TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Τέρρυ Γκράντσεστερ
+15
ilovecandyandterry
Nadia Blackrose
TeriCat
ΜΙΜΙ
ariel
annoula
μαριτα
nansecrets
alexoma
stavroylaki
souka
Λουσυ
Romeo and Juliet
libra
juliet
19 απαντήσεις
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Τέρρυ / Terry :: Τέρρυ / Terry
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Τέρρυ Γκράντσεστερ
T.G.!!! Τυχερή!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
@ TG καλά!! απίστευτο!!! πραγματικά και να θες να μην είσαι Τερρυκιά, απλά δεν γίνεται
@εξαιρετικοί και οι στίχοι που αφιέρωσε η annoula. Annoula μίλησες στην θολή και τερρική καρδιά μας
Δεν είναι ότι έφυγες αγάπη μου,
δεν είναι που κοιτώ τα πράγματα σου.
Η ανάσα μου θάμπωσε το τζάμι μου
και εγώ χαράζω πάλι το όνομά σου...
Είναι οι νύχτες που πονάνε μακριά σου,
είναι οι μέρες που στ' αλήθεια δεν παίρνουν
οι ώρες που μου φέρνουν το άρωμά σου,
είναι οι σκέψεις που για 'σένα με ρωτούν...
Και γράφω τραγούδια, σελίδες γεμίζω
πως θα 'ρθεις κοντά μου ακόμα ελπίζω.
Και γράφω τραγούδια, ακόμα υποφέρω
και μέσα στη νύχτα τα μάτια σου γυρεύω.
Με αγαπη Candy.
δεν είναι που κοιτώ τα πράγματα σου.
Η ανάσα μου θάμπωσε το τζάμι μου
και εγώ χαράζω πάλι το όνομά σου...
Είναι οι νύχτες που πονάνε μακριά σου,
είναι οι μέρες που στ' αλήθεια δεν παίρνουν
οι ώρες που μου φέρνουν το άρωμά σου,
είναι οι σκέψεις που για 'σένα με ρωτούν...
Και γράφω τραγούδια, σελίδες γεμίζω
πως θα 'ρθεις κοντά μου ακόμα ελπίζω.
Και γράφω τραγούδια, ακόμα υποφέρω
και μέσα στη νύχτα τα μάτια σου γυρεύω.
Με αγαπη Candy.
annoula- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2014
Αννούλα, τι είναι αυτό;
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Αννουλα δικοι σου οι στιχοι;
πολυ ωραιοι..
μας γυρνας στον καιρο του χωρισμου..
πολυ ωραιοι..
μας γυρνας στον καιρο του χωρισμου..
Πιστευω το χω ξαναπει... αλλα αρχικα δεν τον πολυσυμπαθησα τον πιτσιρικα. ( κ δε μου πολυαρεσουν οι μακρυμαλληδες-συνηθως)
Ηξερα βεβαια οτι μετα τον Αντονυ θα ερχοταν καποιος, αλλα οχι ενας τυπας που την κοροιδευε συνεχεια και της εδινε παρατσουκλια... που την εχει σπρωξει, την εχει χαστουκισει και... γενικα δεν ειχε τη γλυκυτητα του Αντονυ.
Αλλα τι να κανουμε.. ειμαστε και λιγο μαζοχες εμεις οι γυναικες!!
Μας αρεσε αυτη η κτητικοτητα, η ζηλεια, ο τσαμπουκας του στυλ
''Εγω ειμαι δω, θα σε κανω να 'χεις ματια μονο για μενα.''
Και τα καταφερε. Με επεισε οτι ηταν ο ενας και μοναδικος για την Καντυ, ενω τα καλα του στοιχεια ηταν αρκετα να υπερ-τερρυ-σουν εναντι των ελαττωματων του.
Οποτε τι να λεμε... ειναι προσωπικοτητα που σε σημαδευει.
Ηξερα βεβαια οτι μετα τον Αντονυ θα ερχοταν καποιος, αλλα οχι ενας τυπας που την κοροιδευε συνεχεια και της εδινε παρατσουκλια... που την εχει σπρωξει, την εχει χαστουκισει και... γενικα δεν ειχε τη γλυκυτητα του Αντονυ.
Αλλα τι να κανουμε.. ειμαστε και λιγο μαζοχες εμεις οι γυναικες!!
Μας αρεσε αυτη η κτητικοτητα, η ζηλεια, ο τσαμπουκας του στυλ
''Εγω ειμαι δω, θα σε κανω να 'χεις ματια μονο για μενα.''
Και τα καταφερε. Με επεισε οτι ηταν ο ενας και μοναδικος για την Καντυ, ενω τα καλα του στοιχεια ηταν αρκετα να υπερ-τερρυ-σουν εναντι των ελαττωματων του.
Nadia Blackrose- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 26/08/2015
Τόπος : Πειραιάς
Nadia Blackrose έγραψε:
Μου άρεσε πολύ το υπερ-τερρυ-σουν...
Και ναι, είναι προσωπικότητα που σε σημαδεύει...
Μοναδικός και αξεπέραστος!!!
souka- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8402
Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2011
Χιούμορ : Όλων των ειδών!!!
souka έγραψε:Nadia Blackrose έγραψε:
Μου άρεσε πολύ το υπερ-τερρυ-σουν...
ακριβώς το ίδιο πρόσεξα κι εγώ!!!! φοβερό λογοπαίγνιο
annoula- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2014
Αχ.. αυτος ο τερρυ
ilovecandyandterry- Albert
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2016
Τι να πω!!
Μπροστα στις τοσο αρτιες αναλυσεις -μεχρι τα απολαυστικα σας λογοπαιγνια (Nadia Blackrose) τα λογια ειναι περιττα...
Απλα θα καταθεσω σε ακατεργαστο λογο σκορπιες σκεψεις...
Ο ΤΕΡΡΥ με σημαδεψε απο 7μιση χρονων παιδουλα.
Μπηκε στην καρδια μου και δε βγηκε ποτε απο κει!!!!
Σε αυτον αγαπησα, πανω απο ολα, το γεγονος οτι προστατευε τους αδυνατους κ οσους ειχαν την αναγκη του, χωρις να αποδεχεται την ευγνωμοσυνη -απο την Καντυ και την Ελιζα,μεχρι την υπηρετρια του Κολλεγιου ,και τον Κλυνν-οταν τον εκρυψε στην αγκαλια του τη βραδια που λιποθυμησε η Καντυ).
Την αθορυβη συμπονια τη θεωρω ακρως ερωτευσιμο χαρακτηριστικο!!!
Κ σα να μην εφτανε αυτο, ο Τερρυ ειχε απεχθεια στις κολακειες και ο,τι ψευτικο , οντας κι ο ιδιος ακαταμαχητα ντομπρος!
Επισης ο Τερρυ ειχε μια αισθηση δικαιου πολυ ανεπτυγμενη και υπηρξε πολυ αντισυμβατικος και πεισματαρης
Ενα αλλο στοιχειο που με συγκλονισε ηταν η παθιασμενη αρρενωποτητα με την οποια πολεμησε το φαντασμα του Αντονυ!
Η σκηνη του anime ηταν ιδανικη και η βιαιοτητα εδω ηταν απαραιτητη για να ταρακουνηθει η καντυ και να αρχισει να ζει επι της ουσιας ξανα -περα απο τον Αντονυ.
Ο πονος που κουβαλουσε ομως ο Τερρυ τον εκανε αποτομο και απροσιτο,ενω ηταν ενας βαθια μοναχικος ανθρωπος -στοιχειο που ερμηνευεται ως υπεροψια.
Νομιζω οτι αυτη η εγγενης μοναξια ηταν ενα απο τα στοιχεια που εδεσαν τον Τερρυ μας με την Καντυ ,η οποια παροτι ειχε φιλους κατα βαθος ηταν μονη και εφερε την αισθηση οτι δεν ανηκει πουθενα (πραγμα που εχει ομολογησει κ στον Αντονυ-επ 15 νομ και στη συναντηση με τη μητερα του Τερρυ-επ44).
Θεωρω, λοιπον, πως ο Τερρυ κι η Καντυ κουβαλουσαν παρομοια πληγη στο βαθος γι αυτο κ δεθηκαν τοσο βαθια.
(Εχω την αισθηση πως σε ασυνειδητο επιπεδο,σε καθε μεγαλο μας ερωτα ερωτευομαστε τελικα την πιο κρυφη, βαθια πληγη μας- και στην αγαπη μας προς τον αλλον,αυτην "θεραπευουμε")
Επιπλεον η καλοσυνη της Καντυ ηταν βαλσαμο για την ψυχη του Τερρυ,γιατι η Καντυ υπηρξε τελικα ο μονος απρουποθετα δικος του ανθρωπος που δεν τον προδωσε ποτε, οταν ακομη κι η Ελινορ τον παραμερισε!!!!
Αγαπω ισοβιως τον Τερρυ για τις κρυφες πληγες του και τη μοναξια του.
Πανω απο ολα ομως τον αγαπω για την αξιοπρεπεια του και την απροσμενη καλοσυνη του, που χωρις τυμπανοκορουσιες ομορφαινε τις ζωες των λιγοτερο ευνοημενων απο αυτον!!!
Kαι βεβαιως σα φιγουρα υπεροχος!"Aλάνι"!
Ο...Johnny Depp των anime!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Μπροστα στις τοσο αρτιες αναλυσεις -μεχρι τα απολαυστικα σας λογοπαιγνια (Nadia Blackrose) τα λογια ειναι περιττα...
Απλα θα καταθεσω σε ακατεργαστο λογο σκορπιες σκεψεις...
Ο ΤΕΡΡΥ με σημαδεψε απο 7μιση χρονων παιδουλα.
Μπηκε στην καρδια μου και δε βγηκε ποτε απο κει!!!!
Σε αυτον αγαπησα, πανω απο ολα, το γεγονος οτι προστατευε τους αδυνατους κ οσους ειχαν την αναγκη του, χωρις να αποδεχεται την ευγνωμοσυνη -απο την Καντυ και την Ελιζα,μεχρι την υπηρετρια του Κολλεγιου ,και τον Κλυνν-οταν τον εκρυψε στην αγκαλια του τη βραδια που λιποθυμησε η Καντυ).
Την αθορυβη συμπονια τη θεωρω ακρως ερωτευσιμο χαρακτηριστικο!!!
Κ σα να μην εφτανε αυτο, ο Τερρυ ειχε απεχθεια στις κολακειες και ο,τι ψευτικο , οντας κι ο ιδιος ακαταμαχητα ντομπρος!
Επισης ο Τερρυ ειχε μια αισθηση δικαιου πολυ ανεπτυγμενη και υπηρξε πολυ αντισυμβατικος και πεισματαρης
Ενα αλλο στοιχειο που με συγκλονισε ηταν η παθιασμενη αρρενωποτητα με την οποια πολεμησε το φαντασμα του Αντονυ!
Η σκηνη του anime ηταν ιδανικη και η βιαιοτητα εδω ηταν απαραιτητη για να ταρακουνηθει η καντυ και να αρχισει να ζει επι της ουσιας ξανα -περα απο τον Αντονυ.
Ο πονος που κουβαλουσε ομως ο Τερρυ τον εκανε αποτομο και απροσιτο,ενω ηταν ενας βαθια μοναχικος ανθρωπος -στοιχειο που ερμηνευεται ως υπεροψια.
Νομιζω οτι αυτη η εγγενης μοναξια ηταν ενα απο τα στοιχεια που εδεσαν τον Τερρυ μας με την Καντυ ,η οποια παροτι ειχε φιλους κατα βαθος ηταν μονη και εφερε την αισθηση οτι δεν ανηκει πουθενα (πραγμα που εχει ομολογησει κ στον Αντονυ-επ 15 νομ και στη συναντηση με τη μητερα του Τερρυ-επ44).
Θεωρω, λοιπον, πως ο Τερρυ κι η Καντυ κουβαλουσαν παρομοια πληγη στο βαθος γι αυτο κ δεθηκαν τοσο βαθια.
(Εχω την αισθηση πως σε ασυνειδητο επιπεδο,σε καθε μεγαλο μας ερωτα ερωτευομαστε τελικα την πιο κρυφη, βαθια πληγη μας- και στην αγαπη μας προς τον αλλον,αυτην "θεραπευουμε")
Επιπλεον η καλοσυνη της Καντυ ηταν βαλσαμο για την ψυχη του Τερρυ,γιατι η Καντυ υπηρξε τελικα ο μονος απρουποθετα δικος του ανθρωπος που δεν τον προδωσε ποτε, οταν ακομη κι η Ελινορ τον παραμερισε!!!!
Αγαπω ισοβιως τον Τερρυ για τις κρυφες πληγες του και τη μοναξια του.
Πανω απο ολα ομως τον αγαπω για την αξιοπρεπεια του και την απροσμενη καλοσυνη του, που χωρις τυμπανοκορουσιες ομορφαινε τις ζωες των λιγοτερο ευνοημενων απο αυτον!!!
Kαι βεβαιως σα φιγουρα υπεροχος!"Aλάνι"!
Ο...Johnny Depp των anime!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
ariel- Terry Total Freak
Ωραιο θεμα. Τιτικα περιγραφεις και τα δικα μου αισθηματα.
Ο χαρακτηρας του Τερρυ μου ειναι τοσο ελκυστικος, πιο πολυ απ´ολους στο manga/anime ακομη και απο την Καντυ....για τους λογους που αναφερεις
Ο χαρακτηρας του Τερρυ μου ειναι τοσο ελκυστικος, πιο πολυ απ´ολους στο manga/anime ακομη και απο την Καντυ....για τους λογους που αναφερεις
HAMLET- Terry
- Αριθμός μηνυμάτων : 1575
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2016
Τόπος : Stratford-upon-Avon
Χιούμορ : Σαρκαστικό
Καλά, βρε Τιτίκα, τι ήταν αυτό; Μόλις διάβασα την ανάρτησή σου και οι λέξεις που έχεις χρησιμοποιήσει είναι οι ίδιες που περιγράφουν τη δική μου που ανέβασα προ ολίγου στις "σκηνές που υπάρχουν στο anime...". ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ!
Υ.Γ. Μόνο στον Johnny Depp διαφωνώ...
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
- Αριθμός μηνυμάτων : 3927
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2016
Τόπος : ...and let me play among the stars!
Χιούμορ : μμμμμ;!
Δεν σου αρέσει ο Τζόνυ;;;;;;;;
ariel- Terry Total Freak
ariel έγραψε:Δεν σου αρέσει ο Τζόνυ;;;;;;;;
Ντιπ δε μ' αρέσει ο Depp!!!
(Ωχ , προβλέπω να κόβω βόλτες με το αυτοκίνητο του Νηλ κι ο καιρός είναι χάλια, νύχτωσε κιόλας... Φτου!)
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
@ stardustia δεν ειναι και τοπ οφ δε τοπ ο Ντεπ. καλος αλλα οχι το τελειο. ουτε εγω εχω κολλημα. δε βλεπεις τον Ιαν απο κατω;; γουστα ειναι αυτα.
@τιτικα νομιζω ειπες οσα ολες εχουμε μεσα μας για τον Τερρυ ολα αυτα τα χρονια! αυτα που δεν μπορουν να ξεθωριασουν οσα χρονια κι αν περασουν και που παντα μας κανουν να νιωθουμε εκεινες οι πιτσιρικες οταν τον πρωτο γνωρισαμε! κι ολοενα και μεγαλωνουν τα συναισθηματα!
@τιτικα νομιζω ειπες οσα ολες εχουμε μεσα μας για τον Τερρυ ολα αυτα τα χρονια! αυτα που δεν μπορουν να ξεθωριασουν οσα χρονια κι αν περασουν και που παντα μας κανουν να νιωθουμε εκεινες οι πιτσιρικες οταν τον πρωτο γνωρισαμε! κι ολοενα και μεγαλωνουν τα συναισθηματα!
Δεν ειναι συγκινητικο stardustia;Ξεκινησαμε διαφωνωντας μαλλον αλλα -αγγιζουμε τον παλμο η μια της αλλης φαινεται ?stardustia έγραψε:Καλά, βρε Τιτίκα, τι ήταν αυτό; Μόλις διάβασα την ανάρτησή σου και οι λέξεις που έχεις χρησιμοποιήσει είναι οι ίδιες που περιγράφουν τη δική μου που ανέβασα προ ολίγου στις "σκηνές που υπάρχουν στο anime...". ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ!
Οσο για τον Ντεπ-οχι!δεν ειναι κολλημα-καθολου!-,ομως συνειρμικα με παρεπεμψε σε αυτον η φιγουρα του Τερρυ-ειδικα σε φασεις πιο νεανικες του οταν αφησε τα σκουρα μαλλια του μεχρι τους ωμους κι ειχε αυτο το αλανικο στιλ.(μια προιστορια με τον αλκοολισμο την εχει κ αυτος!).
Δε μου ερχεται αντικειμενικα ηθοποιος που να μου θυμισει το αλανικο στιλ κ τη φυσιογνωμια του Τερρυ με το μαλλι αυτο.
Γενικα δε μου αρεσει-ουτε μου αρεσε ποτε - κανενας απο τους χολυγουντιανους -εκτος ισως- απο τον Εντουαρντ Νορτον κ τον Αλ Πατσινο!
Καλέ, τι παράκρουση έχουμε πάθει ομαδικώς;
Ως θηλυκοί Μαραβέγιες τραγουδάμε
"Που να βρω ΕΝΑΝ να σου μοιάζει,
τη ζωή μου έχεις χαράξει,
κι έχω τούτο το μαράζι,
που να βρω ΑΓΟΡΙ να σου μοιάζειειειει... "
Ως θηλυκοί Μαραβέγιες τραγουδάμε
"Που να βρω ΕΝΑΝ να σου μοιάζει,
τη ζωή μου έχεις χαράξει,
κι έχω τούτο το μαράζι,
που να βρω ΑΓΟΡΙ να σου μοιάζειειειει... "
ever fixed mark
stardustia- Terry Lover
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Terrence Grandchester :: Κάντυ-Κάντυ CANDY-CANDY :: Χαρακτήρες / Characters :: Τέρρυ / Terry :: Τέρρυ / Terry
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia