TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Αν κάναμε σήμερα τη μεταγλώττιση...
+10
Romeo and Juliet
nina
adi*
ariel
Dalia
nansecrets
tania
nuitetoile21
c-t
libra
14 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 6
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Αν κάναμε σήμερα τη μεταγλώττιση...
ρε libra μην παρεξηγηθεις θα σε βαζαμε υποδοχη αλλα ετσι που πεφτεις απο τα γελια δεν θα συμπληρωνεις ουτε ονοματεπωνυμο απο τους πελατες και αντε μετα να τους ψαχνουμε για να πληρωσουν.
οποτε ψαχνουμε για μια γραμματεα που να εχει αντοχες..στο γελιο!
nansecrets έγραψε:ρε libra μην παρεξηγηθεις θα σε βαζαμε υποδοχη αλλα ετσι που πεφτεις απο τα γελια δεν θα συμπληρωνεις ουτε ονοματεπωνυμο απο τους πελατες και αντε μετα να τους ψαχνουμε για να πληρωσουν.
sorry συναίτερε αλλά τώρα θα πρέπει να μαζέψεις κι εμένα από τα πατώματα...
όσο για την libra, αφού μας έκανε ποδαρικό, θα αναλάβει τα λογιστικά και θα έχει 25% έκπτωση...
τι λες?????
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
κορίτσια, πάρτε με στη δούλεψή σας και θα γράφω τις καρτέλες πελατών και στα πατώματα...
μήπως να μην έχουμε γραφείο υποδοχής και να έχουμε μόνο το πάτωμα. Να κάνουμε έτσι και οικονομία στα έξοδα πρώτης εγκατάστασης
μήπως να μην έχουμε γραφείο υποδοχής και να έχουμε μόνο το πάτωμα. Να κάνουμε έτσι και οικονομία στα έξοδα πρώτης εγκατάστασης
libra έγραψε:κορίτσια, πάρτε με στη δούλεψή σας και θα γράφω τις καρτέλες πελατών και στα πατώματα...
θα πάρουμε στρωματάκια (carrymat) και θα τα περάσεις στον εξοπλισμό...
ή μήπως στα πάγια???
TZENHG13- Terry Fan
Πάγιο το κάριματ???
Αν το πάμε έτσι να πάρεις και σπηλαιολογικό εξοπλισμό, να τον περάσεις στα πάγια και αν σε ρωτήσεις τι τον θέλουμε, να πεις ότι οι πελάτες μας πέφτουν στα πατώματα από το γέλιο και κάνουμε σπηλαιολογία για να τους ξαναβρούμε
Αν το πάμε έτσι να πάρεις και σπηλαιολογικό εξοπλισμό, να τον περάσεις στα πάγια και αν σε ρωτήσεις τι τον θέλουμε, να πεις ότι οι πελάτες μας πέφτουν στα πατώματα από το γέλιο και κάνουμε σπηλαιολογία για να τους ξαναβρούμε
TZENHG13 έγραψε:eva έγραψε:σωστή η Τζένη, αυτού του είδους τις φωνές, έστω και στο περίπου, ψάχναμε και κάναμε κοπάνες!
τώρα το τι πετυχαίναμε είναι άλλο θέμα...
εδώ πάει η απάντηση, λάθος δικό μου που δεν έβαλα quote!
libra έγραψε:Πάγιο το κάριματ???
αν θες μπορούμε να ανοίξουμε και καταπακτή για να είμαστε πιο πειστικοί σε έφοδο της ΣΔΟΕ...
evaki εύχομαι πάντα ευτυχισμένη να νιώθεις στο πλευρό του άντρα σου...
όσο για το "λάθος", ανθρώπινο είναι
αλλιώς δεν θα ήμασταν ημίθεες, αλλά Θεές
ένα emoticon με καλάμι στα σκέλια του παρακαλώωωωωω
TZENHG13- Terry Fan
Τζενάκι φαντάζεσαι να μπορούσαμε πραγματι να συναντήσουμε κάποιον σαν τον Τέρρυ, τον Ζερρο, τον Κανάμε?
για τον Τέρρυ οκeva έγραψε:Τζενάκι φαντάζεσαι να μπορούσαμε πραγματι να συναντήσουμε κάποιον σαν τον Τέρρυ, τον Ζερρο, τον Κανάμε?
αλλά για τους βρικόλακες
ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω...
- Σπόιλερ:
- αν προσέξεις είμαι η μόνη που δεν γραφω, ασχολούμαι, κοπανιέμαι για τους βρυκόλακες
TZENHG13- Terry Fan
όχι σαν βρικόλακες βρε! βγάλε το βρικόλακα, σαν άντρες μιλάμε!
ααααα, γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε άντρες που μεθάνε με ουίσκι και σε άντρες που μεθάνε με αίμα...
να πάρω τον Στηαρ που είναι χιουμορίστας και εφευρέτης???
να πάρω τον Στηαρ που είναι χιουμορίστας και εφευρέτης???
TZENHG13- Terry Fan
Η αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να περιμένω άλλου είδους απάντηση από εσένα, αλλά όχι, δεν εννοούσα βρικόλακες! φυσιολογικός άνθρωπος είμαι! Εννοούσα, ότι σε όλα τα μάνγκα, και λογικό είναι, κυρίως στα καινούργια, όλοι οι άντρες είναι υπερβολικά καλοί για να είναι αληθινοί! λογικό και αναμενόμενο, βέβαια, γιατί δεν είναι αληθινοί!
eva έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να περιμένω άλλου είδους απάντηση από εσένα, αλλά όχι, δεν εννοούσα βρικόλακες! φυσιολογικός άνθρωπος είμαι! Εννοούσα, ότι σε όλα τα μάνγκα, και λογικό είναι, κυρίως στα καινούργια, όλοι οι άντρες είναι υπερβολικά καλοί για να είναι αληθινοί! λογικό και αναμενόμενο, βέβαια, γιατί δεν είναι αληθινοί!
κοίτα περί Κάναμε - δεν Κάναμε δεν ξέρω...
αλλά για να καρδιοχτυπάτε μάλλον καλούλης θα' ναι...
προς Τέρρυ μου πάει καλύτερα...αν και είναι γνωστό ότι δεν θα με χάλαγε κάθολου κάποιος σαν τον Άλμπερτ
και γοητευτικός, και ώριμος, και πετυχιμένος και τσαμπουκαλής εκεί που χρειάζεται
Αντε και κανέναν Στήαρ που στις εποχές που ζούμε, να έχεις άντρα πολυμήχανο και να σου κάνει το πηρούνι φριτέζα
άλλα όλοι αυτοί είναι πολύ καλοί για να είναι αληθινοί...
μήπως να κάνουμε ένα μακροβούτι μέσα στα manga???
TZENHG13- Terry Fan
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ
έχω πάθει πλάκα...
όσες έχετε δει το γιατρό Κυρίτση μπείτε στο παρακάτω link
http://www.qpicture.com/artist/alexandros-logothetis/image-alexandros-logothetis-67865
δεν υπάρχει...και συνεχίζω
έχω πάθει πλάκα...
όσες έχετε δει το γιατρό Κυρίτση μπείτε στο παρακάτω link
http://www.qpicture.com/artist/alexandros-logothetis/image-alexandros-logothetis-67865
δεν υπάρχει...και συνεχίζω
TZENHG13- Terry Fan
Τζενάκι με τρομάζεις....
- Σπόιλερ:
- Δεν ξέρω, ισως κάτι δούλεψε λάθος στον υπολογιστή μου, αλλα εγω βλέπω εναν αντρα μέσα σε νεκροταφείο με ενα τριαντάφυλλο στο χέρι και κομμένο απο θλίψη! καθόλου ευχάριστο θέαμα...
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
eva έγραψε:βρίσκαμε το ένα, χάναμε το άλλο, έτσι δεν είναι? γιατί δεν μπορούσαμε να έχουμε βρει κάποιον σαν τον Τέρρυ ή τον Ζερο........................................
μόλις λυποθήμησα, γι'αυτό και το κενό!!!!!!!!!!!!!!
- Σπόιλερ:
για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όμως, όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερο άνθρωπο να σταθεί στο πλάι μου, από τον άντρα μου, και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη!
- Σπόιλερ:
- μμμμμμμμ...ο ζερο με φωνη χειλακη αραγε πως να ναι ?????????
ωχ............ελπιζω να μην το δει η ευα αυτο...θα πεσει κατω...
τον φερνω απο τωρα τον αιθερα...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
να πάρω τον Στηαρ που είναι χιουμορίστας και εφευρέτης???.
μην τολμησεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για τον κυριτση...ο ανθρωπος εναι κορυφη !!!!!!!!!!
μετραω τις μερς μεχρι την δευτερα για να τον ξαναδω...
για ολα τα παραπανω δεν μπορω να σχολιασω...
αυτο και μονο αρκει...
μην τολμησεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για τον κυριτση...ο ανθρωπος εναι κορυφη !!!!!!!!!!
μετραω τις μερς μεχρι την δευτερα για να τον ξαναδω...
για ολα τα παραπανω δεν μπορω να σχολιασω...
αυτο και μονο αρκει...
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
σωστά είδες, με τη διαφορά ότι αυτός ο άντρας είναι ο περιβόητος γιατρός Κυρίτσης, ο "μας κάνει η φωνή του για τον 40άρη Τέρρυ"ariel έγραψε:Τζενάκι με τρομάζεις....
- Σπόιλερ:
Δεν ξέρω, ισως κάτι δούλεψε λάθος στον υπολογιστή μου, αλλα εγω βλέπω εναν αντρα μέσα σε νεκροταφείο με ενα τριαντάφυλλο στο χέρι και κομμένο απο θλίψη! καθόλου ευχάριστο θέαμα...
καμία σχέση η φωτογραφία με την ταινία...όχι ότι με χαλάει σαν γιατρός, αλλά είδα τη φωτογραφία και έπαθα πλάκα
αλλά τώρα που το σκέφτομαι...
εγώ σε τρομάζω??? εδώ έχετε πάθει την πλάκα σας με τον Κάναμε και σε τρόμαξα εγώ που είδα τον παίδαρο που είχε πάει να αφήσει ένα λουλουδάκι σε κάποιον μακαρίτη???
TZENHG13- Terry Fan
...μα ο Κάναμε ποτέ δεν θα αφηνε λουλουδάκι σε μακαριτη!!!! Το πολύ πολύ, να σε αφηνε μακαρίτη!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
ariel έγραψε:...μα ο Κάναμε ποτέ δεν θα αφηνε λουλουδάκι σε μακαριτη!!!! Το πολύ πολύ, να σε αφηνε μακαρίτη!
TZENHG13- Terry Fan
ariel έγραψε:...μα ο Κάναμε ποτέ δεν θα αφηνε λουλουδάκι σε μακαριτη!!!! Το πολύ πολύ, να σε αφηνε μακαρίτη!
Ntalia, έχω ήδη φύγει!
που να με πηγαίνουν όμως?
λοιπον για να μην κανω παραθεσεις γιατι βαριεμαι η τεμπελα τα γραφω μαζεμενα..
1) τελικα λεω να μην εχουμε επιπλα υποδοχης αλλα αυτα τα στρωματα που προτεινε η Τζενη που δεν τα ξερω αλλα μια και θα κυλιουνται ολοι στα πατωματα απο τα γελια μαλλον θα φανουν χρησιμα.
2) libra αναλαμβανεις υποδοχη και λογιστρια ετσι για να μην χανεις τη φορμα σου απο τις πολλες ωρες εργασιας... (αστειακι να χαλαρωσεις.. )
3) τον σπηλαιολογικο εξοπλισμο τον χρειαζομαστε απαραιτητως γιατι περα απο το κυλισμα στα στρωματα ξεχασατε την περιπτωση του να σκαβουν σπηλια απο τα γελια οι πελατες και επειδη θα ειναι κατακορυφη η εξερευνηση για να τους φερουμε πισω libra αναλαμβανεις να μας παραγγειλεις οσα χρειαζονται.
4) οι σπηλιες θα ειναι και προιον τουρισμου οποτε βαλτε με το νου σας τι χαμος θα γινετε
5) να τελειωνουμε με τους τιτλους να κατεβω επιτελους απο τη σκαλα πιαστηκα εδω πανω να αλλαζω ταμπελες
6) λυσσαξατε σημερα με τα ποστς δεν σας προλαβαινω!!!!
7) οταν ενας αντρας ειναι κουκλος δεν πα να ειναι και βρυκολακας και να σε αφηνει μακαριτη..
8)τρωω κατι σοκολατακια νηστισιμα που εφτιαξα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α του Στελιου Παρλιαρου και θα ανεβασω συνταγη ειναι πανευκολα
9) γουσταρω που πηρανε φωτια τα πληκτρολογια αυτες τις μερες και ξεσσαλωνουμε
10) δεν γραφω αλλα πιαστηκε το χερι μου παω να συνεχισω σε αλλες ενοτητες..
1) τελικα λεω να μην εχουμε επιπλα υποδοχης αλλα αυτα τα στρωματα που προτεινε η Τζενη που δεν τα ξερω αλλα μια και θα κυλιουνται ολοι στα πατωματα απο τα γελια μαλλον θα φανουν χρησιμα.
2) libra αναλαμβανεις υποδοχη και λογιστρια ετσι για να μην χανεις τη φορμα σου απο τις πολλες ωρες εργασιας... (αστειακι να χαλαρωσεις.. )
3) τον σπηλαιολογικο εξοπλισμο τον χρειαζομαστε απαραιτητως γιατι περα απο το κυλισμα στα στρωματα ξεχασατε την περιπτωση του να σκαβουν σπηλια απο τα γελια οι πελατες και επειδη θα ειναι κατακορυφη η εξερευνηση για να τους φερουμε πισω libra αναλαμβανεις να μας παραγγειλεις οσα χρειαζονται.
4) οι σπηλιες θα ειναι και προιον τουρισμου οποτε βαλτε με το νου σας τι χαμος θα γινετε
5) να τελειωνουμε με τους τιτλους να κατεβω επιτελους απο τη σκαλα πιαστηκα εδω πανω να αλλαζω ταμπελες
6) λυσσαξατε σημερα με τα ποστς δεν σας προλαβαινω!!!!
7) οταν ενας αντρας ειναι κουκλος δεν πα να ειναι και βρυκολακας και να σε αφηνει μακαριτη..
8)τρωω κατι σοκολατακια νηστισιμα που εφτιαξα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α του Στελιου Παρλιαρου και θα ανεβασω συνταγη ειναι πανευκολα
9) γουσταρω που πηρανε φωτια τα πληκτρολογια αυτες τις μερες και ξεσσαλωνουμε
10) δεν γραφω αλλα πιαστηκε το χερι μου παω να συνεχισω σε αλλες ενοτητες..
Συγνωμη,βλεπω το Νησι..Να υποθεσω σαν ηθοποιος κ φωνη σας αρεσει ο γιατρος Κυριτσης ε?Αυτο με τα βαμπιρ θελω να το δω!Τοσα σχολια διαβαζω γι'αυτο!Μ'εφαγε η περιεργεια!Ασχετο,χθε βραδυ εβλεπα ενα ντοκιμαντερ στην ΕΡΤ3 για τους διαμονες της Τανζανιας...Ενα ζωο(δεν ξερω αν σας αρεσουν τα ντοκιμαντερ) που τρεφεται με πτωματα αλλων ζωων(σας εφτιαξα τωρα! :lol: :lol: ) κ η φωνη του (Ελληνα) σχολιαστη κατι μου θυμιζε...Ηταν η φωνη(οχι η υπεροχη του Παυλιδη) που ειχε ο Terry μου(το τονιζω το ''ΜΟΥ"! ) οταν ηταν με την Καντυ στη Σκωτια κ την πηγε κ βολτα με το αλογο για να ξεπερασει τον φοβο της... Την μια να τον ακουω να περιγραφει τους δαιμονες κ αν σου πιασουν κανενα δαχτυλο,παει το 'χασες κ απ'την αλλη να θυμαμαι να λεει στην Καντυ ''Πες το ονομα μου... Η ζωη ειναι δικη μας Καντυ''...Ε,ηταν καπως περιεργο θα ελεγα! Καλα,εχουν περασει στο υποσυνειδητο μου αυτες οι φωνες!Αυτα!
MsXrysaugi- Archie
- Αριθμός μηνυμάτων : 660
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Τόπος : Athens
Χιούμορ : 'Εχουμε κι απ'αυτο!!
Καλά Τζένη τι φώτο είναι αυτές???????? έπαθα πλάκα καμία σχέση με τον γιατρό Κυρίτση...
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
μόνο περίεργο???? φρίκη...MsXrysaugi έγραψε:χθε βραδυ εβλεπα ενα ντοκιμαντερ στην ΕΡΤ3 για τους διαμονες της Τανζανιας...Ενα ζωο που τρεφεται με πτωματα αλλων ζωων κ η φωνη του (Ελληνα) σχολιαστη κατι μου θυμιζε...Ηταν η φωνη(οχι η υπεροχη του Παυλιδη) που ειχε ο Terry μου(το τονιζω το ''ΜΟΥ"! ) οταν ηταν με την Καντυ στη Σκωτια κ την πηγε κ βολτα με το αλογο για να ξεπερασει τον φοβο της... Την μια να τον ακουω να περιγραφει τους δαιμονες κ αν σου πιασουν κανενα δαχτυλο,παει το 'χασες κ απ'την αλλη να θυμαμαι να λεει στην Καντυ ''Πες το ονομα μου... Η ζωη ειναι δικη μας Καντυ''...Ε,ηταν καπως περιεργο θα ελεγα! Καλα,εχουν περασει στο υποσυνειδητο μου αυτες οι φωνες!Αυτα!
να θες από την μία να κλέισεις την τηλεόραση και από την άλλη να σου έρχεται η μορφή του Τέρρυ...
φαντάσου να πέρναγε κανείς έξω απ' το δωμάτιο σου...
να βλέπει στην τηλεόραση του δαίμονες της Τανζανίας και εσένα αποσβολωμένη να κοιτάς την τηλεόραση με ένα βλέμμα....της ερωτευμένης να το πω...??? της ζαβλακωμένης να το πω...??? διάλεξε εσύ...
ΜΙΜΙ μου έχω πάθει χοντρή πλάκα...ΜΙΜΙ έγραψε:Καλά Τζένη τι φώτο είναι αυτές???????? έπαθα πλάκα καμία σχέση με τον γιατρό Κυρίτση...
αν με γοήτευε ο γιατρός Κυρίτσης, τώρα που είδα και την φωτογραφία, δεν μπορώ να με μαζέψω...
θα καταντήσω σαν τη Γιαδικιάρογλου που αντάλλαζε φωτογραφίες ηθοποιών με την Παπασταύρου...
TZENHG13- Terry Fan
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 5 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia