TGF LOVE TIME
Πρόσφατα Θέματα
Χριστούγεννα στο φόρουμ!!
+8
eleanna
ΜΙΜΙ
nansecrets
Anonimous!!
libra
Dalia
nina
nuitetoile21
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Χριστούγεννα στο φόρουμ!!
Το ένα από τα δώρα θα σας το δώσουμε σε δόσεις (θα καταλάβετε γιατί).
Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη στις 9 το βράδυ θα ξεκινήσουμε να μοιράζουμε χαμόγελα (θελω να έλπίζω) σε όλες εσάς. Και για να σας κινήσω πιο πολύ το ενδιαφέρον, η κάθεμια απο σας θα έχει το προσωπικό της δώρο, δοσμένο με πολλή αγάπη απο εμας.
Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη στις 9 το βράδυ θα ξεκινήσουμε να μοιράζουμε χαμόγελα (θελω να έλπίζω) σε όλες εσάς. Και για να σας κινήσω πιο πολύ το ενδιαφέρον, η κάθεμια απο σας θα έχει το προσωπικό της δώρο, δοσμένο με πολλή αγάπη απο εμας.
nuitetoile21- Terry Addict
- Αριθμός μηνυμάτων : 4781
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2010
Τόπος : neverland
nuitetoile21 έγραψε:Το ένα από τα δώρα θα σας το δώσουμε σε δόσεις (θα καταλάβετε γιατί).
Άντε επιτέλους... ανυπομονώ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!
Κορίτσια όταν η νουί λέει ότι είναι από εμάς, εννοεί ότι είναι από την εξής μία: τη Νουίτ (θα καταλάβετε τι εννοώ, στις 5/12/2010 στις 21:00 )
Να σας πω.....επειδη λογω πενθους εμεις φετος δν θα στολισουμε δεντρο, θελετε οι υπολοιπες να βγαλετε φωτο τα δεντρα σας και να τα ανεβασετε σε ενα τοπικ??? (δν εχουμε κ κανενα εμοτικον που να γλυφει......ΕΕΕ καλες μου συμφορουμιτισσες??)
anna- Terry Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 2611
Τόπος : Lothlorien
Χιούμορ : black- καραblack!!!
anna έγραψε:Να σας πω.....επειδη λογω πενθους εμεις φετος δν θα στολισουμε δεντρο, θελετε οι υπολοιπες να βγαλετε φωτο τα δεντρα σας και να τα ανεβασετε σε ενα τοπικ??? (δν εχουμε κ κανενα εμοτικον που να γλυφει......ΕΕΕ καλες μου συμφορουμιτισσες??)
αννουλα μην στεναχωριεσαι.εοχυμε προβλεψει κατι παρομοιο. θα ανοιξουμε το αντιστοιχο θεμα σε λιγες μερες (εγω θα το ανοιγα απο τωρα αλλα η λιμπρα δεν με αφηνει. λιμπρα σε εδωσα κανονικα!
anna έγραψε:Να σας πω.....επειδη λογω πενθους εμεις φετος δν θα στολισουμε δεντρο, θελετε οι υπολοιπες να βγαλετε φωτο τα δεντρα σας και να τα ανεβασετε σε ενα τοπικ??? (δν εχουμε κ κανενα εμοτικον που να γλυφει......ΕΕΕ καλες μου συμφορουμιτισσες??)
Χαλάμε εμείς χατίρι;;;;
Κάτσε πρώτα να το αγοράσουμε
(ο άντρας μου σήμερα είπε ότι αν δεν βάλει μακριμάνικο, δέντρο δεν φέρνει στο σπίτι :roarrr: )
και να το στολίσουμε και πολύ ευχαρίστως...
Κάπου θα βρω τις περσινές (ή προπέρσινες φωτό-δεν θυμάμαι) που ανεβήκαμε Παρνασσό και στολίσαμε ένα χιονισμένο έλατο για να το βγάλω φωτό και να φτιάξω την Χριστουγεννιάτικη Κάρτα μας γιατί δεν την πετύχαινα στο Photoshop από μόνη μου (τι έχει τραβήξει κι αυτός ο άντρας μου δεν λέγεται!!!... 2,5 ώρες οδήγηση με μια σακούλα μπάλες κι εμένα να ψάχνω να βρω κάτι που να μου ταιριάζει...)
nuitetoile21 έγραψε:
αννουλα μην στεναχωριεσαι.εοχυμε προβλεψει κατι παρομοιο. θα ανοιξουμε το αντιστοιχο θεμα σε λιγες μερες (εγω θα το ανοιγα απο τωρα αλλα η λιμπρα δεν με αφηνει. λιμπρα σε εδωσα κανονικα!
Καλέ έχουμε 1/12 ακόμα
libra έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:
Καλέ έχουμε 1/12 ακόμα
μπορεις να ενημερωσεις και τον καιρο γιατι μαλλον εχει ξεχασει να βγαλει καμια 60αρια χαρτακια απο το ημερολογιο του??????
anna- Terry Fan
libra έγραψε:(τι έχει τραβήξει κι αυτός ο άντρας μου δεν λέγεται!!!... 2,5 ώρες οδήγηση με μια σακούλα μπάλες κι εμένα να ψάχνω να βρω κάτι που να μου ταιριάζει...)
At least he did it, had i asked something like this mine would be showing me the finger and lighting another cigar
eleonor- Stear
- Αριθμός μηνυμάτων : 371
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2010
libra έγραψε:nuitetoile21 έγραψε:
Καλέ έχουμε 1/12 ακόμα
μα ναι! εχουμε πρωτη δεκεμβρη!! 24 μερες μεινανε!!!!
eleonor έγραψε:libra έγραψε:(τι έχει τραβήξει κι αυτός ο άντρας μου δεν λέγεται!!!... 2,5 ώρες οδήγηση με μια σακούλα μπάλες κι εμένα να ψάχνω να βρω κάτι που να μου ταιριάζει...)
At least he did it, had i asked something like this mine would be showing me the finger and lighting another cigar
anna- Terry Fan
libra έγραψε:anna έγραψε:Να σας πω.....επειδη λογω πενθους εμεις φετος δν θα στολισουμε δεντρο, θελετε οι υπολοιπες να βγαλετε φωτο τα δεντρα σας και να τα ανεβασετε σε ενα τοπικ??? (δν εχουμε κ κανενα εμοτικον που να γλυφει......ΕΕΕ καλες μου συμφορουμιτισσες??)
Χαλάμε εμείς χατίρι;;;;
Κάτσε πρώτα να το αγοράσουμε
(ο άντρας μου σήμερα είπε ότι αν δεν βάλει μακριμάνικο, δέντρο δεν φέρνει στο σπίτι :roarrr: )
και να το στολίσουμε και πολύ ευχαρίστως...
Κάπου θα βρω τις περσινές (ή προπέρσινες φωτό-δεν θυμάμαι) που ανεβήκαμε Παρνασσό και στολίσαμε ένα χιονισμένο έλατο για να το βγάλω φωτό και να φτιάξω την Χριστουγεννιάτικη Κάρτα μας γιατί δεν την πετύχαινα στο Photoshop από μόνη μου (τι έχει τραβήξει κι αυτός ο άντρας μου δεν λέγεται!!!... 2,5 ώρες οδήγηση με μια σακούλα μπάλες κι εμένα να ψάχνω να βρω κάτι που να μου ταιριάζει...)
Καλά δεν υπάρχει αυτή η ιστορία!! Αλλά τι καλος και ο δικος σου!! Σας φαντάζομαι τωρα να ψαχνετε δεντρο με τις μπαλες παραμασχαλα και με πιανουν τα γελια!!
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Τόπος : Εδιμβούργο
eleonor έγραψε:
perhaps if he quite smoking...
καμία ελπίδα ε;;;;
- Σπόιλερ:
- μπα-μην νομίζεις... πετάει τη σκούφια του για βουνά και λαγκάδια (και θάλασσες και όλα τα συναφή)
eleanna έγραψε:
Καλά δεν υπάρχει αυτή η ιστορία!! Αλλά τι καλος και ο δικος σου!! Σας φαντάζομαι τωρα να ψαχνετε δεντρο με τις μπαλες παραμασχαλα και με πιανουν τα γελια!!
Η τρέλα αγάπη μου δεν πάει στα βουνά... Οι τρελοί πάνε στα βουνά
Τις βρήκα. Ήταν πρόπερσι...
Εγώ στολίζω το δέντρο (νομίζω ότι ο άντρας μου την έβγαλε για να θυμάμαι ότι μέχρι αλυσίδες πέρασε για να φτάσουμε εκεί και έχει και ντοκουμέντα )
Το αποτέλεσμα
ποποποπο λιμπρα καταπληκτικη δουλεια !!! συγχαρητηρια !!!
εγω παλι ορυωμαι και γκρινιαζω γιατι την κυριακη το βραδυ δεν θα μαι μεσα στο αγαπημενο
μου φορουμ !!!!
εγω παλι ορυωμαι και γκρινιαζω γιατι την κυριακη το βραδυ δεν θα μαι μεσα στο αγαπημενο
μου φορουμ !!!!
- Σπόιλερ:
- ατιμε δουκα !!! (ο βαγγελης ...η προσφονηση ειναι δοσμενη απ'την ναν...χιχιχιχι )
με χωριζεις απ'τον τερρυ !!!!
ατιμε ερωτα!!!!!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
libra έγραψε:eleanna έγραψε:
Η τρέλα αγάπη μου δεν πάει στα βουνά... Οι τρελοί πάνε στα βουνά
Τις βρήκα. Ήταν πρόπερσι...
Εγώ στολίζω το δέντρο (νομίζω ότι ο άντρας μου την έβγαλε για να θυμάμαι ότι μέχρι αλυσίδες πέρασε για να φτάσουμε εκεί και έχει και ντοκουμέντα )
Το αποτέλεσμα
αααα βρε συ αξιζε όμως!! Τελειο το δεντρακι στη δευτερη!! Καλά η πρώτη με τις αλυσιδες φατσα κάρτα, χαχαχα! Την κρατησε πειστήριο για χατηρια μετα!
eleanna- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Τόπος : Εδιμβούργο
Σας μερσώ κουκλίτσες...
eleanna συμφωνώ ότι είχε δόλο με τις αλυσίδες
Odette δεν πειράζει, θα το δεις αργότερα
eleanna συμφωνώ ότι είχε δόλο με τις αλυσίδες
Odette δεν πειράζει, θα το δεις αργότερα
είναι φανταστικό το δεντράκι....................
σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν, αν πηγαίνοντας βόλτα μέσα στο δάσος, να έβλεπες ξέμπαρκα στολισμένα δέντρα, you know..... installation!!!!!!!!!
σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν, αν πηγαίνοντας βόλτα μέσα στο δάσος, να έβλεπες ξέμπαρκα στολισμένα δέντρα, you know..... installation!!!!!!!!!
c-t- Antony
- Αριθμός μηνυμάτων : 206
αννουλα επειδη στεναχωρεθηκα που δεν θα μπορεσεις να στολισεις δεντρο φετος, την κυριακη το βραδυ το πρωτο δωρο που θα δωσω θα ειναι το δικο σου
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: (εμμμμ...νιωθω λιγο σα παιδακι που περναει εξω απο χριστουγεννιατικες βιτρινες με παιχνιδια ................ειμαι σοβαρα γιατρε μου???)
anna- Terry Fan
anna έγραψε: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: (εμμμμ...νιωθω λιγο σα παιδακι που περναει εξω απο χριστουγεννιατικες βιτρινες με παιχνιδια ................ειμαι σοβαρα γιατρε μου???)
οχι ειναι απολυτως φυσιολογικο...λογω του κλιματος της εποχης...που πλησιαζει...
και οταν λεω αυτο εννοω τα χριστουγεννα...διοτι δεσποινις μου δεν θελω να λαβετε
υποψιν σας τις καιρικιες συνθηκες διοτι θα χασετε πασα ιδεα!!!
Dalia- Terry Extreme Guru
- Αριθμός μηνυμάτων : 8488
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2010
Τόπος : In a Galaxy far, far away...
Χιούμορ : Well, be my guest!!
Αχ είναι τέλειες οι φωτογραφίες σας!!!!! λίμπρα ζηλεύω τι ωραία που είστε εκεί ψηλά στα όρη και στα βουνά!!!! (έκανα και ποιηματάκι :lol: ) Λοιπόν με ξεσηκώσατε αν δεν βαρεθώ θα στολίσω σήμερα το δικό μου...
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
- Αριθμός μηνυμάτων : 13836
Τόπος : Λέικγουντ
Χιούμορ : Έχω λίγο κι απ' αυτό!!
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Λοιπόν επανήλθα! είμαι πτωμα! Στόλισα το δέντρο αλλά η όλη φάση ήταν μία περιπέτεια. Εγώ με τη μεγάλη κόρη και τον άντρα μου στολίζαμε και η μικρή ξεστόλιζε! Μου χάλασε 4 μπάλες, μου έσπασε 1 διακοσμητικό, μου χάλασε μία γιρλάντα, μάλωνε με τη μεγάλη γιατι η άλλη ουρλιαζε που η μικρή κατάστρεφε το δέντρο. Όπως καταλαβαίνετε είμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Με τον άντρα μου δεν μπορούμε ούτε να μιλήσουμε, έχει κλεισει η φωνή μας απο τα μαλώματα Βέβαια έχω αφήσει και συνέχεια για αύριο γιατί δεν είχα το κουράγιο να στολίσω και το σπίτι
ΜΙΜΙ- Terry Total Freak
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Νοε 13, 2024 6:10 pm από ariel
» Ειναι αγχολυτικη η μικρη ξανθια;
Δευ Νοε 11, 2024 7:38 pm από ariel
» Με ποιον πιστεύετε οτι καταλήγει η Κάντυ στο τέλος;
Τρι Νοε 05, 2024 5:09 pm από ariel
» Τα ομορφότερα Fan Arts
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:12 am από Marianna Blue Lagoon
» Γιορτινό Theme
Κυρ Οκτ 06, 2024 8:28 am από Marianna Blue Lagoon
» Κουίζ καντυ
Κυρ Σεπ 15, 2024 12:38 pm από Marianna Blue Lagoon
» Casting...
Δευ Απρ 15, 2024 10:52 pm από ariel
» Τερρο-Δωράκια
Πεμ Μαρ 21, 2024 4:46 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο ΑΝΤΟΝΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?
Τετ Μαρ 13, 2024 4:06 am από Marianna Blue Lagoon
» Οι ήρωες της Κάντυ και οι άλλοι.
Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 pm από ariel
» ποιο πιστευετε οτι είναι το αγαπημενο ποτο του τερρυ;
Σαβ Μαρ 09, 2024 7:05 am από Marianna Blue Lagoon
» Εξώφυλλά του περιοδικού από διάφορες χώρες
Δευ Δεκ 04, 2023 5:12 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ο χωρισμός. Επιλογή ή πεπρωμένο;
Παρ Μάης 26, 2023 4:34 pm από Marianna Blue Lagoon
» Ελληνική Έκδοση του περιοδικού
Τετ Φεβ 15, 2023 1:49 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχολια για τις Τερρο-δημιουργιες!
Τρι Ιαν 31, 2023 2:01 pm από Marianna Blue Lagoon
» Χριστουγεννιάτικα αβαταρ
Σαβ Δεκ 10, 2022 2:55 pm από Marianna Blue Lagoon
» Σχόλια για "Μετά από εκείνη τη νύχτα"
Τετ Ιουν 29, 2022 9:12 am από ΜΙΜΙ
» Σε ποιο επεισόδιο βρίσκετε πιο όμορφο τον Τέρρυ ?
Τετ Μάης 25, 2022 12:22 pm από Marianna Blue Lagoon
» Μετά από εκείνη τη νύχτα.
Παρ Μάης 06, 2022 12:00 pm από bettina
» Σχολια για ''η εποχη των ασφοδελων - the season of daffodils (by josephine hymes)
Τετ Σεπ 15, 2021 12:21 pm από stardustia