχχ
ΧΟ ΧΟ
nina- Terry
Εγω εννοούσα οτι ανέβηκες καλλιτεχνικό επίπεδο δημιουργίας, αλλά εσυ θέλεις να δίνεσαι μόνη σου!!! Ελα, ομολόγησε.... πόσα πανέρια θες καθε βράδυ;;;; (να ξέρω πόσα θα χαλάσω όταν κατέβεις Αθήνα!!!!!!)
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Νινα τελειοοοοο!!!!
Αν και δεν ειμαι φαν της ελληνικης μουσικης, νομιζω οτι το τραγουδι πηγαινε τελεια!!!!!!!
Το βιντεο καταπληκτικη δουλεια!!!! Μπραβο!!!!! :clapping: :clapping: τι ομορφα που τα μονταρες!!!! Απο τα πιο ομορφα και καλοδουλεμενα φαν βιντεακια που χω δει!!!! :clapping: :clapping:
Αν και δεν ειμαι φαν της ελληνικης μουσικης, νομιζω οτι το τραγουδι πηγαινε τελεια!!!!!!!
Το βιντεο καταπληκτικη δουλεια!!!! Μπραβο!!!!! :clapping: :clapping: τι ομορφα που τα μονταρες!!!! Απο τα πιο ομορφα και καλοδουλεμενα φαν βιντεακια που χω δει!!!! :clapping: :clapping:
παρα πολυ ωραιο!!!!
αχ αυτοϛ ο τερρυ τι μαϛ κανει
αχ αυτοϛ ο τερρυ τι μαϛ κανει
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
ariel έγραψε:@Αριελ … τι εννοεις μωρο μου ότι αλλαξα πιστα? Εγινα του λαικου?
Εγω εννοούσα οτι ανέβηκες καλλιτεχνικό επίπεδο δημιουργίας, αλλά εσυ θέλεις να δίνεσαι μόνη σου!!! Ελα, ομολόγησε.... πόσα πανέρια θες καθε βράδυ;;;; (να ξέρω πόσα θα χαλάσω όταν κατέβεις Αθήνα!!!!!!)
Ένα θα σου πω για να καταλάβεις, όταν άρχισα το Vampire Knight, και εγώ ήμουν στα blues-jazz-mainstream, κανένα disco για την πλάκα και ροκάκια διεθνούς εμβέλειας...
Μετά από 14 volumes μόνο Καρρα-Στανίση-Μαργαρίτη και Διονυσίου, έτσι για να πιάνεις feeling... α ρε Κάναμε τι με κάνεις; που έλεγε και ο Βουτσάς, περίπου...δεν φταίει η κοπέλα και πολύ στο ύψος της κρατιέται...άτιμη Χίνο (συγγνώμη έπαθα overdose απόψε )
juliet έγραψε:Ένα θα σου πω για να καταλάβεις, όταν άρχισα το Vampire Knight, και εγώ ήμουν στα blues-jazz-mainstream, κανένα disco για την πλάκα και ροκάκια διεθνούς εμβέλειας...
Μετά από 14 volumes μόνο Καρρα-Στανίση-Μαργαρίτη και Διονυσίου, έτσι για να πιάνεις feeling... α ρε Κάναμε τι με κάνεις; που έλεγε και ο Βουτσάς, περίπου...δεν φταίει η κοπέλα και πολύ στο ύψος της κρατιέται...άτιμη Χίνο (συγγνώμη έπαθα overdose απόψε )
μας έχει ρίξει στα βαθιά ναρκωτικά η Χίνο... θα ξεχάσω εγώ τις περσινές περιόδους αναμονής τεύχους με το "δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια;"
@Parirous ευχαριστω!
@Μαριτα … καλως μας ηρθες! Ελπιζω να περασεις καλα μαζι μας! Αλλα προετοιμασου για πολύ τρελα με κορδελα χαχαχα
Ο ξεπεσμος δεν κρυβεται αγαπη μου… προσπαθω η καημενη αλλα η Jul περιεγραψε με κάθε ανατραχιστικη λεπτομερεια την κατασταση μας >>
Αυτό!!!!! ^^^^ Ποσο πιο χαμηλα πια θα μας ριξει η χαζογιαπωνεζα?! Ποσο?! Πιο κατω από Καρρα υπαρχει? Κι όμως υπαρχει!!!! >>>
Όχι πες μου τώρα εσυ ότι ο Παντελιδης δεν το γραψε για την Γιουκι το κομματι!!! Ριχτα … ριχτα ρε Παντελιδη!
Παλι καλα που εχω και την jul δλδ γιατι η κατρακυλα θελει παρεα χαχαχαχαχα
Όπως βλεπεις ειμαι ετοιμη για το πιο underground κοψοφλεβιτικο σκυλαδικο! Σου ρχομαι!!!!!!!!!!!
ΥΓ.Και παλι καλα να λετε που σας εβαλα Ροκκο … θα μπορουσε να είναι και πολύ χειροτερα … ατιμη Χινο! :http://www.pic
@Μαριτα … καλως μας ηρθες! Ελπιζω να περασεις καλα μαζι μας! Αλλα προετοιμασου για πολύ τρελα με κορδελα χαχαχα
Ariel έγραψε: Εγω εννοούσα οτι ανέβηκες καλλιτεχνικό επίπεδο δημιουργίας, αλλά εσυ θέλεις να δίνεσαι μόνη σου!!!
Ο ξεπεσμος δεν κρυβεται αγαπη μου… προσπαθω η καημενη αλλα η Jul περιεγραψε με κάθε ανατραχιστικη λεπτομερεια την κατασταση μας >>
Ένα θα σου πω για να καταλάβεις, όταν άρχισα το Vampire Knight, και εγώ ήμουν στα blues-jazz-mainstream, κανένα disco για την πλάκα και ροκάκια διεθνούς εμβέλειας...
Μετά από 14 volumes μόνο Καρρα-Στανίση-Μαργαρίτη και Διονυσίου, έτσι για να πιάνεις feeling... α ρε Κάναμε τι με κάνεις;
άτιμη Χίνο
Αυτό!!!!! ^^^^ Ποσο πιο χαμηλα πια θα μας ριξει η χαζογιαπωνεζα?! Ποσο?! Πιο κατω από Καρρα υπαρχει? Κι όμως υπαρχει!!!! >>>
- Σπόιλερ:
Όχι πες μου τώρα εσυ ότι ο Παντελιδης δεν το γραψε για την Γιουκι το κομματι!!! Ριχτα … ριχτα ρε Παντελιδη!
Παλι καλα που εχω και την jul δλδ γιατι η κατρακυλα θελει παρεα χαχαχαχαχα
Ελα, ομολόγησε.... πόσα πανέρια θες καθε βράδυ;;;; (να ξέρω πόσα θα χαλάσω όταν κατέβεις Αθήνα!!!!!!)
Όπως βλεπεις ειμαι ετοιμη για το πιο underground κοψοφλεβιτικο σκυλαδικο! Σου ρχομαι!!!!!!!!!!!
ΥΓ.
nina- Terry
Νίνα!!!
Δεν υπάρχει το βιντεάκι!!! Είναι γεμάτο συναίσθημα και η επεξεργασία είναι απόλυτα καλλιτεχνική!!! Με λίγα λόγια είναι υπέροχο!!!!!!!!
Αυτά τα βιντεάκια τα άτιμα θέλουν πολύ υπομονή και φυσικά μεράκι... Κι εσύ φάνηκε ότι είχες και από τα δύο! Πρόσεξες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Πολλά συγχαρητήρια!
Δεν υπάρχει το βιντεάκι!!! Είναι γεμάτο συναίσθημα και η επεξεργασία είναι απόλυτα καλλιτεχνική!!! Με λίγα λόγια είναι υπέροχο!!!!!!!!
Αυτά τα βιντεάκια τα άτιμα θέλουν πολύ υπομονή και φυσικά μεράκι... Κι εσύ φάνηκε ότι είχες και από τα δύο! Πρόσεξες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Πολλά συγχαρητήρια!
marilou- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1781
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Κάπου μακριά, τερρικά κι ονειρεμένα!
Χιούμορ : Καυστικό τζιιιιζζζζ!!!
Σκυλαδικο!!!!και εγω μαζι σου
εχω βαρεϴει να ακουω τα ζουζουνια
βοηϴεια!!!χαχαχα
εχω βαρεϴει να ακουω τα ζουζουνια
βοηϴεια!!!χαχαχα
μαριτα- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 190
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2012
Τόπος : αθηνα
να τα σιγά-σιγά πως εμφανίζονται τα κορίτσια ένα-ένα...
κι εσύ μαριτάκι γαβγίζεις ενίοτε; γιατί προσωπικά κάτι Σαββατόβραδα μετά τις 3 κάτι γαβγίσματα τα ρίχνω
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
- Σπόιλερ:
- εγω δεν μιλαω καν.. γιατι θα ρωταγα ποιος ειναι ο Παντελιδης..
nina καταπληκτικό βίντεο!!!
Από τα πιο όμορφα που έχω δει!!!
Από τα πιο όμορφα που έχω δει!!!
Masta87- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 159
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011
@@@@ παντελίδης δώσε !!!
έχω πέσει ανάποδα με το κομμάτι, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει....
έτσι, έτσι...
κομμάτια για το θεό...
εγω αποψε τέλειωσα, απόψε που σε χάνω,
δεν έχω άλλο θάνατο για να ξαναπεθάνω....
τι να λέμε τώρα; μετά από τον Κάναμε το χάος...
φέρτε ενέσεις γιατί με χάνετε....
ή κλειστε πρώτο τραπέζι πίστα όσο ακόμα μας προλαβαίνετε...
έτσι, έτσι...
κομμάτια για το θεό...
@Marilou, @Masta ευχαριστω!
Με κακομαθαινετε girls και θα το παρω πανω μου η ψωναρα χαχαχαχα
Άλλος για το σκυλαδικο?!
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα δεν το πιστευω! Εσυ αδερφη Γκρευ-Φωφοκα σε σκυλαδικο after?
Κι εγω που νομιζα ότι θα επρεπε να καταστρωσουμε ολοκληρο σχεδιο για να σε βγαλουμε από το σπιτι
Ποιο σπιτι αγαπη μου?! Εγω ξεπουλιεμαι ολοκληρη για τον θεο!
@Jul Καναμε-μπαρ το καναμε παλι ειχαμε δεν ειχαμε … θα μας πεταξει εξω η αδερφη! Ελεησον αδερφη τις πτωχες παραστρατημενες αδερφες …
Ελα κι ένα για το δρομο
Μας προλαβαινετε δεν μας προλαβαινετε μεχρι 19 του μηνος ... μετα θα κανω νυχθημερον μετανοιες με την Φωφοκα στην πρωτη ευκαιρη Μονη!
Με κακομαθαινετε girls και θα το παρω πανω μου η ψωναρα χαχαχαχα
Άλλος για το σκυλαδικο?!
κι εσύ μαριτάκι γαβγίζεις ενίοτε; γιατί προσωπικά κάτι Σαββατόβραδα μετά τις 3 κάτι γαβγίσματα τα ρίχνω
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα δεν το πιστευω! Εσυ αδερφη Γκρευ-Φωφοκα σε σκυλαδικο after?
Κι εγω που νομιζα ότι θα επρεπε να καταστρωσουμε ολοκληρο σχεδιο για να σε βγαλουμε από το σπιτι
- Σπόιλερ:
juliet έγραψε:@@@@ παντελίδης δώσε !!!
έτσι, έτσι...
κομμάτια για το θεό...
Ποιο σπιτι αγαπη μου?! Εγω ξεπουλιεμαι ολοκληρη για τον θεο!
@Jul Καναμε-μπαρ το καναμε παλι ειχαμε δεν ειχαμε … θα μας πεταξει εξω η αδερφη! Ελεησον αδερφη τις πτωχες παραστρατημενες αδερφες …
Ελα κι ένα για το δρομο
- Σπόιλερ:
Μας προλαβαινετε δεν μας προλαβαινετε μεχρι 19 του μηνος ... μετα θα κανω νυχθημερον μετανοιες με την Φωφοκα στην πρωτη ευκαιρη Μονη!
nina- Terry
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia