TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Αυθεντικοί Τόμοι
+5
Dalia
c-t
nansecrets
libra
nina
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αυθεντικοί Τόμοι
Θα ανεβασω καποιες εικονες που νομιζω οτι ειναι σπανιες, εγω τουλαχιστον δεν τις ειχα ξαναδει. Αλλα επειδη δεν ξερω που να τις βαλω, θα τις ποσταρω εδω και αν θελουν οι αγαπητες διαχειριστριες ας τις μεταφερουν αν νομιζουν οτι ταιριαζουν αλλου.
Τις φωτο αυτες τις βρηκα εντελως τυχαια καθως εψαχνα για καμια πληροφορια για την νεα νουβελα και επειδη υπαρχει μια ιστορια απο πισω θα ηθελα να την αναφερω προς τιμη της κοπελας που τις ανεβασε αλλα δεν ξερω το ονομα της!
Λοιπον ... η κατοχος των φωτογραφιων ειχε ταξιδεψει πριν μερικα χρονια στην Ιαπωνια και επισκεφτηκε ενα πανεπιστημιο στο οποιο υπαρχει εδρα για manga! (οεο τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα ..... οι Ιαπωνες ειναι πολυυυυ μπροστα!). Συναντησε λοιπον τον μοναδικο Δυτικο καθηγητη (νομιζω Αμερικανο), ο οποιος στο γραφειο του ειχε φωτογραφιες απο την αγαπημενη μας Καντυ Καντυ!!!! Η κοπελα φυσικα εντυπωσιαστηκε (προφανως ειναι fan της CC) και του ζητησε να βγαλει καποιες φωτο. Σημειωση: Ειχε πανω στο γραφειο του τους πρωτους αυθεντικους τομους που κυκλοφορησαν της CC !!!!! Προφανως και αυτος fan της CC και της δουλειας της Ιγκαρασι!
Εδω οι πρωτοι αυθεντικοι τομοι!
Τυχαια ανοιξαν οι σελιδες στον Τερρυ ..... Δεν νομιζω
Και εδω ενα αυτογραφο απο μια εκ των δημιουργων !!!!!
Τις φωτο αυτες τις βρηκα εντελως τυχαια καθως εψαχνα για καμια πληροφορια για την νεα νουβελα και επειδη υπαρχει μια ιστορια απο πισω θα ηθελα να την αναφερω προς τιμη της κοπελας που τις ανεβασε αλλα δεν ξερω το ονομα της!
Λοιπον ... η κατοχος των φωτογραφιων ειχε ταξιδεψει πριν μερικα χρονια στην Ιαπωνια και επισκεφτηκε ενα πανεπιστημιο στο οποιο υπαρχει εδρα για manga! (οεο τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα ..... οι Ιαπωνες ειναι πολυυυυ μπροστα!). Συναντησε λοιπον τον μοναδικο Δυτικο καθηγητη (νομιζω Αμερικανο), ο οποιος στο γραφειο του ειχε φωτογραφιες απο την αγαπημενη μας Καντυ Καντυ!!!! Η κοπελα φυσικα εντυπωσιαστηκε (προφανως ειναι fan της CC) και του ζητησε να βγαλει καποιες φωτο. Σημειωση: Ειχε πανω στο γραφειο του τους πρωτους αυθεντικους τομους που κυκλοφορησαν της CC !!!!! Προφανως και αυτος fan της CC και της δουλειας της Ιγκαρασι!
Εδω οι πρωτοι αυθεντικοι τομοι!
Τυχαια ανοιξαν οι σελιδες στον Τερρυ ..... Δεν νομιζω
Και εδω ενα αυτογραφο απο μια εκ των δημιουργων !!!!!
nina- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1387
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2010
Τόπος : New York!!!!!
Απ: Αυθεντικοί Τόμοι
Νίνα αρχικά
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Πραγματικός θησαυρός... Μπράβο και στην κοπέλα που τις τράβηξε, αλλά και σε σένα που τις ξετρύπωσες.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Πραγματικός θησαυρός... Μπράβο και στην κοπέλα που τις τράβηξε, αλλά και σε σένα που τις ξετρύπωσες.
απιστευτες οι φωτο που ανεβασες nina!!!!!!!!!!!! και οι τυχαιες σελιδες..............!!!!!!!!!!!
nina!!!!!!!!
nina!!!!!!!!
Άχου είναι καταπληκτικές και το αυτόγραφο τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
c-t- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
ποποποποπο...δεν το πιστευω η καντυ σε τομο ?????????
απιστευτο !!!!!!!!!
κι ομως αληθινο !!!!!!!!!
απιστευτο !!!!!!!!!
κι ομως αληθινο !!!!!!!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
Νίνα, Νινάκι, που τα ξετρυπωσες αυτά;;;;
Και τα είχε ο αμερικανός καθηγητής μανγκολογίας στο γραφείο του, ε;;; (ενταξυ, υπάρχει ελπίδα και για μας! ασε που αν μου αρχίσουν καζούρα, θα λέω πια, οτι είμαι ειδικη μανγκολόγος - ερευνήτρια που κάνω διατριβη στην Κάντυ, ως χαρακτηρίστικο δείγμα των soujo manga των 80's!!!!! καλα ποιος με πιάνει!!!)
Τι μου αρεσε περισσότερο; Οι σκηνες που ανοιξαν οι τόμοι! Οταν η Κάντυ ανακαλυψε το μυστικο του Τερρυ και στο μοναδικο "ραντεβουδάκι" που εζησαν σε εκείνο το καφε στη Ν. Υόρκη! Ενα θα πώ μόνο...Αχχχχχχ
Και τα είχε ο αμερικανός καθηγητής μανγκολογίας στο γραφείο του, ε;;; (ενταξυ, υπάρχει ελπίδα και για μας! ασε που αν μου αρχίσουν καζούρα, θα λέω πια, οτι είμαι ειδικη μανγκολόγος - ερευνήτρια που κάνω διατριβη στην Κάντυ, ως χαρακτηρίστικο δείγμα των soujo manga των 80's!!!!! καλα ποιος με πιάνει!!!)
Τι μου αρεσε περισσότερο; Οι σκηνες που ανοιξαν οι τόμοι! Οταν η Κάντυ ανακαλυψε το μυστικο του Τερρυ και στο μοναδικο "ραντεβουδάκι" που εζησαν σε εκείνο το καφε στη Ν. Υόρκη! Ενα θα πώ μόνο...Αχχχχχχ
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσαν :bounce: :bounce: :bounce:
Αριελ και μενα μ'εχουν παρει στο ψητο ολοι που ασχολουμαι με την Καντυ και τα manga γενικοτερα αλλα δεν με νοιαζει Γενικα εχω την αισθηση οτι στην Ελλαδα ειναι παρεξηγημενο το ειδος, γι αυτο ειπα ποσο μπροστα ειναι οι Ιαπωνες! Πανεπιστημιακη εδρα για manga ... ουτε σε 1000 χρονια στην Ελλαδα δεν θα μπορουσα να το φανταστω!
Εγω παντως θα το σπουδαζα ευχαριστως! :bounce:
Αριελ και μενα μ'εχουν παρει στο ψητο ολοι που ασχολουμαι με την Καντυ και τα manga γενικοτερα αλλα δεν με νοιαζει Γενικα εχω την αισθηση οτι στην Ελλαδα ειναι παρεξηγημενο το ειδος, γι αυτο ειπα ποσο μπροστα ειναι οι Ιαπωνες! Πανεπιστημιακη εδρα για manga ... ουτε σε 1000 χρονια στην Ελλαδα δεν θα μπορουσα να το φανταστω!
nina- Terry
nina έγραψε:Κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσαν :bounce: :bounce: :bounce:
Γιατι στην αμερικη δεν υπάρχει εδρα "τρεκολογίας";;;; Και νομίζω οτι διδάσκονται και κλιγκονέζικα!!! Αυτό ομως δεν το κοροιδευουν, το θαυμάζουν οι περισσότεροι.....
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:nina έγραψε:Κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσαν :bounce: :bounce: :bounce:
Γιατι στην αμερικη δεν υπάρχει εδρα "τρεκολογίας";;;; Και νομίζω οτι διδάσκονται και κλιγκονέζικα!!! Αυτό ομως δεν το κοροιδευουν, το θαυμάζουν οι περισσότεροι.....
I beg your pardon????? κανεις πλακα ετσι??
- Σπόιλερ:
- αρα αποκλειεται να μην υπαρχει κατι αντιστοιχο για τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων κ την Quenya :clapping: ετοιμαζω βαλιτσες!!!!
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
που τα ξετρύπωσες ρε θηρίο???
μήπως να σε φωνάζουμε Μάτα Χάρι από'δω και πέρα???
TZENHG13- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2722
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
Τόπος : ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Χιούμορ : ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ?
TZENHG13 έγραψε:που τα ξετρύπωσες ρε θηρίο???
Να ξετρυπωνα και καμια πληροφορια καλα θα ηταν ...
anna έγραψε:ariel έγραψε:
- Σπόιλερ:
αρα αποκλειεται να μην υπαρχει κατι αντιστοιχο για τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων κ την Quenya :clapping: ετοιμαζω βαλιτσες!!!!
Σε τι αναφερεστε βρε κοριτσια; πιο ακαταλαβιστικα και απο τα γιαπωνεζικα μου ειναι !
nina- Terry
nina έγραψε:anna έγραψε:
- Σπόιλερ:
αρα αποκλειεται να μην υπαρχει κατι αντιστοιχο για τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων κ την Quenya :clapping: ετοιμαζω βαλιτσες!!!!
Σε τι αναφερεστε βρε κοριτσια; πιο ακαταλαβιστικα και απο τα γιαπωνεζικα μου ειναι !
απ οτι καταλαβα, στην Αμερικη υπαρχει πανεπιστημιακο μαθημα με αντικειμενο μελετης το Σταρ Τρεκ!!!! Η γλωσσα Κλιγκον ειναι η γλωσσα που μιλαει ο εξωγηινος λαος Κλινγκον......Ο,τι να ναι......
anna- Terry Fan
anna έγραψε:nina έγραψε:
απ οτι καταλαβα, στην Αμερικη υπαρχει πανεπιστημιακο μαθημα με αντικειμενο μελετης το Σταρ Τρεκ!!!! Η γλωσσα Κλιγκον ειναι η γλωσσα που μιλαει ο εξωγηινος λαος Κλινγκον......Ο,τι να ναι......
Αχα .... ναι εχω ακουσει οτι στην Αμερικη υπαρχει μεγαλη κοινοτητα με τους τρεκι!
nina- Terry
nina έγραψε:anna έγραψε:
Αχα .... ναι εχω ακουσει οτι στην Αμερικη υπαρχει μεγαλη κοινοτητα με τους τρεκι!
καταλαβες ρατσισμος??? κ εγω η κακομοιρα μια στολη της Παντμε Αμινταλα απ το Star Wars ηθελα για τις αποκριες κ στην Ελλαδα δν ειχα βρει πουθενα (αλλα κ να βρω δν θελω καν να σκεφτω ποσο θα εχει)
anna- Terry Fan
καταλαβες ρατσισμος??? κ εγω η κακομοιρα μια στολη της Παντμε Αμινταλα απ το Star Wars ηθελα για τις αποκριες κ στην Ελλαδα δν ειχα βρει πουθενα (αλλα κ να βρω δν θελω καν να σκεφτω ποσο θα εχει)
αααααααααααχχχχχχχχχχχχχ...τι μου θυμησες τωρα ...κουκλος ο Ανακιν !!!!!!
odette έγραψε:anna έγραψε:
ααααχ ναι
αν σου πω οτι κατεβαλα φιλοτιμες προσπαθειες να πεισω το αγορι μου να ντυθει Darth Vader (με τον οποιο εχει κολλημα) φετος, για να φερουμε κ τις 2 στολες απ εξω και να ειμαστε σετακι?? (κ φυσικα η αντιδραση ηταν η αναμενομενη...ακομα γελαει.... )
anna- Terry Fan
anna έγραψε:odette έγραψε:
ααααχ ναι
αν σου πω οτι κατεβαλα φιλοτιμες προσπαθειες να πεισω το αγορι μου να ντυθει Darth Vader (με τον οποιο εχει κολλημα) φετος, για να φερουμε κ τις 2 στολες απ εξω και να ειμαστε σετακι?? (κ φυσικα η αντιδραση ηταν η αναμενομενη...ακομα γελαει.... )
εγω τον παρακαλαω φετος τις αποκριες να ντυθει πιο κυριλε στυλ chuck bass !!!
να χαρω κι εγω η δολια η μπλαιρ ...αλλα μακουει κανεις ...μονο ο τυχος...
Δεν θες να σκεφτεις πόσο θα έχει πραγματι!!!! Είχα βρει αυθεντικη Darth σε μαγαζί με κόμικ και ο τυπος δεν την πουλούσε καν!!!
Για τους κοσμους του Τολκιν δεν ξέρω αν υπάρχει εδρα, αλλα οι γλώσσες του διδάσκονται σε αγγλικα πανεπηστήμια σαν προτυπα γλωσσολογίας. Λόγικο δεν είναι;
ariel- Terry Total Freak
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia