TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Ο πιο αντιπαθής ήρωας της ιστορίας
+12
stardustia
titika
eleonor
Anonimous!!
ΜΙΜΙ
ariel
Dalia
tania
anna
nansecrets
libra
nuitetoile21
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ο πιο αντιπαθης ηρωας
Ο πιο αντιπαθής ήρωας της ιστορίας
Αληθεια ποιος πιστευετε οτι ηταν ο πιο αντιαπθης; ποιος σας εβγαζε απο τα ρουχα σας εντελως (και οχι με την καλη εννοιαειναι πολλαπλης επιλογης.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nuitetoile21 στις Τετ Νοε 24, 2010 4:45 am, 2 φορές συνολικά
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
Απ: Ο πιο αντιπαθής ήρωας της ιστορίας
Εγώ ψηφίζω το Ραγκανόσογο.
Πρωτίστως η μάνα και μετά τα καημένα παιδιά που βγήκαν έτσι...
εγω εβαλα μονο την μανα και την κορη. ο νηλπιστευω αν δεν ειχε την ελιζα απο διπλα ισως να ηταν λιγακι καλυτερος
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Τόπος : neverland
εγω παλι ψηφισα την μεγαλη θεια Ελρου γιατι ειναι η υπευθυνη για τα στριμμενα προτυπα και την στριφνη συμπεριφορα και των υπολοιπων μελων της οικογενειας Αρντλευ (και των Ραγκαν). αν εκεινη δεν υποστηριζε με τοση μανια την απεχθεια προς τους κοινωνικα κατωτερους τους δεν θα την υιοθετουσαν και οι υπολοιποι. (και βαζω αυτην γιατι δεν γνωρισαμε κανεναν απο τους ομοιους της πχ. πατερα του Αλμπερτ που ηταν και αδελφος της) που ηταν απο τους παλαιοτερους στην οικογενεια και ας το πουμε κεφαλη κατα καποιο τροπο στις αποφασεις και την γραμμη της οικογενειας. και οι υπολοιποι (Ραγκαν) τα ιδια προτυπα ακολουθουσαν απλα γιατι τα ειχε υιοθετησει καποιος ακομα πιο ψηλα απο τους ιδιους και απλα τα διαιωνιζαν. Η Ροζμαρυ και ο Αλμπερτ αρχισαν να κανουν στροφη στην ποιοτητα, αν και μια καλη πραξη την ξερουμε και απο τον πατερα τους για την περιπτωση του Τζωρτζ αλλα και παλι μεχρι εκει. σαν υπηρετη και εργαζομενο τον κρατησαν δεν υιοθετηθηκε σαν μελος της οικογενειας ο Τζωρτζ. αυτα..
προσπαθω να θυμηθω ποιους ψωφησα εεεεεε ψηφισα.....αλλα δν ειμαι σιγουρη..... (τι να κανω, ηρθαν τα ξαδερφακια μου και βγηκα απ το φορουμ αρον αρον, αφενος γιατι αν το εβλεπαν δεν θα ξεκολλαγαν απο το δωματιο με τπτ, αφετερου γιατι μπορει και να μου εριχναν το δουλεμα της αρκουδας ..) Νομιζω οτι ψηφισα την Ελιζα και την Μιζουκι... την 1η γιατι τα τελευταια 20 χρονια θελω παρα πολυ να την πλακωσω στο ξυλο και τη 2η γιατι εχω τις ιδιες τασεις τον τελευταιο χρονο που "ξαναβρηκα" την Καντυ κ συνειδητοποιησα οτι τελικα τα παντα μπορουν να ξεπουληθουν στο βωμο του χρηματος...:hmmm:
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
Εγω,ψηφισα τη Μιζουκι,γιατι μας εχει στην αναμονη και στο περιμενε τοσο καιρο και ακομα δεν ειναι ξεκαθαρο τι περιεχουν οι νουβελες της!nuitetoile21 έγραψε:Αληθεια ποιος πιστευετε οτι ηταν ο πιο αντιαπθης; ποιος σας εβγαζε απο τα ρουχα σας εντελως (και οχι με την καλη εννοιαειναι πολλαπλης επιλογης.
tania- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 187
Τόπος : Καρδιτσα
libra έγραψε:Εγώ ψηφίζω το Ραγκανόσογο.
νομιζω οτι η λιμπρα ψιφισε σωστα κι εγω την ακολουθησα...
διοτι πρωταρχικο ρολο οσον αφορα την διαμορφωση και τον χαρακτηρα των παιδιων φερουν οι γονεις...γι αυτο και πιστευω πως η κυρια ραγκαν(ο Θεος να την κανει) ειναι η
κυρια υπαιτιος γι αυτα τα σκατοπαιδα...που ειλικρινα οποτε τα εβλεπα οχι μονο
εβγαινα απ'τα ρουχα μου...αλλα ηθελα να μπω μεσα στην οθονη και να τα στραγγαλισω...
:!@@#$: :!@@#$: :!@@#$: :!@@#$:
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Με σειρα αντιπάθειας ψηφισα:
Σουζάνα. Και μόνο που την σκεφτομαι βγαζω φλυκτενες! Δήθεν γλυκουλα και θυμα, αλλα η μεγαλητερη εγωιστρια που ειδε το στορυ!!!! Οκ μακαριτισσα, πλεον, αλλα έπρεπε να απωδημησει εις κυριον για να μας αδειασει την γωνια;
Ελίζα. Θέμα ανατροφης, αλλα ειχε και το γονιδιο δεν μπορει....
Κ. Ρανγκαν. Το γονίδιο που λεγαμε. Αντιπαθητικη οσο και τα παιδια της, ανικανη να αγαπησει και να δει περα απο την μυτη της... το τρυφερο της βλασταρι την ξεπερασε απλα σε κακια.
Σουζάνα. Και μόνο που την σκεφτομαι βγαζω φλυκτενες! Δήθεν γλυκουλα και θυμα, αλλα η μεγαλητερη εγωιστρια που ειδε το στορυ!!!! Οκ μακαριτισσα, πλεον, αλλα έπρεπε να απωδημησει εις κυριον για να μας αδειασει την γωνια;
Κ. Ρανγκαν. Το γονίδιο που λεγαμε. Αντιπαθητικη οσο και τα παιδια της, ανικανη να αγαπησει και να δει περα απο την μυτη της... το τρυφερο της βλασταρι την ξεπερασε απλα σε κακια.
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Κι εγώ το ραγκανόσογο ψήφισα γιατί πραγματικά έκαναν τη ζωή της κάντυ δύσκολη απο την πρώτη μέρα που τους γνώρισε, η ζωή της θα ήταν πολύ καλύτερη αν δεν υπήρχαν. Ακόμα και η Ελρόυ επηρεάστηκε πάρα πολυ απ αυτούς...
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Αφού είναι πολλαπλών επιλογών, ψήφισα τους χαρακτήρες που με κάνουν και τραβάω τα μαλλιά μου!!!
1. Ελίζα
2. Μεγάλη Θεία Ερλόυ
3. Μιζούκι ( αυτή έχει γράψει το σενάριο)
4. Σουζάνα
5. Νηλ
6. Η κ. Ράγκαν
Ψήφισα λιγάκι πολλούς πειράζει;;;;;
1. Ελίζα
2. Μεγάλη Θεία Ερλόυ
3. Μιζούκι ( αυτή έχει γράψει το σενάριο)
4. Σουζάνα
5. Νηλ
6. Η κ. Ράγκαν
Ψήφισα λιγάκι πολλούς πειράζει;;;;;
Anonimous!!- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Χιούμορ : Forever!!!
και ξαναψηφισα την αντιπαθεστατη μου(εκ του αγαπημενη μου) Ελιζα για την οποια τρεφω τα χειροτερα(εκ του καλυτερα) συναισθηματα. Δεν θα μπορουσα με τιποτα να μην την ψηφισω. Θα ημουν ιδιαιτερα ευτυχης αν μπορουσα να την χαστουκισω!!!!!!
I voted for that one-legged cockroach - i don't even want to say her name *bliah* With Eliza and the other mean ones you know where you stand - they are mean, you expect them to act mean. But she is - sorry WAS, thank goodness we have to refer to her in the past tense now - a wolf in a sheep's clothing! She lookED so sweet and innocent, all full of good intend and she'd stab you in the back before you knew it!
I am so relieved she died i can just start crying from joy... but i won't cry i'll have a party instead
I am so relieved she died i can just start crying from joy... but i won't cry i'll have a party instead
eleonor- Stear
- Αριθμός μηνυμάτων : 371
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
eleonor έγραψε:I voted for that one-legged cockroach - i don't even want to say her name *bliah*
πρώτη φορά ακούω να την αποκαλούν έτσι :clapping: :clapping: :clapping:
1. ΕΛΙΖΑ(Η απολυτη κακια των παιδικων μας χρονων ,στιγματισε τη σκεψη μας ανεπανορθωτα!!Την εχω ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ συνυφασμενη με τις εννοιες "μισος" και "κακια"!Ειναι αρχετυπο και πολυ πιο κακια κι απο τη μανα της!)
2.Σουζανα Μαρλοου (γλυκια μονο εξωτερικα και κατα βαθος κτητικη,ζηλιαρα και υπουλη)
3. Σάρα Ράγκαν- Η χειροτερη μητερα σε anime
4. Θεια Ελρου-Η ΤΑΣΣΩ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΕ... ΕΚΔΟΧΗ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ
Απαισια, τυπολατρης, φιλοχρηματη, ασπλαχνη, κολλημενη σε φεουδαρχικα προτυπα, αλλα- λογω ηλικιας- μπορω να δικαιολογησω αυτην την αρτηριοσκληρυνση...
Επισης της αναγνωριζω οτι δεχθηκε απανωτα χτυπηματα, χανοντας παραλογα τα πιο αξιολατρευτα πλασματα της οικογενιας-(Αντονι, Στηαρ)
Αν δεν πεθαινε εξαρχης ο ΑΝΤΟΝΥ,ισως την εστρωναν παρεα με την Καντυ και της ξυπνουσαν λιγη ανθρωπια!(θυμαστε που η Μεγαλη Θεια εφτιαξε κ πιτα κι ηθελε την επιδοκιμασια της μικρης υιοθετημενης τοτε ΚΑΝΤΥ;;;Αλλα ο θανατος του Αντονυ οριστικοποιησε το ρηγμα και την αποσταση αναμεσα τους kι η θεια βρηκε τον παλιο, κακο -κακιστο εαυτο της!!!
Ο θανατος του ΣΤΗΑΡ στον πολεμο την αποτελειωσε).
Τον ΝΗΛ εγω παντως τον συγχωρησα...Ο ανεκπληρωτος ερωτας ειναι φριχτο σαρακι...Τιμωρηθηκε αρκετα.Και παραπανω απο αρκετα.Enough is enough!!!
2.Σουζανα Μαρλοου (γλυκια μονο εξωτερικα και κατα βαθος κτητικη,ζηλιαρα και υπουλη)
3. Σάρα Ράγκαν- Η χειροτερη μητερα σε anime
4. Θεια Ελρου-Η ΤΑΣΣΩ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΕ... ΕΚΔΟΧΗ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ
Απαισια, τυπολατρης, φιλοχρηματη, ασπλαχνη, κολλημενη σε φεουδαρχικα προτυπα, αλλα- λογω ηλικιας- μπορω να δικαιολογησω αυτην την αρτηριοσκληρυνση...
Επισης της αναγνωριζω οτι δεχθηκε απανωτα χτυπηματα, χανοντας παραλογα τα πιο αξιολατρευτα πλασματα της οικογενιας-(Αντονι, Στηαρ)
Αν δεν πεθαινε εξαρχης ο ΑΝΤΟΝΥ,ισως την εστρωναν παρεα με την Καντυ και της ξυπνουσαν λιγη ανθρωπια!(θυμαστε που η Μεγαλη Θεια εφτιαξε κ πιτα κι ηθελε την επιδοκιμασια της μικρης υιοθετημενης τοτε ΚΑΝΤΥ;;;Αλλα ο θανατος του Αντονυ οριστικοποιησε το ρηγμα και την αποσταση αναμεσα τους kι η θεια βρηκε τον παλιο, κακο -κακιστο εαυτο της!!!
Ο θανατος του ΣΤΗΑΡ στον πολεμο την αποτελειωσε).
Τον ΝΗΛ εγω παντως τον συγχωρησα...Ο ανεκπληρωτος ερωτας ειναι φριχτο σαρακι...Τιμωρηθηκε αρκετα.Και παραπανω απο αρκετα.Enough is enough!!!
ariel έγραψε:Με σειρα αντιπάθειας ψηφισα:
Σ' ευχαριστώ, Θεούλη μου, που μου έστειλες την Ariel να γράφει για μένα, πριν από μένα!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3926
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Συμφωνω κι εγω. Σουζανα πρωτη γιατι εκτος απο την Καντυ, καταδικασε τον Τερρυ να ειναι δυστυχης. Δεν ηταν αυτο που λεμε pure evil (αυτο το κερδιζει η Ελιζα για μενα) αλλα υπερμετρα εγωιστρια...
Ενω θα επρεπε να ειναι η Ελιζα πρωτη , αντιπαθω πιο πολυ Σουζανα γιατι σκεφτομαι ποσο μιζερη ηταν η ζωη του καημενου διπλα της και σφιγγεται η καρδια μου...
Ενω θα επρεπε να ειναι η Ελιζα πρωτη , αντιπαθω πιο πολυ Σουζανα γιατι σκεφτομαι ποσο μιζερη ηταν η ζωη του καημενου διπλα της και σφιγγεται η καρδια μου...
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
Της ταιριαζει σιγουρα... αν διαβασεις δε τους ασφοδελους σε προειδοποιω δε θα σου αρκει ο ορος κατσαριδα... ο καημενος Τερρυ για μενα ειναι πιο τραγικος ηρωας απο την Καντυ...
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
HAMLET έγραψε:Της ταιριαζει σιγουρα... αν διαβασεις δε τους ασφοδελους σε προειδοποιω δε θα σου αρκει ο ορος κατσαριδα... ο καημενος Τερρυ για μενα ειναι πιο τραγικος ηρωας απο την Καντυ...
Hamlet, έχουμε πάθει την ίδια πλάκα με το season of daffodils!
Μεταλλαγμένη κατσαρίδα, φιλενάδες, τέρας η Σούζι, ΤΕΡΑΣ!
Κι εκείνο το αγόρι μας... ΗΡΩΑΣ!!! Η Κάντυ είχε και μια πλειάδα φίλους για παρηγοριά, αυτό το παλικάρι ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ!
Ευτυχώς που όλα πάνε καλύτερα (ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!), για να ζήσουμε κι εμείς καλύτερα, αρκετά χρόνια μας είχε φάει η αγωνία ...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3926
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω κορίτσια. Η Ελίζα ήταν το απόλυτο evil, αλλά τουλάχιστον ήξερες με τι έχεις να κάνεις με το καλημέρα σας.
Η Σουζάνα ήταν πάντα μουλωχτή και προσπαθούσε να κρύψει την κακία της με το προσωπείο του θύματος, της γλυκιάς και ατυχης τρυφερής ψυχής Μπλιαχ!!!!!!!
Ο Τέρρυ ήταν σαφέστατα ο τραγικότερος ήρωας όλου του έργου. Πως τα καταφερε να ζήσει τόσα χρόνια δίπλα σε αυτη τη γλίτσα με μόνη παρηγοριά την οπτασία της Κάντυ; Η εικόνα του στο Ροκσταουν είχε κάνει την καρδιά μου χίλια κομμάτια!
Η Σουζάνα ήταν πάντα μουλωχτή και προσπαθούσε να κρύψει την κακία της με το προσωπείο του θύματος, της γλυκιάς και ατυχης τρυφερής ψυχής Μπλιαχ!!!!!!!
Ο Τέρρυ ήταν σαφέστατα ο τραγικότερος ήρωας όλου του έργου. Πως τα καταφερε να ζήσει τόσα χρόνια δίπλα σε αυτη τη γλίτσα με μόνη παρηγοριά την οπτασία της Κάντυ; Η εικόνα του στο Ροκσταουν είχε κάνει την καρδιά μου χίλια κομμάτια!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia