TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Καλωσήρθατε/Welcome
+14
TZENHG13
T4E
adi*
ariel
ΜΙΜΙ
juliet
libra
nansecrets
nina
Dalia
anna
eleanna
c-t
nuitetoile21
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 6
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Καλωσήρθατε/Welcome
eleanna καλωσηρθες!!!!!!!!!!
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
Απ: Καλωσήρθατε/Welcome
Γεια σου eleanna
c-t- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Καλησπέρα παιδιά και απο μέναα!! :D Σήμερα το έμαθα για το ελληνικό φορουμάκι του Τέρρυ συγχαρητήρια στις δημιουργους!! Οπως είπε και η Ελεόνορ - καιρός ήτανε!! Μερικές θα με ξέρετε και απο το CandyTerry φορουμ. Είμαι η Ελεάννα λοιπόν, μένω Σκωτία τα τελευταία 20 χρόνια, και τα Ελληνικά μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι, οπότε αν με δείτε να γραφω ελληνικά με αγγλικά διασπαρτα, συγχωρέστε με και μένα. :lol: Ο κοιμισμένος εθισμος μου με την Κάντυ και τον Τέρρυ ξύπνησε πρίν 3 χρόνια οταν βγήκαν τα επισόδεια στο ΥΤ (να'σαι καλά Adi και τα άλλα κόριτσια για τον άθλο!!! ), τα επισόδεια μ'εστειλαν να ψάξω κι'αλλα για την Κάντυ στο ίντερνετ, το ενα πραγμα φέρνει το άλλο και βρήκα τα φορουμς και απο τότε μην την είδατε την Ελέαννα, παραμάσχαλα με το λαπτοπ να συζητάει για την Κάντυ και τον Τέρρυ!!! Χαίρομαι πολύ που σας βρήσκω και σας εδω!!! Πολλα φιλιάαα!!
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
Τόπος : Εδιμβούργο
eleanna έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και απο μέναα!! :D Σήμερα το έμαθα για το ελληνικό φορουμάκι του Τέρρυ συγχαρητήρια στις δημιουργους!! Οπως είπε και η Ελεόνορ - καιρός ήτανε!! Μερικές θα με ξέρετε και απο το CandyTerry φορουμ. Είμαι η Ελεάννα λοιπόν, μένω Σκωτία τα τελευταία 20 χρόνια, και τα Ελληνικά μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι, οπότε αν με δείτε να γραφω ελληνικά με αγγλικά διασπαρτα, συγχωρέστε με και μένα. :lol: Ο κοιμισμένος εθισμος μου με την Κάντυ και τον Τέρρυ ξύπνησε πρίν 3 χρόνια οταν βγήκαν τα επισόδεια στο ΥΤ (να'σαι καλά Adi και τα άλλα κόριτσια για τον άθλο!!! ), τα επισόδεια μ'εστειλαν να ψάξω κι'αλλα για την Κάντυ στο ίντερνετ, το ενα πραγμα φέρνει το άλλο και βρήκα τα φορουμς και απο τότε μην την είδατε την Ελέαννα, παραμάσχαλα με το λαπτοπ να συζητάει για την Κάντυ και τον Τέρρυ!!! Χαίρομαι πολύ που σας βρήσκω και σας εδω!!! Πολλα φιλιάαα!!
Ελεαννα καλως ηρθες κ απο μενα!!
(η Adi ειναι μια απο τις κοπελες που ανεβασαν στο youtube την ελληνικη μεταγλωττιση??? ειλικρινα adi σας αξιζουν συγχαρητηρια, ειναι απιστευτα ομορφο συναισθημα για ολους μας να ξαναδουμε τη σειρα με τις φωνες που θυμομαστε κ αγαπησαμε!!!! )
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
anna έγραψε:eleanna έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και απο μέναα!! :D Σήμερα το έμαθα για το ελληνικό φορουμάκι του Τέρρυ συγχαρητήρια στις δημιουργους!! Οπως είπε και η Ελεόνορ - καιρός ήτανε!! Μερικές θα με ξέρετε και απο το CandyTerry φορουμ. Είμαι η Ελεάννα λοιπόν, μένω Σκωτία τα τελευταία 20 χρόνια, και τα Ελληνικά μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι, οπότε αν με δείτε να γραφω ελληνικά με αγγλικά διασπαρτα, συγχωρέστε με και μένα. :lol: Ο κοιμισμένος εθισμος μου με την Κάντυ και τον Τέρρυ ξύπνησε πρίν 3 χρόνια οταν βγήκαν τα επισόδεια στο ΥΤ (να'σαι καλά Adi και τα άλλα κόριτσια για τον άθλο!!! ), τα επισόδεια μ'εστειλαν να ψάξω κι'αλλα για την Κάντυ στο ίντερνετ, το ενα πραγμα φέρνει το άλλο και βρήκα τα φορουμς και απο τότε μην την είδατε την Ελέαννα, παραμάσχαλα με το λαπτοπ να συζητάει για την Κάντυ και τον Τέρρυ!!! Χαίρομαι πολύ που σας βρήσκω και σας εδω!!! Πολλα φιλιάαα!!
(η Adi ειναι μια απο τις κοπελες που ανεβασαν στο youtube την ελληνικη μεταγλωττιση??? ειλικρινα adi σας αξιζουν συγχαρητηρια, ειναι απιστευτα ομορφο συναισθημα για ολους μας να ξαναδουμε τη σειρα με τις φωνες που θυμομαστε κ αγαπησαμε!!!! )
Καλως σας βρήκα Άννα!!! :D Ναι, είναι μελος της ομαδας CiGP (Candy in Greek Project) που ψηφοποιήσαν τα ελληνικά επεισόδια και είχαν ανεβάσει όλη τη σειρά στο ΥΤ.
eleanna- Antony
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Το φόρουμ είναι τέλειο και η παρέα φοβερή, τι άλλο να θέλει μια Κάντυ-Τερρυ φαν?!!
eleanna- Antony
eleanna έγραψε:anna έγραψε:eleanna έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και απο μέναα!! :D Σήμερα το έμαθα για το ελληνικό φορουμάκι του Τέρρυ συγχαρητήρια στις δημιουργους!! Οπως είπε και η Ελεόνορ - καιρός ήτανε!! Μερικές θα με ξέρετε και απο το CandyTerry φορουμ. Είμαι η Ελεάννα λοιπόν, μένω Σκωτία τα τελευταία 20 χρόνια, και τα Ελληνικά μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι, οπότε αν με δείτε να γραφω ελληνικά με αγγλικά διασπαρτα, συγχωρέστε με και μένα. :lol: Ο κοιμισμένος εθισμος μου με την Κάντυ και τον Τέρρυ ξύπνησε πρίν 3 χρόνια οταν βγήκαν τα επισόδεια στο ΥΤ (να'σαι καλά Adi και τα άλλα κόριτσια για τον άθλο!!! ), τα επισόδεια μ'εστειλαν να ψάξω κι'αλλα για την Κάντυ στο ίντερνετ, το ενα πραγμα φέρνει το άλλο και βρήκα τα φορουμς και απο τότε μην την είδατε την Ελέαννα, παραμάσχαλα με το λαπτοπ να συζητάει για την Κάντυ και τον Τέρρυ!!! Χαίρομαι πολύ που σας βρήσκω και σας εδω!!! Πολλα φιλιάαα!!
Καλως σας βρήκα Άννα!!! :D Ναι, είναι μελος της ομαδας CiGP (Candy in Greek Project) που ψηφοποιήσαν τα ελληνικά επεισόδια και είχαν ανεβάσει όλη τη σειρά στο ΥΤ.
Ω, αλήθεια; ήταν καταπληκτικό αυτό που κάνατε adi, ταξίδι πίσω στα χρόνια.., σε μνήμες...
Δεν έχω λόγια
c-t- Antony
πολλα και απο μενα!!!
συγχαρητηρια ελεανα κι απο μενα !!!
κι ενα γλυκο καλοσωρισμα απο μενα !!!
κι ενα γλυκο καλοσωρισμα απο μενα !!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Καλως ηρθες eleanna και απο μενα
Ποσο χαιρομαι που θα μιλησουμε επιτελους Σας διαβαζω τοσο καιρο στο candy terry και επιτελους συναντιομαστε
Οσο για την adi δεν το ηξερα οτι μας εχει προσφερει τοσα πολλα
Ποσο χαιρομαι που θα μιλησουμε επιτελους Σας διαβαζω τοσο καιρο στο candy terry και επιτελους συναντιομαστε
Οσο για την adi δεν το ηξερα οτι μας εχει προσφερει τοσα πολλα
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
Καλως ηρθες κι απο μενα Ελεανα.
κι εχω να πω πως πραγματικα η δουλεια του CiGP ειναι καταπληκτικη!!! adi σας ευχαριστουμε ολη την ομαδα.
κι εχω να πω πως πραγματικα η δουλεια του CiGP ειναι καταπληκτικη!!! adi σας ευχαριστουμε ολη την ομαδα.
eleana καλωσήρθες στην παρέα μας.
έχετε κάνει τρομερή δουλειά στο Candy In Greek Project. :clapping: :clapping: :clapping:
Χαρά στο κουράγιο σας.
Κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που γνωρίζω νέο Τερρόκοσμο
έχετε κάνει τρομερή δουλειά στο Candy In Greek Project. :clapping: :clapping: :clapping:
Χαρά στο κουράγιο σας.
Κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που γνωρίζω νέο Τερρόκοσμο
eleanna έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και απο μέναα!! :D Σήμερα το έμαθα για το ελληνικό φορουμάκι του Τέρρυ συγχαρητήρια στις δημιουργους!! Οπως είπε και η Ελεόνορ - καιρός ήτανε!! Μερικές θα με ξέρετε και απο το CandyTerry φορουμ. Είμαι η Ελεάννα λοιπόν, μένω Σκωτία τα τελευταία 20 χρόνια, και τα Ελληνικά μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι, οπότε αν με δείτε να γραφω ελληνικά με αγγλικά διασπαρτα, συγχωρέστε με και μένα. :lol: Ο κοιμισμένος εθισμος μου με την Κάντυ και τον Τέρρυ ξύπνησε πρίν 3 χρόνια οταν βγήκαν τα επισόδεια στο ΥΤ (να'σαι καλά Adi και τα άλλα κόριτσια για τον άθλο!!! ), τα επισόδεια μ'εστειλαν να ψάξω κι'αλλα για την Κάντυ στο ίντερνετ, το ενα πραγμα φέρνει το άλλο και βρήκα τα φορουμς και απο τότε μην την είδατε την Ελέαννα, παραμάσχαλα με το λαπτοπ να συζητάει για την Κάντυ και τον Τέρρυ!!! Χαίρομαι πολύ που σας βρήσκω και σας εδω!!! Πολλα φιλιάαα!!
Eλεάνα καλώς ήρθες και απο μένα (καλά ρε παιδιά όλοι Ελληνες είμαστε και δεν το ξέρουμε; αχχαχχχα), είχα μία υποψία για την Ελενορ αλλά για σένα δεν μου πέρασε απο το μυαλό...καλά μην την ψάχνεις...
εμένα πάλι ο εθισμός μου ξύπνησε δύο; εναμισι χρόνια πριν όταν ήθελα να δείξω τα επεισόδια στην κόρη μου την πεντάχρονη....
(εδώ να δώσω τους επαίνους μου στην Αdi για τη φοβερή της δουλειά) και τελικά μετά το θανατο του Άντονυ έφυγε η κόρη μου και έμεινα εγώ
Και κάπως έτσι...συναντηθήκαμε, welcome και πάλι ή όπως λένε στην πατρίδα καλως ήρθες...
eleanna καλώς ήρθες κι απο μένα χαίρομαι ιδιαιτερα που γνωρίζω καινούργια μέλη!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Σας ευχαριστώ πολυ πολυ για το καλοσώρισμα παιδια!!! Καλως σας βρήκα όλες!! Juliet και εγώ νόμιζα πως ήξερες οτι είμαι Ελληνίδα Τι γλυκό πάντως που ξαναβρήκες την Κάντυ μέσα απο τη κόρη σου!! :D
eleanna- Antony
eleanna έγραψε:Σας ευχαριστώ πολυ πολυ για το καλοσώρισμα παιδια!!! Καλως σας βρήκα όλες!! Juliet και εγώ νόμιζα πως ήξερες οτι είμαι Ελληνίδα Τι γλυκό πάντως που ξαναβρήκες την Κάντυ μέσα απο τη κόρη σου!! :D
Οχι ιδέα δεν είχα πάντως για την κόρη μου σε πληροφορώ οτι με ρώτησε αν ξαναπαίζει ο Άντονυ, της ειπα όχι και μου είπε: ε, τι να δω; Κάτσε καλέ της λέω είναι ο Τερυ, τελικά η μικρή έφυγε, η μανούλα έμεινε.
juliet έγραψε:eleanna έγραψε:Σας ευχαριστώ πολυ πολυ για το καλοσώρισμα παιδια!!! Καλως σας βρήκα όλες!! Juliet και εγώ νόμιζα πως ήξερες οτι είμαι Ελληνίδα Τι γλυκό πάντως που ξαναβρήκες την Κάντυ μέσα απο τη κόρη σου!! :D
Οχι ιδέα δεν είχα πάντως για την κόρη μου σε πληροφορώ οτι με ρώτησε αν ξαναπαίζει ο Άντονυ, της ειπα όχι και μου είπε: ε, τι να δω; Κάτσε καλέ της λέω είναι ο Τερυ, τελικά η μικρή έφυγε, η μανούλα έμεινε.
juliet να μου φιλίσεις την κορούλα σου το παιδί είναι πολύ σωστό στα γούστα του αντίθετα με τη δικιά μου που περίμενε να πεθάνει ο Άντονυ για να δει τον Τέρρυ
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Χαχαχαχαχα, μα καμια μανα ευχαριστημενη με την κορη της;;;;
eleanna καλως ορισες κι απο μένα!!!! πολυ χαίρομαι που σε βρησκω στο φορουμακι μας! Ασχετο, αλλα πολυ μου αρεσε εκεινο το φικακι στο πληντηριο, ολο θέλω να στο σχολιασω και ολο τα αγγλικα μου με πάνε πίσω!!! να μην ξερω τοσο καιρο οτι εισαι ελληνιδα!!
adi δέξου και τις δικες μου ευχαριστίες! η δουλεια που έχετε κάνει με όλα τα παιδια είναι αξιοθαυμαστη! καθε φορα που βλεπω τα επισοδεια και ακουω τις φωνες Καρρα- παυλίδη, ξαναζω τα παιδικα μου χρονια!
Τιτίκα, καλωσορισες κι εσυ στο φορουμ του τερρυ!!! ελπιζω να βρεις θεματακια που να σε ενδιαφερουν και να σε βλέπουμε συχνα!
eleanna καλως ορισες κι απο μένα!!!! πολυ χαίρομαι που σε βρησκω στο φορουμακι μας! Ασχετο, αλλα πολυ μου αρεσε εκεινο το φικακι στο πληντηριο, ολο θέλω να στο σχολιασω και ολο τα αγγλικα μου με πάνε πίσω!!! να μην ξερω τοσο καιρο οτι εισαι ελληνιδα!!
adi δέξου και τις δικες μου ευχαριστίες! η δουλεια που έχετε κάνει με όλα τα παιδια είναι αξιοθαυμαστη! καθε φορα που βλεπω τα επισοδεια και ακουω τις φωνες Καρρα- παυλίδη, ξαναζω τα παιδικα μου χρονια!
Τιτίκα, καλωσορισες κι εσυ στο φορουμ του τερρυ!!! ελπιζω να βρεις θεματακια που να σε ενδιαφερουν και να σε βλέπουμε συχνα!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
καλοσωρισες τιτικα!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ηρθε η τιτικα?? (χαμπαρι δεν πηρα) καλωσηρθες τιτικα!!!!!!!!
Γεια σου titika!!
καλωσήρθες!!!!
καλωσήρθες!!!!
c-t- Antony
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Kαλώς βρεθήκαμε και οι υπόλοιπες!
Λοιπόν, να σημειώσω 2-3 πραγματάκια πριν συνεχίσω στο υπόλοιπο forum. xD
1. Δε θα πω ότι οι CiGP δεν έκαναν τίποτα (γιατί τότε πως κάηκαν 3 τροφοδοτικά, 1 μητρική, 1 dvd και τελικά πήραμε καινούριο υπολογιστή για να κάνουμε τη δουλειά μας) (και γιατί κι άλλοι είχαν στα χέρια τους τα συγκεκριμένα επεισόδια και το μόνο που πρότειναν ήταν να τα μοιραστούμε "μεταξύ μας"). ΑΛΛΑ, εμείς βασικά είμαστε μεσάζοντες. Οι ευχαριστίες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη Σούλα, τη Βίκυ, τη Μυρτώ, τη Μαρία, τον Νίκο και τον Χάρη που μας έδωσαν τις πολύτιμες βιντεοκασσέτες τους (στην κυριολεξία, τις είχαν κλειδωμένες για να μη χαλάσουν).
Και το κακό είναι ότι από επανεπεξεργασία σε επανεπεξεργασία και από αναδιανομή σε αναδιανομή σε διάφορες κοινότητες εδώ κι εκεί αυτά τα ονόματα χάνονται και εμφανίζονται κάτι άκυροι με κάτι logo "NA" (χωρίς το συμπάθειο ) με τα χαζά τους ψευδώνυμα πάνω στα επεισόδια να εισπράττουν δόξες και τιμές. Και τους λες, πρόσθεσε στην περιγραφή σου τα ονόματα των παιδιών που έδωσαν τα επεισόδια και απαντάνε "α δεν ξέρω εγώ έτσι τα πήρα".
Αναμενόμενο, δε λέω, αλλά κρίμα.
2. Ξέεχασα να σας πωωωω... Δεν πολυδιαβάζω fanfictions πια. Δηλαδήηη καθόλου. Μην το πάρετε προσωπικά παρακαλώ, έχει να κάνει με την ανάγκη που δεν έχω να δω γραμμένα τα κενά της ιστορίας ή άλλες εκδοχές της. Διάβασα πολλά από περιέργεια όταν πρωτομπήκα στην καντοκοινότητα πριν 4 χρόνια αλλά δεν κράτησε πολύ. Συνήθως περνάω να δω πως γράφει καθένας και τι λέει πάνω κάτω, αλλά δεν κάθομαι μέχρι το τέλος.
3. Eleonor dear... γράφε περισσότερα ελληνικά. Δε φαντάζεσαι πόσο περισσότερο διασκεδαστικά ακούγονται αυτά που λες!!
Λοιπόν, να σημειώσω 2-3 πραγματάκια πριν συνεχίσω στο υπόλοιπο forum. xD
1. Δε θα πω ότι οι CiGP δεν έκαναν τίποτα (γιατί τότε πως κάηκαν 3 τροφοδοτικά, 1 μητρική, 1 dvd και τελικά πήραμε καινούριο υπολογιστή για να κάνουμε τη δουλειά μας) (και γιατί κι άλλοι είχαν στα χέρια τους τα συγκεκριμένα επεισόδια και το μόνο που πρότειναν ήταν να τα μοιραστούμε "μεταξύ μας"). ΑΛΛΑ, εμείς βασικά είμαστε μεσάζοντες. Οι ευχαριστίες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη Σούλα, τη Βίκυ, τη Μυρτώ, τη Μαρία, τον Νίκο και τον Χάρη που μας έδωσαν τις πολύτιμες βιντεοκασσέτες τους (στην κυριολεξία, τις είχαν κλειδωμένες για να μη χαλάσουν).
Και το κακό είναι ότι από επανεπεξεργασία σε επανεπεξεργασία και από αναδιανομή σε αναδιανομή σε διάφορες κοινότητες εδώ κι εκεί αυτά τα ονόματα χάνονται και εμφανίζονται κάτι άκυροι με κάτι logo "NA" (χωρίς το συμπάθειο ) με τα χαζά τους ψευδώνυμα πάνω στα επεισόδια να εισπράττουν δόξες και τιμές. Και τους λες, πρόσθεσε στην περιγραφή σου τα ονόματα των παιδιών που έδωσαν τα επεισόδια και απαντάνε "α δεν ξέρω εγώ έτσι τα πήρα".
Αναμενόμενο, δε λέω, αλλά κρίμα.
2. Ξέεχασα να σας πωωωω... Δεν πολυδιαβάζω fanfictions πια. Δηλαδήηη καθόλου. Μην το πάρετε προσωπικά παρακαλώ, έχει να κάνει με την ανάγκη που δεν έχω να δω γραμμένα τα κενά της ιστορίας ή άλλες εκδοχές της. Διάβασα πολλά από περιέργεια όταν πρωτομπήκα στην καντοκοινότητα πριν 4 χρόνια αλλά δεν κράτησε πολύ. Συνήθως περνάω να δω πως γράφει καθένας και τι λέει πάνω κάτω, αλλά δεν κάθομαι μέχρι το τέλος.
3. Eleonor dear... γράφε περισσότερα ελληνικά. Δε φαντάζεσαι πόσο περισσότερο διασκεδαστικά ακούγονται αυτά που λες!!
adi*- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia