TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Ποιο ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημά της;
+12
papirous
TeriCat
AlbertForEver
titika
stavroylaki
nina
TZENHG13
ΜΙΜΙ
nansecrets
ariel
lina
libra
16 απαντήσεις
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Κάντυ Κάντυ / Candy Candy :: Κάντυ Κάντυ / Candy Candy
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Ποιο ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημά της;
Στο μάνγκα και το ανιμέ, ήταν υπερβολικά καλή! Ευτυχώς δεν ισχυει κάτι τέτοιο στη νουβέλα. Εκεί πραγματικά είναι πιο "ανθρώπινοι" όλοι οι χαρακτήρες!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι η καλοσύνη είναι μειονέκτημα σε γενικές γραμμές, αλλά σε "ειδικές γραμμές" η υπερβολική καλοσύνη είναι το λιγότερο βλακεία. Ειδικά στην περίπτωση της Κάντυ... και μόνο που το σκέφτομαι... Συμφωνώ με την nansecrets ότι φαινόταν να είναι ειλικρινής η καλοσύνη της Κάντυ και δεν πήγαζε από κάποιο βαθύτερο αίτιο. Τουλάχιστον στο Anime/Manga, για την νουβέλα πραγματικά δεν γνωρίζω.
AlbertForEver- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 38
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2011
(Λυπαμαι κοριτσια μου, θα βαρεθειτε να βλεπετε απαντησεις μου στα θεματα, διοτι, βρισκω πολλα που μου αρεσουν, και δεν μπορω να συγκρατηθω!!!)
Της Καντυ το μεγαλυτερο (κατ εμε) ελλατωμα, ηταν η αυτοματη αντιδραση της αυτοθυσιας. Με καθε μεγαλο στραυροδρομι που βρισκεται μπροστα της, διαλεγει τον δρομο που της κανει το λιγοτερο καλο (ας πουμε το 85% του καιρου). Οταν ανοιγεται μπροστα της, ο συνδιασμος της ανασφαλειας, και μια γενικης ενοχης που κουβαλαει για την προσωπικη της ευτυχια, την κανουν να αποφασιζει κατι, που τελικα την βλαπτει.
Παραδειγμα, οταν εσωσε την Σουζαννα (δεν λεω, καλα εκανε το κοριτσι, αφου ηταν εκει), την ωρα του αποχαιρετισμου με το Τερρυ, επρεπε απλα να δηλωσει την αγαπη της. Τα θελω της. Οχι γιατι επρεπε να αλλαξει την γνωμη του Τερρυ, αλλα γιατι θα της εκανε καλο, εστω μια φορα, να του πει τι ενιωθε ξεκαθαρα.
Ουφ....
Της Καντυ το μεγαλυτερο (κατ εμε) ελλατωμα, ηταν η αυτοματη αντιδραση της αυτοθυσιας. Με καθε μεγαλο στραυροδρομι που βρισκεται μπροστα της, διαλεγει τον δρομο που της κανει το λιγοτερο καλο (ας πουμε το 85% του καιρου). Οταν ανοιγεται μπροστα της, ο συνδιασμος της ανασφαλειας, και μια γενικης ενοχης που κουβαλαει για την προσωπικη της ευτυχια, την κανουν να αποφασιζει κατι, που τελικα την βλαπτει.
Παραδειγμα, οταν εσωσε την Σουζαννα (δεν λεω, καλα εκανε το κοριτσι, αφου ηταν εκει), την ωρα του αποχαιρετισμου με το Τερρυ, επρεπε απλα να δηλωσει την αγαπη της. Τα θελω της. Οχι γιατι επρεπε να αλλαξει την γνωμη του Τερρυ, αλλα γιατι θα της εκανε καλο, εστω μια φορα, να του πει τι ενιωθε ξεκαθαρα.
Ουφ....
μη σε νοιαζει καθολου και γραφε αβερτα! αυτο θελουμε κι εμεις, ευκαιρια να ξεσκονισουμε ξανα τα θεματα και να ξαναπιασουμε τη συζητηση.
ουφ και ξανα ουφ! ποσο δικιο εχεις!
παντα εκανε πισω για τους αλλους..
αν ειχαν κανει αυτην κουβεντα ανοιχτα οι δυο τους θα ειχε γλυτωσει κι ο Τερρυ το βασανο να ειναι με την Σουζαννα απο υποχρεωση και να μην χασει την Καντυ που του εδινε νοημα στη ζωη του κι η Καντυ την πικρα να μεινει μακρια απο τον Τερρυ που τον αγαπουσε τοσο κι ητνα οτι καλυτερο συνεβη στη ζωη της.
αυτοι οι δυο ειχαν τοσα να τους ενωνουν και μονο μια Σουζαννα να τους χωριζει.. μεγαλη θυσια που τους εκανε κομματια!
ουφ και ξανα ουφ! ποσο δικιο εχεις!
παντα εκανε πισω για τους αλλους..
αν ειχαν κανει αυτην κουβεντα ανοιχτα οι δυο τους θα ειχε γλυτωσει κι ο Τερρυ το βασανο να ειναι με την Σουζαννα απο υποχρεωση και να μην χασει την Καντυ που του εδινε νοημα στη ζωη του κι η Καντυ την πικρα να μεινει μακρια απο τον Τερρυ που τον αγαπουσε τοσο κι ητνα οτι καλυτερο συνεβη στη ζωη της.
αυτοι οι δυο ειχαν τοσα να τους ενωνουν και μονο μια Σουζαννα να τους χωριζει.. μεγαλη θυσια που τους εκανε κομματια!
Και νομιζω πως η Σουζαννα θα το δεχοταν στο τελος... Ισως πιο ευκολα απο οτι νομιζανε ο Τερρυ και η Καντυ.
Ουφ δεν λες τιποτα!!
(Α, και τωρα με αδεια, την πατησατε.... ΑΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!)
Ουφ δεν λες τιποτα!!
(Α, και τωρα με αδεια, την πατησατε.... ΑΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!)
εχεις πετυχει που ειναι περιοδος διακοπων και θαλασσας και λειπουν καποια μελη και μπαινουν πιο σποραδικα. μολις μαζευτουν ξανα θα δεις φλυαρια!!
nansecrets έγραψε:εχεις πετυχει που ειναι περιοδος διακοπων και θαλασσας και λειπουν καποια μελη και μπαινουν πιο σποραδικα. μολις μαζευτουν ξανα θα δεις φλυαρια!!
αυτο ακριβως!!!!
να θελεις να κανεις ποστ και η ευα να σε προλαβαινει σε χρονο ντετε!!!!
Αχ ποσο μου αρέσει!!! Όχι μόνο γιατί έχουμε την Καντυ κοινό, αλλά. Μου λείπει το να συζητώ στα ελληνικά!
Α, και συγνώμη απο τώρα για ότι λαθακια! Έχω σκουριάσει μακρυά απο την Ελλάδα τόσα χρόνια!
Α, και συγνώμη απο τώρα για ότι λαθακια! Έχω σκουριάσει μακρυά απο την Ελλάδα τόσα χρόνια!
μια χαρα γραφεις! εδω κανουμε κι εμεις λαθη απο κεκτημενη ταχυτητα συνηθως.
απο εκτονωση εδω μεσα αλλο τιποτα. κι εχει πολλα να πει κανεις για ολη την ιστορια.
απο εκτονωση εδω μεσα αλλο τιποτα. κι εχει πολλα να πει κανεις για ολη την ιστορια.
Επι τέλους μια ακόμα πολυλογού στην παρέα!!!!!!!!! Να βαρεθούμε να σε διαβάζουμε;;;;; Πλάκα κάνεις!!!!! Απλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!!!!
Πάντως αν δεν έλεγες οτι τα ελληνικά σου έχουν σκουριάσει, ούτε που θα το καταλαβαίναμε! Δε νομίζω οτι τα μιλάει καμια καλύτερα εδω μέσα
Για τη Σουζάνα δίκιο έχετε. Νομίζω οτι η Μιζούκι την έκαψε μόνο για να εξυψώσει τους ηρωές της! Ναι μεν θυσιάσε την σχέση Κάντυ - Τέρρυ στο βωμό της Σουζάνα, αλλά παράλληλα θυσίασε τον χαρακτήρα Σουζάνα στο βωμό της αψογης Κάντυ και του ιππότη Τέρρυ! Θα μπορούσε να το εξελίξει χωρίς τόοοοοσο δράμα!
Πάντως αν δεν έλεγες οτι τα ελληνικά σου έχουν σκουριάσει, ούτε που θα το καταλαβαίναμε! Δε νομίζω οτι τα μιλάει καμια καλύτερα εδω μέσα
Για τη Σουζάνα δίκιο έχετε. Νομίζω οτι η Μιζούκι την έκαψε μόνο για να εξυψώσει τους ηρωές της! Ναι μεν θυσιάσε την σχέση Κάντυ - Τέρρυ στο βωμό της Σουζάνα, αλλά παράλληλα θυσίασε τον χαρακτήρα Σουζάνα στο βωμό της αψογης Κάντυ και του ιππότη Τέρρυ! Θα μπορούσε να το εξελίξει χωρίς τόοοοοσο δράμα!
ariel- Terry Total Freak
Ariel, μου εφτιαξες την μερα!!! Απο πολυλογία άλλο τίποτα!!!!!
Έχω άλλωστε 20 χρόνια αποθυμενα! Και μικρη δεν είχα φίλες που να τους αρέσει η Καντυ! (Αν ειναι δυνατόν δηλαδή!!!
Έχω άλλωστε 20 χρόνια αποθυμενα! Και μικρη δεν είχα φίλες που να τους αρέσει η Καντυ! (Αν ειναι δυνατόν δηλαδή!!!
Αλήθεια;;;; στο σχολείο μου ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης!!!
Εγω με το που έβαλα ιντερνετ στο σπίτι, την Κάντυ αναζήτησα! Και ανακάλυψα πολλές άλλες παλαβές που είχαν το δικό μου χουι! ευτυχώς.....
Εγω με το που έβαλα ιντερνετ στο σπίτι, την Κάντυ αναζήτησα! Και ανακάλυψα πολλές άλλες παλαβές που είχαν το δικό μου χουι! ευτυχώς.....
ariel- Terry Total Freak
Ασε σου λεω!! Μου ηταν και λιγο δυσκολα ολα, γιατι εκανα 1-2 δημοτικου Ελλαδα, 3 δημοτικου Καναδα, και απο 4η δημοτικου ωσπου να τελειωσω το λυκειο Ελλαδα. Στην μεταβαση, αλλαξα και σχολεια, οποτε ηταν αλλα τα παιδια και ασχολουνταν με αλλα... Και την Καντυ, δεν σκεφτηκα να την ψαξω για χρονια. Μου τη θυμισε μια συζητηση για μανγκα/ανιμε και αυτο ηταν...
Δε βρίσκω ελαττώματα στην Κάντυ , μόνο άτυχες στιγμές. Για παράδειγμα η καλοσύνη κ η αγνότητά της , μερικές φορές την κάνουν κάπως αγαθιάρα , στην Ελίζα για παράδειγμα . Ο τρόπος που συγχωρεί τα πάντα , η ταπείνωση της και η δύναμη στο να κοιτάει μπροστά και ότι θλιβερό έζησε να το να κάνει να φαίνεται ασήμαντο ή μικρό , τα νικάει όλα.
candy barrymore- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2020
Ήταν λίγο ανακατώστρα και ορισμένες φορές υπερβολικά αφελής. Στο άνιμε δίνει την πρόσκληση στον Νιλ και την Ελίζα για να τους αποδείξει ότι ο Τέρρυ την κάλεσε στην παράσταση. Φυσικά εκείνοι την σκίζουν! Ε είσαι ηλίθια κοπελιά!
Αρέσει στους χρήστες Έλλη και candy barrymore
bettina έγραψε:Ήταν λίγο ανακατώστρα και ορισμένες φορές υπερβολικά αφελής. Στο άνιμε δίνει την πρόσκληση στον Νιλ και την Ελίζα για να τους αποδείξει ότι ο Τέρρυ την κάλεσε στην παράσταση. Φυσικά εκείνοι την σκίζουν! Ε είσαι ηλίθια κοπελιά!
Και η πλάκα είναι πως το επαναλαμβάνει με το αυτόγραφο της Κάρεν..
Μέχρι και η Ελίζα βαρέθηκε να ασχολείται και διατάζει τον Νηλ να τα σκίζει αχαχ
candy barrymore- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2020
Αρέσει στον χρήστη bettina
αλήθεια λέτε!!!
ariel- Terry Total Freak
bettina έγραψε:Ήταν λίγο ανακατώστρα και ορισμένες φορές υπερβολικά αφελής. Στο άνιμε δίνει την πρόσκληση στον Νιλ και την Ελίζα για να τους αποδείξει ότι ο Τέρρυ την κάλεσε στην παράσταση. Φυσικά εκείνοι την σκίζουν! Ε είσαι ηλίθια κοπελιά!
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3926
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Bettina συμφωνών απόλυτα μαζί σου πολλές φορές με εκνεύριζε και μένα!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13835
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Αρέσει στον χρήστη Έλλη
Κεντρικό θέμα , αλήθεια αριελ κοίτα να δεις εγώ δεν πολύ θυμάμαι να σου πω ναι στο δημοτικό ήταν θέμα συζήτησης , μετά χάθηκε σιγά σιγά.ariel έγραψε:Αλήθεια;;;; στο σχολείο μου ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης!!!
Marianna Blue Lagoon- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2621
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2016
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ποιο ήταν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της;
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
» Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
» Σε ποια ηλικία ήταν η πρώτη σας επαφή με την Candy-Candy
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Κάντυ Κάντυ / Candy Candy :: Κάντυ Κάντυ / Candy Candy
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia