TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Αγαπημένα Videos
+8
ELENI
nuitetoile21
Dalia
juliet
ΜΙΜΙ
libra
nansecrets
ariel
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Απ: Αγαπημένα Videos
δεχομαι μπαναρισμα...
εχει λιγο απο αλμπερτ και αντονυ μεσα...
αλλα μαρεσει...
odette έγραψε:
δεχομαι μπαναρισμα...
εχει λιγο απο αλμπερτ και αντονυ μεσα...
αλλα μαρεσει...
καλέ κοπελιά, γιατί να σε μπανάρουμε.
οι όροι για να μπαναριστεί κανείς είναι εδώ https://terry.forumgreek.com/forum-f19/topic-t34.htm
εσύ δεν έχεις παραβιάσει (ακόμα) κανέναν
δενμπορωνα πω...
η αλλαγη της διαθεσης μου κλιμακωνεται σε περιεργα επιπεδα...
ΕΛΕΟς ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ?????????
- Σπόιλερ:
- ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ! ΤΕΡΡΡΡΡΡΥΥΥΥΥΥΥΥ
Καλά όποια συνδύασε τους στίχους έχει κάνει φοβερό συνειρμό...
Το τραγούδι αυτό έχει γραφτεί για αυτό το ζευγάρι... ΤΕΛΟΣ!
- Σπόιλερ:
- Yesterday
All my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay
Oh, I believe
In yesterday
Suddenly
I'm not half the man I used to be
There's a shadow hanging over me
Oh, yesterday
Came suddenly
Why she
Had to go I don't know
She wouldn't say
I said
Something wrong now I long
For yesterday
Yesterday
Love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe
In yesterday
Why she
Had to go I don't know
She wouldn't say
I said
Something wrong now I long
For yesterday
Yesterday
Love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe
In yesterday
Πεθαίνω για το τραγούδι!!!!!!!!
ariel- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 16943
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : Gyth Argen
Χιούμορ : think so??
Κολλάει δεν κολλάει, θα φτιάξουμε κέφι!
ariel- Terry Total Freak
ποτε δεν θα παψω να το ακουω !
libra έγραψε:εγώ δεν μπορώ να συμμαζευτώ με το παρακάτω βίντεο
Είναι τοσο δυνατό, τόσο αληθινό νομίζω ότι αν βαζαμε και ένα τραγούδι με ελληνικούς στοιχους θα ράγιζαν και οι πέτρες.
ELENI- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 331
Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2012
Τόπος : ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Χιούμορ : ΠΡΟΣΠΑΘΩ
Δεν ξέρω αν το έχετε ξαναδεί αυτό το video εμένα πάντως μου άρεσε πολύ γιατί έτσι φαντάζομαι να γίνονται τα πράγματα στη νέα νουβέλα της Κάντυ.
Masta87- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 159
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ariel- Terry Total Freak
Λιγα λογια για το βιντεακι!
Το βιντεακι αυτο εχει δημιουργηθει απο την Patty72 ή αλλιως Nuria M. και τη γνωστη σε ολες μας φανταζομαι Josephine Hymes ( απο το φικ, Η εποχη των ασφοδελων).
Αρχικα να σας πω οτι ολες οι φωτογραφιες εχουν βγει στο παιχνιδι The Sims3,οτι βλεπετε στο βιντεο ειναι δημιουργιες απο το μηδεν! Που παει να πει οτι τιποτα δεν ειναι γραφιστικα σχεδιασμενο, αλλα κατασκευασμενο- απο τις μορφες του Τερρυ και της Καντυ, τα κτιρια,οι τοποθεσιες κτλ- που σημαινει ατελειωτες ωρες δουλειας!! ( ναι σε καποιο σημειο σταματαει να ειναι ενα απλο παιχνιδι αν δημιουργεις κατι τετοιο!)
Ολες οι δημιουργιες- φωτογραφιες ειναι της Patty72 και απο κει και περα, η Josephine Hymes εκανε το μονταζ και την μουσικη επενδυση!
Που κατα την γνωμη μου ειναι υπεροχη!!!
Ξερω οτι σε πολλες, μπορει να σας φανει καπως παραξενο να δειτε τον Τερρυ και την Καντυ σε αυτο το στυλ, αλλα υπενθυμιζω οτι δεν ειναι digital σχεδιασμος!
Εγω προσωπικα το λατρεψα!!!
Ελπιζω να σας αρεσει κοριτσακια μου!!!
(σημ.-----> πιστευω οτι με τον Τερρυ εχει κανει λιγο καλυτερη δουλεια! )
Για τα δεδομενα που ειχε να δουλεψει μεσω sims εχω να πω οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια! καταφερε σε 10 λεπτα να περασει ολες τις στιγμες τους!
αξιες!!! και η κοπελα που το εφτιαξε και η κοπελα που το μονταρισε!!
δεν εχω λογια!
μου αρεσε ιδιαιτερα που εβαλε και τη σκηνη στο πιανο και τη φυσαρμονικα!
αξιες!!! και η κοπελα που το εφτιαξε και η κοπελα που το μονταρισε!!
δεν εχω λογια!
μου αρεσε ιδιαιτερα που εβαλε και τη σκηνη στο πιανο και τη φυσαρμονικα!
Έχω πάθει πλάκα!!!! είναι καταπληκτική δουλειά και μου άρεσαν πάρα πολύ! Ήταν λες και έβλεπα ταινία! Μόλις κατάλαβα τι ωραία που θα ήταν να το γυρίζανε ταινία Ο Τέρρυ κούκλος δεν το συζητώ τον ερωτεύτηκα αλλά και η Κάντυ υπέροχη!
Το τέλος υπέροχο, μου άρεσε και το πιο ώριμο λουκ τους!!!
Το τέλος υπέροχο, μου άρεσε και το πιο ώριμο λουκ τους!!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- :
- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μάλλον εγώ θα γίνω η κακιά της υπόθεσης!!!!!
σαν δημιουργία μου άρεσε, αλλά σαν Τέρρυ και Κάντυ, προτιμώ την εικόνα που έχω ήδη στο μυαλό μου!!! Mianhee!!
σαν δημιουργία μου άρεσε, αλλά σαν Τέρρυ και Κάντυ, προτιμώ την εικόνα που έχω ήδη στο μυαλό μου!!! Mianhee!!
Αχ χαιρομαι που σας αρεσε και σας κοριτσακια μου!!!!
Βασικα εχει κανει σχεδον ολες τις σκηνες(λειπουν αρκετες απο το βιντεο), εχω δει τις φωτο που εχει βγαλει, γιατι τις ανεβαζει στο devianart,απλα οπως μου ειπε και η ιδια η Patty, αργησε πολλες απο αυτες να τις δωσει στην Jo γιατι το sims εκανε να φορτωσει στο πισι της ισα με καμια ωρα και αναγκαστηκε να αλλαξει καρτα γραφικων και να κανει φορματ για να μπορεσει να συνεχισει να τα δημιουργει!!! ( ουτε να το φανταστω δεν θελω!!!!)
@ Νταλιτσα του Τερρυ του εκοψε τα μαλλια γιατι το ολο βιντεο και οι φωτος στηριζονται στην τελευταια νουβελα, οπου συμφωνα με αυτη τους ξαναβρισκουμε γυρω στο 1930, και η μοδα ηθελε κοντα μαλλακια!!! Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει ενας Τερρυ με κοντα μαλλια!!! Ο Τερρυ ειναι Τερρυ οπως και να ειναι!!!!!
@ ευακι σε καταλαβαινω!!!
οι πιο πολλοι δεν θελουν να τους αλλαζει η εικονα που εχουν για τους ηρωες τους!
Ουτε εγω το θελω, απλα το ειδα σαν μια πανεμορφη δημιουργια 2 πραγματικα φανατικων τερροφαν, που απλα εκφραζουν την αγαπη τους και για τον Τερρυ και για την Καντυ!
Βασικα εχει κανει σχεδον ολες τις σκηνες(λειπουν αρκετες απο το βιντεο), εχω δει τις φωτο που εχει βγαλει, γιατι τις ανεβαζει στο devianart,απλα οπως μου ειπε και η ιδια η Patty, αργησε πολλες απο αυτες να τις δωσει στην Jo γιατι το sims εκανε να φορτωσει στο πισι της ισα με καμια ωρα και αναγκαστηκε να αλλαξει καρτα γραφικων και να κανει φορματ για να μπορεσει να συνεχισει να τα δημιουργει!!! ( ουτε να το φανταστω δεν θελω!!!!)
@ Νταλιτσα του Τερρυ του εκοψε τα μαλλια γιατι το ολο βιντεο και οι φωτος στηριζονται στην τελευταια νουβελα, οπου συμφωνα με αυτη τους ξαναβρισκουμε γυρω στο 1930, και η μοδα ηθελε κοντα μαλλακια!!! Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει ενας Τερρυ με κοντα μαλλια!!! Ο Τερρυ ειναι Τερρυ οπως και να ειναι!!!!!
οι πιο πολλοι δεν θελουν να τους αλλαζει η εικονα που εχουν για τους ηρωες τους!
Ουτε εγω το θελω, απλα το ειδα σαν μια πανεμορφη δημιουργια 2 πραγματικα φανατικων τερροφαν, που απλα εκφραζουν την αγαπη τους και για τον Τερρυ και για την Καντυ!
σε αυτό θα συμφωνήσω, και γι'αυτό είπα ότι σαν δημιουργίες μου άρεσαν.papirous έγραψε:Αχ χαιρομαι που σας αρεσε και σας κοριτσακια μου!!!!
σιγουρα δεν εχει σχεση με τις ζωγραφιες του μανγκα ουτε με τα σχεδια στο ανιμε αλλα εβαλε τοση αγαπη και μερακι που εγω μπορεσα να δω αυτο που ηθελε να φτιαξει η κοπελα. και μαλιστα μεσω του Sims... εδωσε πολυυυυυυ χρονο για να το φτιαξει ολο αυτο. εχει φτιαξει κατι το οποιο αξιζει πολλα συγχαρητηρια! μονο για την αγαπη της στην καντυ και στον τερρυ και που ασχοληθηκε τοσο πολυ.
Κορίτσια εμένα μου άρεσαν και αυτές οι μορφές τους, όπως είπα μου θύμισε ταινία. Μπορεί να μην ήταν τα σκίτσα που ξέραμε αλλά δεν με χάλασε καθόλου που τους είδα έτσι
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
^Καλέ ναι το κατάλαβα κι απ'την ενδυμασία της Κάντυ κι απ'το δικό της χτένισμα, απλά σου λέω ότι τον προτιμώ πιο πολύ με το τσουλουφάκι του κι τα μακριά μαλλάκια τουeva έγραψε:σε αυτό θα συμφωνήσω, και γι'αυτό είπα ότι σαν δημιουργίες μου άρεσαν.papirous έγραψε:Αχ χαιρομαι που σας αρεσε και σας κοριτσακια μου!!!!
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia