TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Τι απέγινε η Πάτυ;
+7
Dalia
stavroylaki
TZENHG13
MsXrysaugi
ariel
nansecrets
libra
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Τι πιστεύετε ότι απέγινε η Πάτυ;
Τι απέγινε η Πάτυ;
Ας μην ασχολούμαστε μόνο με την Κάντυ, ας ασχοληθούμε και λίγο με τους λοιπούς συγγενείς.
Απ: Τι απέγινε η Πάτυ;
εγω πιστευω οτι αργησε πολυ να ξεπερασει τον Στηαρ αλλα καποια στιγμη καταφερε να συνελθει και να συνεχισει τη ζωη της γνωριζοντας καποιον αλλον..δεν θα την ηθελα να μεινει δυστυχισμενη με την απωλεια του..
(ειμαι κατα της μοναξιας πλην της Ελιζας)
(ειμαι κατα της μοναξιας πλην της Ελιζας)
Εγω πάλι δεν είμαι κατα της μοναξιάς, αλλα μια κοπέλα σαν την Πάττυ, θα ήταν κριμα και αδικο να μείνει για πάντα μόνη. Τοσο τρυφερή και δοτική κοπέλα, θα γινόταν τέλεια συζυγος και μάνα. Οτι θα αργήσει να το ξεπεράσει, για μένα είναι σίγουρο. Αποδειξη και το γράμμα της Κάντυ, που εχει γραφτει πολύ μετα τον θάνατο του Στήαρ. Ελπίζω, οτι κάποιος θα την ξανακάνει να καρδιοχτυπήσει, ισως κάποιος συμφοιτητής στο πανεπιστήμειο;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Η Πατυ,μια τοσο ευαισθητη κ γλυκια κοπελα,σιγουρα αργησε πολυ να ξεπερασει τον Στηαρ...οταν χανεις τοσο αδικα κ τοσο ξαφνικα ενα αγαπημενο σου προσωπο,ειναι πολυ δυσκολο να το αποδεχτεις..Αλλα επειδη οπως λενε,ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος,σιγουρα το ξεπερασε κ αποδεχτηκε την απωλεια του κ συνεχισε την ζωη της....Κ ελπιζω να βρηκε καποιον σαν τον Στηαρ!
MsXrysaugi- Archie
- Αριθμός μηνυμάτων : 660
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Τόπος : Athens
Χιούμορ : 'Εχουμε κι απ'αυτο!!
Χμ, βέβαια η Μιζούκι στη νουβέλα, την έχει ακόμα μόνη, ή έστω, δεν αναφέρει τίποτα για νεα σχέση. Κι αυτη η γυναίκα! Μας είπε τα πάντα για τους ασχετους και για την κολλητη της τίποτα!!!
ariel- Terry Total Freak
Άλλη μια προχειροδουλειά της νουβέλας ή να το δω η Τερρυκιά ως στοιχείο;;;
Γιατί αν η Μιζούκι έβαζε την Πάτυ με κάποιον άλλον θα βγαίναν οι Αλμπερτικές και θα λέγαν ότι "να, η ζωή συνεχίζεται και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Μιζούκι στην νουβέλα, άρα η Κάντυ μένει με τον Άλμπερτ".
Κι έρχομαι λοιπόν κι εγώ αντίστοιχα και λέω ότι η παραδοσιακή ιαπωνίδα περνάει το μήνυμα της μίας και μοναδικής αγάπης μέσα στην νουβέλα μέσω της Άννυς (ποτέ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και πήρε αυτόν που ήθελε) και μέσω της Πάτυ (δεν εγκατέλειψε ποτέ την μνήμη του Στήαρ), άρα και η δική μας η Καντούλα με τον έναν και μοναδικό και ασύγκριτο έρωτα της ζωής της έμεινε. Τελεία και παύλα
Γιατί αν η Μιζούκι έβαζε την Πάτυ με κάποιον άλλον θα βγαίναν οι Αλμπερτικές και θα λέγαν ότι "να, η ζωή συνεχίζεται και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Μιζούκι στην νουβέλα, άρα η Κάντυ μένει με τον Άλμπερτ".
Κι έρχομαι λοιπόν κι εγώ αντίστοιχα και λέω ότι η παραδοσιακή ιαπωνίδα περνάει το μήνυμα της μίας και μοναδικής αγάπης μέσα στην νουβέλα μέσω της Άννυς (ποτέ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και πήρε αυτόν που ήθελε) και μέσω της Πάτυ (δεν εγκατέλειψε ποτέ την μνήμη του Στήαρ), άρα και η δική μας η Καντούλα με τον έναν και μοναδικό και ασύγκριτο έρωτα της ζωής της έμεινε. Τελεία και παύλα
- Σπόιλερ:
- Από Πάτυ ξεκινάμε
και σε Τέρρυ το γυρνάμε
φταίει που'μαστε ρομαντικές
και αγιάτρευτα Τερρυκές
καλα.. κανε πρωτα τις αλμπερτικες να καταλαβουν οτι το τοτε δεν ειναι σημερα και στον τροπο σκεψης και στον τροπο συμπεριφορας και μετα μπορει να καταλαβουν ολο αυτο που μια χαρα περιεγραψες.
εδω αδυνατουν να καταλαβουν την σοβαροτητα της υιοθεσιας της Καντυ απο τον Αλμπερτ και την ακυρωνουν στο βωμο της προσωπικης τους ανασφαλειας για συντροφο που να παρεχει ασφαλεια, χρημα και πολλους ρολους αναλογα τα κεφια, λες να μπορουν να καταλαβουν γιατι αφησε την Πατυ μονη της σε ολο το στορυ η Μιζουκι; μη σου πω οτι και τον Σαιξπηρ στο Ρωμαιος και Ιουλιετα αν δεν τους πεθαινε και τους δυο ο Σαιξπηρ θα ελεγαν οτι το μηνυμα ειναι οτι η ζωη συνεχιζεται και η εξιδανικευση του μοναδικου ερωτα ειναι απλα ιδεα που δεν εξυπηρετει την καθημερηνοτητα.
*** καλλιτεχνη μου!!!
εδω αδυνατουν να καταλαβουν την σοβαροτητα της υιοθεσιας της Καντυ απο τον Αλμπερτ και την ακυρωνουν στο βωμο της προσωπικης τους ανασφαλειας για συντροφο που να παρεχει ασφαλεια, χρημα και πολλους ρολους αναλογα τα κεφια, λες να μπορουν να καταλαβουν γιατι αφησε την Πατυ μονη της σε ολο το στορυ η Μιζουκι; μη σου πω οτι και τον Σαιξπηρ στο Ρωμαιος και Ιουλιετα αν δεν τους πεθαινε και τους δυο ο Σαιξπηρ θα ελεγαν οτι το μηνυμα ειναι οτι η ζωη συνεχιζεται και η εξιδανικευση του μοναδικου ερωτα ειναι απλα ιδεα που δεν εξυπηρετει την καθημερηνοτητα.
*** καλλιτεχνη μου!!!
libra έγραψε:Άλλη μια προχειροδουλειά της νουβέλας ή να το δω η Τερρυκιά ως στοιχείο;;;
- Σπόιλερ:
Από Πάτυ ξεκινάμε
και σε Τέρρυ το γυρνάμε
φταίει που'μαστε ρομαντικές
και αγιάτρευτα Τερρυκές
Τερρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, λέμε!!!
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:
Τερρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, λέμε!!!
Αμφιβάλλω ότι έχουν περάσει από το μυαλό της Μιζούκι ΟΛΑ όσα έχουμε πει και γράψει κατά καιρούς!!!
Θα επρεπε!!!! Τι σοβαρή συγγραφέας είναι, αν δεν κάνει βαθια ανάλυση χαρακτήρων;;;;
ariel- Terry Total Freak
Εγώ πιστεύω το δεύτερο
ότι η Πάτι προχώρησε σε άλλη σχέση, παντρεύτηκε κάποιον άλλον, γιατί είναι στοργική και υπέρ της οικογένειας, αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν ξέχασε και δεν ξεπέρασε τον Στήαρ, ειδικά τη στιγμή που ο χωρισμός ωφείλεται σε θάνατο και όχι σε "μπινελίκια"
ότι η Πάτι προχώρησε σε άλλη σχέση, παντρεύτηκε κάποιον άλλον, γιατί είναι στοργική και υπέρ της οικογένειας, αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν ξέχασε και δεν ξεπέρασε τον Στήαρ, ειδικά τη στιγμή που ο χωρισμός ωφείλεται σε θάνατο και όχι σε "μπινελίκια"
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:Εγώ πιστεύω το δεύτερο
συμφωνω με την τζενη... :) :) μπορει να συνεχισε κανονικα την ζωη της...αλλα δεν θα ξεπερασε ποτε τον θανατο του στιαρ
stavroylaki έγραψε:TZENHG13 έγραψε:Εγώ πιστεύω το δεύτερο
συμφωνω με την τζενη... :) :) μπορει να συνεχισε κανονικα την ζωη της...αλλα δεν θα ξεπερασε ποτε τον θανατο του στιαρ
θα συμφωνησω κι εγω με αυτην την εκδοχη !
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ntalia έγραψε:stavroylaki έγραψε:
yeap yeap!! συμφωνώ κι εγώ απόλυτα!!
eva έγραψε:ntalia έγραψε:
yeap yeap!! συμφωνώ κι εγώ απόλυτα!!
Πρέπει να πω ότι και εγώ, στη ίδιο μονοπάτι βρισκομαι.
Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή για την Πατυ που να ειναι μόνη και έρημη, αλλά μου εχει περάσει απο το μυαλό, ότι ίσως γινόταν και αυτή μοναχή, είτε καταλήγοντας στο σπίτι της Πονυ, είτε ίσως και στην ακαδημία του Αγίου Παύλου. :)
εγω θα μεινω στην αποψη μου!
την παντρεψα με τον Τομ και κοιμαμαι ηρεμα τα βραδυα!!!!
^Ο οποίος ήθελε την Άνν σημειωτέον, ΣΗΜΕΙΟΤΈΟΝ!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
papirous έγραψε:εγω θα μεινω στην αποψη μου!
Και καλα έκανες!!!! :Ρ
Διαξιφισμούς φικ βλέπω!!!! Βρε ας το πάρει κάποιος το κοριτσι, να μην καταλήξει καλόγρια και δεν θα κολλήσουμε στο ποιος! Είναι κρίμα να μην κάνει οικογένεια ενα στοργικό πλάσμα σαν την Πάττυ.
ariel- Terry Total Freak
Α, όχι τις έχω αδυναμία, απλά μην ξεχνάτε δεν έχω διαβάσει και την νουβέλα ακόμη!
Αχ, δεν ξέρεις πόσο περιμένω να τη διαβάσεις για να ανταλλάξουμε απόψεις!!!!!! Είμαι τρελή φαν της νουβέλας!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
Προσπαθω ματαια να αρχισω!!! Αλλα, που να κατσει ησυχη η μικρη
Παιζει μαζι της ο αντρας μου τωρα και κανω ενα διαλειμμα εδω!!!
Παιζει μαζι της ο αντρας μου τωρα και κανω ενα διαλειμμα εδω!!!
Εγω πάλι πρέπει να κάνω διάλειμμα, γιατί με περιμένουν κάποιες σε μπαράκι!!!!!!
Σόρρυ που σε αφήνω Τερι!!!!!! Θα ξαναμπω αυριο και θα τα ξαναπούμε!!!! Φιλιά!
Σόρρυ που σε αφήνω Τερι!!!!!! Θα ξαναμπω αυριο και θα τα ξαναπούμε!!!! Φιλιά!
ariel- Terry Total Freak
Ηπια μία για μένα και δύο για σένα!!!!! Δεν το παράκανα, τι λες; επρεπε να σε γιορτάσω!!!!
ariel- Terry Total Freak
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia